- 28 Haziran 2025
- 2.149
- 583
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım valla karışık bu ay ya hep koyu çıkıyordu pikten bir gün önce gibi kan verdim 2 dedi bugunY Yumurtlama dan sonra 11.gunde falan misin![]()
Pek anlamadım canım şimdi bu testte duymadım kuruma yok derler bende kaç kez kullandım görmedim. Varsa vardır diye düşünüyorum adetine kaç gun var seninCanım valla karışık bu ay ya hep koyu çıkıyordu pikten bir gün önce gibi kan verdim 2 dedi bugun
2 den altını ölçmüyor dedi çözemedim silik bir gölge çıkıyor testte
11 kasımda canım adetim daha dün çatlama oldu tahminimce önceki koyuluklar pik değildi bence erken yumurtladım desem kanda çıkardıPek anlamadım canım şimdi bu testte duymadım kuruma yok derler bende kaç kez kullandım görmedim. Varsa vardır diye düşünüyorum adetine kaç gun var senin
Canım daha varmış adetine. Erken yumurtlama olsa bile testte bu kadar zor görünen bir gölge çıkmazdı daha belli çıkardı. Dün çatlama olduysa sen bu gebelik testini neden yaptın aklımda deli sorular11 kasımda canım adetim daha dün çatlama oldu tahminimce önceki koyuluklar pik değildi bence erken yumurtladım desem kanda çıkardı
Kız chat beni yanılttı koyu çıkıyordu 1 hafta önce bu ay hep pike yakın çıktı chat yorumlasın diye attım önceki aylar öyle yapıyordum geçen hafta gösterdi adet te olmadım bu ay 2 gün leke oldum lekeden 2 gün önceye de pik dedi şaştım kaldım bende taşınma işimiz var o yüzden deneyim hamileysem dikkat ederim dedim oda negatifCanım daha varmış adetine. Erken yumurtlama olsa bile testte bu kadar zor görünen bir gölge çıkmazdı daha belli çıkardı. Dün çatlama olduysa sen bu gebelik testini neden yaptın aklımda deli sorular![]()
Bak bunlara dedi ama pik değilmiş olsa çıkardı kanda pembe kapaklılar adetten 1 gün önceCanım daha varmış adetine. Erken yumurtlama olsa bile testte bu kadar zor görünen bir gölge çıkmazdı daha belli çıkardı. Dün çatlama olduysa sen bu gebelik testini neden yaptın aklımda deli sorular![]()
Allah belasını versin onun yaaa benim pik olan testlerime pik değil diyor onun anlayışı farklıKız chat beni yanılttı koyu çıkıyordu 1 hafta önce bu ay hep pike yakın çıktı chat yorumlasın diye attım önceki aylar öyle yapıyordum geçen hafta gösterdi adet te olmadım bu ay 2 gün leke oldum lekeden 2 gün önceye de pik dedi şaştım kaldım bende taşınma işimiz var o yüzden deneyim hamileysem dikkat ederim dedim oda negatif
Chatte kafayı yedi bu ay benim hormonlar gibi![]()
Ay yok canım ya pik değil. İnnovita olan pik ama diğerleri değil.Bak bunlara dedi ama pik değilmiş olsa çıkardı kanda pembe kapaklılar adetten 1 gün önce
Allah belasını versin onun yaaa benim pik olan testlerime pik değil diyor onun anlayışı farklıuyma bacım sen ona
![]()
Aynen valla bidaha da sormam chate ınnovita koyu çıktı o yüzden şüphede kaldım canım attığım gibi nedense demek ki hormonal dalgalanma var yaAy yok canım ya pik değil. İnnovita olan pik ama diğerleri değil.![]()
Evet evet adet yakını dalgalanmalar olurmuş ovulasyon testini asıl amacı dışında kullanmak iyi değil gerçekten samimi söylüyorum. Ben kimyasal gebeliğimi onunla öğrendim ama sonraki ay yine ovulasyon ile takipledim arada dalagalanmalar olmuştu. Boşa harcanır yaniAynen valla bidaha da sormam chate ınnovita koyu çıktı o yüzden şüphede kaldım canım attığım gibi nedense demek ki hormonal dalgalanma var ya