Laboquick güvenilir mi

eylul1218

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
295
212
53
Laboquick test güvenilir mi yanlış pozitif alan var mı. Adet gecikmemin 13. Gününde test yaptım saniyeler sonra silik pembe çizgi çıktı pcos düzensiz yumurtlama var. Artık kaset testlere güvenmiyorum ama bu testi güvenilir diye duymuştum yalancı pozitif veriyor mu biliyor musunuz daha öncede kullandım ben rastlamadım sizde durumlar nasıl

Laboquick test güvenilir mi yanlış pozitif alan var mı. Adet gecikmemin 13. Gününde test yaptım saniyeler sonra silik pembe çizgi çıktı pcos düzensiz yumurtlama var. Artık kaset testlere güvenmiyorum ama bu testi güvenilir diye duymuştum yalancı pozitif veriyor mu biliyor musunuz daha öncede kullandım ben rastlamadım sizde durumlar nasıl
bende bu gebeliğimi bu testle çok çok silik bir şekilde öğrendim .güzel haber alırsınız inşallah

Benim de silik çıktı verdim kan bekliyorum
Sonuç çıktımı? İnşallah vardır hamilelik. Bende loboquick ile yaptım tüm testlerimi. Silik vs çıkmadı çünkü gebeliğim yoktu. Yalancı pozitiflik vs yaşamadım hiç. O sebeple doğru sonuç vermiştir yüksek olasılıkla.

Geç döllenme sonucu çok çok silik bir çizgiyle doğru sonuç vermişti. Bu markada hiç yalancı sonuç almadım

Back
X