- 11 Mart 2025
- 649
- 129
- 18
- 29
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Canım inşallah vardır senin de ne kdr istediğini biliyorum ama fazla umutlanmamak lazım sanırım çok silik bile olsa 10. Günden itibaren bisiler gözüküyor bazı belirtiler başlıyor yerleşme kanaması vs oluyor. Buradan yorumlardan gördüğüm kadarıylaKızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
Bence de öyle canımCanım inşallah vardır senin de ne kdr istediğini biliyorum ama fazla umutlanmamak lazım sanırım çok silik bile olsa 10. Günden itibaren bisiler gözüküyor bazı belirtiler başlıyor yerleşme kanaması vs oluyor. Buradan yorumlardan gördüğüm kadarıyla
Valla bende iğne oldum. Bu ay ama zerre umudum yokBence de öyle canımnegatif diye düşünüyorum ben de
Laboquick kaset diye satılıyor ama prospektüsüne bakarsan 20 hcg ve üzeri ölçüyor mesela awox erken gebelik diye satılıyor ama onunda prospektüsünde 25 hcg ve üzeri yazıyor.Kızlar çatlamadan sonra 10.gündeyim.belirtim hiç yok neredeyse.
Laboquick e hassas diyorlar ama erken gebelik testi kadar hassas mı acaba? Testi erken mi yaptım. Ne zaman yapmam gerekir
Aa dikkat etmemiştim teşekkür ederizLaboquick kaset diye satılıyor ama prospektüsüne bakarsan 20 hcg ve üzeri ölçüyor mesela awox erken gebelik diye satılıyor ama onunda prospektüsünde 25 hcg ve üzeri yazıyor.
Ne demek rica ederimAa dikkat etmemiştim teşekkür ederiz
Bende 14. Gün yaptım negatif bugün 15. Günüm hiç belirti vs yok. Adet de olmadım dahaBence 15.gunku daha net gözüküyor. Ama bekleyemem o kadar dersen 13.gun hassas bir erken gebelik testiyle deneben geçen ay 14.gundeki kaset testi zar zor görüyordum. İnnovita ile 13.gundeki erken gebelik belirgindi.. çünkü o hassasmis
Bende şuan sizin gibiyim tutmadığına o kadar eminim ki sizin kaç gün olduValla bende iğne oldum. Bu ay ama zerre umudum yok
5.gunBende şuan sizin gibiyim tutmadığına o kadar eminim ki sizin kaç gün oldu
Benim 15. Günüm test yaptım negatif adet de olmadım daha bekliyorum adet olmayı
Gebelik olsaydı çıkardı herhalde öyle düşünüyorum.Bende 14. Gün yaptım negatif bugün 15. Günüm hiç belirti vs yok. Adet de olmadım daha
Maalesef ben göremiyorum ama belki fotoğraf kalitesi düştüğü içindir. Siz gorebildiniz mi?Yapalı on beş dakika oldu. Bir şey görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3584333
Göremedim keşke görsemYapalı on beş dakika oldu. Bir şey görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3584333
Karartı gibi ama onları dikkate almayın diyorlarMaalesef ben göremiyorum ama belki fotoğraf kalitesi düştüğü içindir. Siz gorebildiniz mi?
Allah gönlünüze göre versin inşallahKarartı gibi ama onları dikkate almayın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?