- 24 Aralık 2024
- 1.131
- 386
- 38
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
10. Günde çıkar genelde bir iki gün daha bekleyin olmadı adete nekadar varKızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
3-4 gün var10. Günde çıkar genelde bir iki gün daha bekleyin olmadı adete nekadar var
Ben 4 gün varken öğrenmiştim ama kişiden kişiye değişir inşaallah vardir3-4 gün var
Benim 13 gün sonra idrar testinde pozitifti çatlamadan 10 gün sonra yaptırdığım kan bile negatifti canım o yüzden daha erkenKızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
YaaBenim 13 gün sonra idrar testinde pozitifti çatlamadan 10 gün sonra yaptırdığım kan bile negatifti canım o yüzden daha erken
Reglden 4 gün öncesi beta 1 çıkmıştı canım regl günüm 84 tü o yüzden regle kadar umut varYaaümit oldunuz inşallah vardır
Hayırlı olsun
Kan vermek beni daha çok strese sokuyorBayağı hassas bir testmis çok duydum bunu.. aama erken yapmışsin bence 10 günde anca kanda çıkar deniliyor ama kanda bile zor anca 11-12 . Günde çıkarsa çıkar kanda. Bekle 15. Gün direkt kan ver istersen
laboquick marka ile çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım zorla görülen bir çizgi vardı 12.gün daha belirgindi fotoğrafta da çıktıKızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Baya cizgi cıkmış çatlatma iğnesiyle aynı gün çatla mıyor ama degil mi iki gün sonra bile çatlayabiliyor sanırım öyle okumuştum. Hayırlı olsunbu da 12.gün testim
Benim detarihlerimiz aynı hemen hemen benimde yumurtlama 18-19 bugun test yaptım maalesef negatif çıktı
Bence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle deneKan vermek beni daha çok strese sokuyorama ben o zaman yarın yapmayıp ondan sonraki gün tekrar mı test yapsam
Benimde hiç belirtim yoktu aslında şubat ayında kürtaj oldum boş gebelikten doktorum korunmana gerek yok dedi bugun negativ görünce moralim çok bozulduBenim debelirti de yok göğüs yanı ağrıyor bastırınca o da
Ben yine dayanamaz yaparım gibiBence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle deneben geçen ay 14.gundeki kaset testi zar zor görüyordum. İnnovita ile 13.gundeki erken gebelik belirgindi.. çünkü o hassasmis
O zaman 13.gun yap dayan zaten görsen hemen kana gitmezsin az durursun bari birazcik daha bekle öyle test yapBen yine dayanamaz yaparım gibipeki kaset testin markası neydi canım
Bende bugün laboquick ve prodoctor yaptım. 14. Gündü, 1 dk içinde belirgin çizgi çıktı her ikisinde de. Gittim kan verdim, Allah gönlüne göre versin seninde inşallahlaboquick marka ile çatlatma iğnesinin 11. Günü yaptım zorla görülen bir çizgi vardı 12.gün daha belirgindi fotoğrafta da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?