- Konu Sahibi Gri bulutlar
-
Ben laboquik kullanmıştım beş gün önce pozitifti gördüm. Çok silik ama görünüyor bence hemen bir kan verin içiniz rahat etsin biz de daha çok mutlu olalımHanımlar merhaba bu gün adet olmam lazımdı olmadım.. dün Oncomed testinde kıl gibi çizgi vardı bu gün laboquick gebelik testi yaptım.. 5 dk içinde belirdi çok silik çizgi var sanki ? Bu teste güvenebilir miyim ?
Evet herkes güvenilir diyor. Kan tahlilim 30 küsür çıktı çok şükürBen laboquik kullanmıştım beş gün önce pozitifti gördüm. Çok silik ama görünüyor bence hemen bir kan verin içiniz rahat etsin biz de daha çok mutlu olalım
Hayırlı olsunEvet herkes güvenilir diyor. Kan tahlilim 30 küsür çıktı çok şükürAma yine de yükseldiğini görünce rahatlayacağım. Dualarınızı esirgemeyin bende canı gönülden dua ediyorum herkese
Allah razı olsunHayırlı olsunRabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Ben silik çizgiyi görünce her gün idrar testi ve iki günde bir kan testi yapmaya devam etmiştiminanılmaz bi mutluluktu ve her gün bambaşka mutluluklar yaşamaya devam ediyorum. Dr iki hafta sonra için randevu verirdi ben bir haftayı doldurunca dayanamaz kendimi hastanede bulurdum bebeğimi görmek kalp atışını duymak için
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SADECE DOĞURMAK DEGİL BİR ÇOCUĞA SEVGİ ŞEFKAT VE İLGİSİNİ VEREN HER KADIN ANNEDİR
Size harika bi anneler günü hediyesi olmuş bu mutluluk.
Anneler günü hediyesi olmuş çok sevindim adınıza,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAllah razı olsun ☺ Rabbim kimseye aratmasın nice bekleyenler var onlara da nasip etsin inşallah anneliği çok güzel özetlemişsiniz kıymetini bilmek lazımelimi karnıma koyup çok dua ettim hala da ediyorum sağlıkla nasip olur inşallah Kalp atışının sesi dünyada en güzel ses bir kere nasip olmadı ama bu inşallah tutunur ☺ Anneler gününüzü canı gönülden kutluyorum
Çok teşekkür ederim aminAnneler günü hediyesi olmuş çok sevindim adınıza,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba.. geçen ay bende sonradan çıkan çizgiyle umutlanmıştım ancak gebe değildim.. hem çizgi olması gereken yerde değil. Adetinize ne kadar var ? Şüpheniz varsa testi tekrar edin ve ilk dakikalarda çıkıyorsa sonucu değerlendirinMrb arkadaşlar durumlarınız nedir bende dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı Eki Görüntüle 2271999
Adet 4 gün geçti pkoluyum pekte düzenli değil ama ne bileyim bi umut işteMerhaba.. geçen ay bende sonradan çıkan çizgiyle umutlanmıştım ancak gebe değildim.. hem çizgi olması gereken yerde değil. Adetinize ne kadar var ? Şüpheniz varsa testi tekrar edin ve ilk dakikalarda çıkıyorsa sonucu değerlendirin
Hiç belli olmaz bu işler nasip.. belkide çizgi çıktı ama sonradan dağılmış olabilir. Bozuk testler hakkında pek bilgi sahibi değilim siz bence tekrar test alın ben iyiye yoruyorum iyi çıksın inşallahAdet 4 gün geçti pkoluyum pekte düzenli değil ama ne bileyim bi umut işte
Allah razı olsun canım inşallahHiç belli olmaz bu işler nasip.. belkide çizgi çıktı ama sonradan dağılmış olabilir. Bozuk testler hakkında pek bilgi sahibi değilim siz bence tekrar test alın ben iyiye yoruyorum iyi çıksın inşallah
Hamilesin canım bence yarın kan vermelisin hemenHanımlar merhaba. Adetime 2 gün var ve Laboquick gebelik testi yaptim. Cizgi silikti. Resmi de ekliyorum. Sizce hamile olabilir miyim böyle yaşayan var mı?Eki Görüntüle 2584535 Eki Görüntüle 2584535 Eki Görüntüle 2584535
Evet 2.ci çizgi görünüyor kan testi yaptırınHanımlar merhaba. Adetime 2 gün var ve Laboquick gebelik testi yaptim. Cizgi silikti. Resmi de ekliyorum. Sizce hamile olabilir miyim böyle yaşayan var mı?Eki Görüntüle 2584535 Eki Görüntüle 2584535 Eki Görüntüle 2584535
Ayy hadi inşallahhHamilesin canım bence yarın kan vermelisin hemen
Merhaba, üzerinden epey zaman geçmiş ama silik çizgiyi gördüğünüzde yumurtlama gününüzü biliyor muydunuz?kaçıncı günde çıktı çizgi ve döngünüz kaç gündü acaba?Çok teşekkür ederim amininşallah bütün dileyenlere nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?