En güvendiğim marka bende onu kullanıyorum özel bir kliniği olan dr gittim oda markayı dedi bence degerlendir canmHanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Canim 13 gun testin pik degerlendir bugunleriHanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Tam pik değil bu akşam ve yarın sabahta yapın daha koyu görmezseniz bunu pik sayınHanımlar merhaba. İlk mesajımı konu açarak yazıyorum. 2.5 yıllık evliyiz. 1 aydır çocuk istiyoruz. Geçen ay olmadı malesef. Bu ay da laboquick ovulasyon testi denemeye başladım. 29 şubat sat günümdü. Pik olmuş mu sizce bakar mısınız? Bugün 13.gün olacak.2. Resimdeki yazısız olan 13.gün yani bugünün testi. 2 saat birşey içmedim ve saat 11de yaptım.
Canim 13 gun testin pik degerlendir bugunleri
Tam pik değil bu akşam ve yarın sabahta yapın daha koyu görmezseniz bunu pik sayın
En güvendiğim marka bende onu kullanıyorum özel bir kliniği olan dr gittim oda markayı dedi bence degerlendir canm
Rica ederim inşallah güzel sonuç alırsınBazıları çok kötü olarak yazmış da. Şaşırdım ben de açıkçası. Fiyatı da çok uygun üstelik. Çokkk teşekkür ederim bilgi için
Canim sen yinede degerlendir bu 3 gunu ve testlerine devam et siliklestiginde anlarsin catladigini insallah tutar bebişin bol bol dua et kendineAyy inşallah,hayırlısıyla artık çok istiyorum çocuk. Yaşım da 27 oldu
Çok iyi anlıyorum duygularınızı. İnşallah Rabbim çok bekletmeden sağlıklı bi gebelik nasip eder sizeTamamdır çok teşekkür ederim. İlk defa ovulasyon testi deniyorum bu ay. Biraz aceleciyim galiba
Canim zaten pik oluyor yani 1 gun sonra yada 2 gun sonra bazilari 3 gun suruyo yeni catliyoBen bu testi kullanıp ovulasyonu gördüğüm gün doktora gittim bana yumurtalama yoktur dedi. Kime inanacagimi sasirdim
Ben bu testi kullanıp ovulasyonu gördüğüm gün doktora gittim bana yumurtalama yoktur dedi. Kime inanacagimi sasirdim
Rica ederim inşallah güzel sonuç alırsın
Canim sen yinede degerlendir bu 3 gunu ve testlerine devam et siliklestiginde anlarsin catladigini insallah tutar bebişin bol bol dua et kendine
Inşallah evet öyle canm benmde reglim gecikti pazartesi test yaptım çıkmadı kafam karışık yaAmin inşallah. Bu aralar dayanacak bir umuda ihtiyacımız var. Rabbim inşallah nasip eder isteyenlere
Canim sen yinede degerlendir bu 3 gunu ve testlerine devam et siliklestiginde anlarsin catladigini insallah tutar bebişin bol bol dua et kendine
Çok iyi anlıyorum duygularınızı. İnşallah Rabbim çok bekletmeden sağlıklı bi gebelik nasip eder size ☺
Canım ben 6ay kullandım bunu ilk ay iki gün pik gördüm daha sonraki aylarda 5-6 gün pik gördüm ve doktorlara derdimi anlatamadim bir turluCanim zaten pik oluyor yani 1 gun sonra yada 2 gun sonra bazilari 3 gun suruyo yeni catliyo
Canim zaten pik oluyor yani 1 gun sonra yada 2 gun sonra bazilari 3 gun suruyo yeni catliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?