Ben onu yerimmmm sırnaşık şeyOyuncak hoşuna gitti diyemiyorum, onunla oynatmamız için deliriyor adetasositososito birde hiç incitmiyor:bbo: sevdiği oyuncaklara asla zarar vermeme gibi bir özelliğimiz var
Tahmin edebiliyorumyasakkelime .. Yırtığın bez kaplı oyuncaklara karşı bir hassasiyeti varzemuszemus.. Burada dikiş bölümünde arkadaşlara yardımcı olabilmek için bir poşetlik diktim bebek şeklinde, az sonra bölüme foto ekleyeceğim, Yırtık iki gündür peşimde dolanıp duruyorzemuszemus onun sanarak ve babamızda kızına hiç kıyamadığı için bebek dikmem için her türlü baskıyı uyguluyorBen onu yerimmmm sırnaşık şey
lulutun sevdiği oyuncaklara ne yaptığından hiç bahsetmeyeyim ben.. Bu Prensesin yanında rezil olmayalım.. :roflol:
Canım çok teşekkür ederima.s... Amin canım amin:Saruboceq:kallis ya bayıldım ben bunlara..
ikisi de cok tatlı..
Allah bağışlasın kaydirigubbakcemile3
canım maşallah çok tatlılar ne güzel hayatınız hep rengarenktir bunlarla hareket dolu geçiyordur günlerin canım
Sonuncusuda geldi nihayet..
[megavideo]WH3P7Z8L6eb05d6ad6fc71c83448832478d84b3b[/megavideo]
Kumandayı fırlatıp kaçmasına da çok güldüm.. Tahminini doğrulamış.. O kalabalığa rağmen hala ilgi problemi varsa ne denir bilemedim, o da ayrı konu..
Ben onu yerimmmm sırnaşık şey
lulutun sevdiği oyuncaklara ne yaptığından hiç bahsetmeyeyim ben.. Bu Prensesin yanında rezil olmayalım.. :roflol:
Buna ne denildiğini hemen söyleyelim o zaman;
"Ailenin en ufak çocuğu moduna girmiş, fazla ilgiden şımarmış bir koca bebek sendromu" diye adlandırabilirim...kaydirigubbakcemile3
Diyerek zavallının kounu bacağını çekiştirme durumuna sokabiliyorlar olayı, aradada "Yataktan kız kaçırma" sahneleri görülebiliyor:roflol:.. Uykuya dalan kardeşin oda kapısı usulca açılır Yırtık fısıltı halinde bir kaç kelimeyle tavlanır alkisalkisalkis oda kapısı kapanırken içeri Spike atılır ve kaçılır:roflol:
.
Ha-a-a-aa unutmadan ekleyeyim, şımarık çocuk sendromunu ilk kez yaşıyorum ve kabul edebileceğim bir davranış değil, Yırtığın disiplin açısından en çok taktığı benim ve bunuda aşacağımı tahmin ediyorum, aynen eşime aşık olduğu günleri atlattığımız gibi:lepi:
Spike'ı kıskanan Yırtık bahçe çitlerinde asılı duran ipini almaya çalışıp başaramıyor ve bana gelip durumu hareketlerle anlatmaya çabalıyor, atlıyor, zıplıyor, ağlıyor... Bende hayır bekle diyerek durumu ertelemeye çalışıyorum..Ama o ısrarla onunla değil benimle ilgilen hareketlerine devam ediyor, yerimden kalkıp Spike'ı kucaklayıp eve sokuyorum kendim bahçeye çıkıp bu kez masa başında eşimle karşılıklı kahvemi içmeyi sürdürüyorum, eşim gülmeye başlıyor "seninki iş başında" diyerek:bbo: dönüp baktığımda Yırtığın poposundan ufak bir saksının içinde otururken bana küskün bakışlar attığını görüyorum tabiki baktığım anda Yırtığın saksıdan inmesi aynı ana denk geliyorkaydirigubbakcemile3 bu kez muzur bakışları suç işlemiş ve kendini affettirmeye çalışan mahsun bakışlar alıyor, tüm kabahatlari bilerek yapıyor ve kimden bir şey isteyip karşılık alamadıysa o kişinin eşyasına zarar veriyor...
Hepsi maskara bunların yaa :roflol: Komplo teorileri geliştirmeye erken mi başlamışlar ne kaydirigubbakcemile3 Film seyretmeye hiç ihtiyaç duymadığınızı düşünüyorum ailecek, her türlü film evde canlı çekiliyor sanki alkisalkisalkis
Yine gülümsedim kocaman, o günleri hatırladım, ne pozlar vardı ama :asigim:
Kıyamam ona ben.. :teselli:A-a-a-a-aaaa babanmı geliyor dememle bu aniden fırladı, çitleri, sarmaşıkları nasıl tırmanmaya çalışıyor, yolun sağını, solunu her yanını ani bakışlarla tarıyor, arıyor mafoldumbenmafoldumben bir üzüldüm bir üzüldüm bunu ona yaptığım için mafoldumben...Böle yani:1hug:
Dün gece okudum mesajını da.. Aradığım fotoyu bulamadım.. Ve işte karşınızdayız..Bahset, bahset, anlamadım beeen delikafadulden
ufff surata bak yaaaadelikafadulden çıldırdım burda sabah sabah zevkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?