ladyLynn nin yeni başlayan çeyiz alışverişi :)

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
Bu beğenerek aldığım yatak örtüm :)

bu bana hediye gelen kahvaltı setim :) çok tarzım değil ama napalım hediye

taç 3 lü teflon tencere setim

bu iki küçük tatlı şeyide ben aldım :)nette bulamadığım ürünleri kendim çektim kızlar:)

gümüş şamdanlarım :)

2 adet minik kültablam :) bu demek oluyor ki evimde 2 sigaradan fazla içirtmem oda balkonda:)

hediye gelen el yapımı çerçevem :)

çaydanlııım :)

6 adet baharatlık :)

kaşık bıçak setim

battaniyelerim:87:

misafir el havlum

buda gündelik klozet takımım:)

şimdilk bukadar kızlar uzun zamandır nişanlıyım ama ben son dakıkalara bırakmaktan yanayım:) daha tarih tam konmadığından en kısa vadede bunları temin ettim daha çok var çok ihtiyaç varrr
bu ay maddi açıdan zorlandım beyaz eşyamı aldım :) önumüzdeki ayda english home ve madame coco alışverişlerimle karşınızda olacağım
bana dua edin kızlar biran önce düğün tarihimizi net koyalım
allah herkese hayatının aşkıyla uçuşa uçuşa düğün hazırlıkları yapmayı nasip etsin

devamı 2. sayfa:)

Son düzenleme:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur umarım

topiğin hayırlı olsun canım tez zamnada düğün tarihinizi koymanızı dileğiyle :98: :123:

hayırlısı olsun ,mevla tamamına erdirsin ,çeyizlerini mutlu ,huzurlu günlerde kullanırsın inşallah...

hayırlı olsun :) çeyizlerini hzuurla aşkla kullan:) hepsi cok güzelmiş:)

Hepside birbirnden güzel canım en kısa zamanda devamını beklioruz Allah tamamına erdirsin

kek fanusum :)

bardak altlıııı :)

çokk sevdim ben bu nevresimiii:)

rose kokulu keseler:)

aşığı olduğum birdcage ler:) düğün davetiyemde bile bu ikonu kullanmayı düşünuyorum:)

peçetelikkkim:)

kitap tutucu:) ben nota koymayı düşünüorum dekor olarak:)

çerezlik

aşk kalıplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…