Ovulasyon testlerini güvenilir bulmuyorlarmis strese soktuğunu düşünüyorum dedi doktorlardan bir tanesi. Yumurta takibi de yaptırmadım çünkü üç kereklomen kullandım o arada gittiğimde zaten yeteri büyüklükte iğne yapalım demişti o şekilde devam etmistik
Tam pik değil bende bu testi kullanıyorum daha koyu olması gerekiyor canım
İlk hamileliğimde bu markanın testiyle ovulasyon takip ettiğim ay hamile kaldım ALLahın izniyleŞuanda da 2.yi istiyoruz bu ay yine aynı testlere başladım bakalım takipteyim Allah isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah
İlk hamileliğimde bu markanın testiyle ovulasyon takip ettiğim ay hamile kaldım ALLahın izniyleŞuanda da 2.yi istiyoruz bu ay yine aynı testlere başladım bakalım takipteyim Allah isteyen herkese ve bize de nasip etsin inşallah
Tabiki değerlendire bilirsin ama önemli olan pik olduğu tarihler benimkinin resmini attım öyle koyu olması gerekiyorGerçekten mi,peki bugünden itibaren değerlendirsek olmaz mı
Tabiki değerlendire bilirsin ama önemli olan pik olduğu tarihler benimkinin resmini attım öyle koyu olması gerekiyor
AminRabbim size de nasip etsin inşallah 2.bebeğinizi.
O zaman mutlaka değerlendir canımAslında benim de bunun gibi çıktı. Açık alanda çektiğim için o kısım biraz daha soluk çıkmış. Elimde daha net görünüyor.
Duyanda 57 oldun sanacak 45 e kadar yolu var bunun allah doğurganlık vermısse yaşa takılmamak lazımAyy inşallah,hayırlısıyla artık çok istiyorum çocuk. Yaşım da 27 oldu
O zaman mutlaka değerlendir canım
Duyanda 57 oldun sanacak 45 e kadar yolu var bunun allah doğurganlık vermısse yaşa takılmamak lazım
Valla hic kimseye nasip olmuyor benim adamında su taşırken beli tutulduMalesef tam değerlendiremedik sanırımiş kazası yaşadık. Nasip bakalım yarına kaldı
Bu marka testi ben de ilk defa denedim bu ay. 30’lu almıştım bi iki tanesi bozuk çıktı. Diğerleri iyi gibi, 2 gün yumurtlama (pik) gördüm bakalım kısmet.
Valla hic kimseye nasip olmuyor benim adamında su taşırken beli tutuldu
İnşallah canım. Senin bugün pikse testi silik görene kadar yapmaya devam et ve bugünü, silik gördüğün günü ve önündeki 3 günü değerlendir canım.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize. Güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah canım. Senin bugün pikse testi silik görene kadar yapmaya devam et ve bugünü, silik gördüğün günü ve önündeki 3 günü değerlendir canım.
Hayırlısı canım. Benim bat 20si bakalım.İnşallah yakazasız belasız diyelim. Olmadı olmadı bugün kaza yaşadık resmen deniycem inşallah hayırlısıyla ❣❣ çok teşekkür ederim. Siz de mutlaka yazın olur mu gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?