annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi
ponpon kızlar varsa sahadan ondan çekiniyor zaarHali saha maci yaparak mi getirecek üstüne kadin? Guven sorununuz var galiba sizin ya da çok kiskancsiniz.
Biraz karisik yaziyorsunuz ama eger böyle sikarsaniz birak adami ben kadin olarak kacarim vallahi o evlilikten..
Konu sahibi 30 değil 13 yaşındaymış, eşi de 8..
Halısaha dan kastı pavyonumuş
Eşi pavyonda çok köpek öldüren içiyormuş, eve yorgun argın geliyormuş.
Kayınvalidesi ayda 3-4 gider demiş, dışarıdan biri de bayağı sabrettiğini bilirmiş.
Şaka tabi ki
En az konu kadar şaka.
yani sizde şaka gibisiniz neresinle anlamak isteyen erkek modelini görmüştüm şimdi kadın versiyonunu da görmüş oldu herkes.ponpon kızlar varsa sahadan ondan çekiniyor zaar
evet herkes görüyor kadın modellerinin farkını hanımefendiciğim sıkıntı yok benim açımdan hoşçakalınyani sizde şaka gibisiniz neresinle anlamak isteyen erkek modelini görmüştüm şimdi kadın versiyonunu da görmüş oldu herkes.
lafı anlatmak bi yana anlayanında ne halde olduğu belli artık siz bütün derdi olanlarla dalga geçmeye devam edin seviye yerlerde alanınızda başarılar dilerim.evet herkes görüyor kadın modellerinin farkını hanımefendiciğim sıkıntı yok benim açımdan hoşçakalın
teşekkür ederim hanımefendiciğim saygılarımı sunarımlafı anlatmak bi yana anlayanında ne halde olduğu belli artık siz bütün derdi olanlarla dalga geçmeye devam edin seviye yerlerde alanınızda başarılar dilerim.
en aızndan kocam maça gidiyo üstüme kadın getirir mi kafasını yaşamıyorum aklıma döngel kerhanesi adlı filmdeki replikleri getirmekten öteye gidemediniz maalesef..demekki 25 yaş ile 30 yaş arasında devasa yetişkinlik farkı oluşuyor diyeceğim ama o da değil..aşırı kıskanç olabilirsiniz buraya deseniz ki ben halı sahaya gitmesinden rahatsız oluyorum gram kimse tiye almaz ..siz son mesajı kestirdiniz gözünüze üstüne üstüne yürüyorsunuz maşallah fakat okuyun bakalım beş sayfa boyunca size yapılan yorumlara..neyse bu kadar dil dökmem bile sizi muhattap sıfatına almam demek oluyor..bu ciddiyet sizin için yeterli mi hanımefendi..karşınızdaki şahsiyet sizin karakterinize gram laf etmezken işi çirkinleştirip karakterlere laf etmeyin..ya da durun yoksa siz kahin misiniz ?inşallah sizde olan meziyetleri sunmaya devam edersiniz.
siz kahinseniz siz bilin o zaman üstadlarımza saygımız sonsuz insan neye gocunuyorsa o dur. siz de nacizane tavsiyelerinizi yığın yaşadığınız kafa çerçevesinde. herkes cahil ya siz akıllısınızdır buyrun muazzam zekannızdan tüm siteyi bilgilendirin.en aızndan kocam maça gidiyo üstüme kadın getirir mi kafasını yaşamıyorum aklıma döngel kerhanesi adlı filmdeki replikleri getirmekten öteye gidemediniz maalesef..demekki 25 yaş ile 30 yaş arasında devasa yetişkinlik farkı oluşuyor diyeceğim ama o da değil..aşırı kıskanç olabilirsiniz buraya deseniz ki ben halı sahaya gitmesinden rahatsız oluyorum gram kimse tiye almaz ..siz son mesajı kestirdiniz gözünüze üstüne üstüne yürüyorsunuz maşallah fakat okuyun bakalım beş sayfa boyunca size yapılan yorumlara..neyse bu kadar dil dökmem bile sizi muhattap sıfatına almam demek oluyor..bu ciddiyet sizin için yeterli mi hanımefendi..karşınızdaki şahsiyet sizin karakterinize gram laf etmezken işi çirkinleştirip karakterlere laf etmeyin..ya da durun yoksa siz kahin misiniz ?
çok anlaşılmaz yazıyorsun gerçekten.ben de anlamadım.bir hışımla yazdımda neyse akşam kayınvalidem kayınbabamda kızdı.bizimkinin az da olsa laf dinlemeye niyeti olsa bu ufak bu örnekti uç noktasını da bahsettim evlenmeden önce kendini kısıtlı olduğunu düşünüp evlenince evli erkeklerin hepsinin yapmadığı şeyleri yapma hevesini hiç hayırlı bulmuyorum.eğer köpek gibi yat kalk yapsaydım sadece onun istediği yerde onun istediği evde olmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?