aaaaaaaaaaaaaaaahahahhaha koptum yoruma sesli kahkaha attım:=))).... biraz kafası karışık bence arkadaşın o sebeple dolmuş dolmuş doldukça kendini de doldurmuş... bence kayınvalideciğinizi kesinlikle mevzuya karıştırmayınız, bir dost:=)hiç bir şey anlamadım valla.
kaç para gidiyor ayda 4 kereden halı sahaya?
kadınlarla erkekler ayrı takım olup da mı maç yapıyorlar?
onlardan birinden mi şüpheleniyorsun? neydi hani şu survivor'da futbolcu bir kız vardı gıcık.
anca öyle bağdaştırdım ne bileyim
sinirden nerden başlasam bilemedim en kısa vukuat bu eşyamın seçimi evimin seçimi yeri fikri bana bile ait değil e bu durumda bardağı taşıran son damla oluyor.çok anlaşılmaz yazıyorsun gerçekten.ben de anlamadım.
tam sorununu yazarsan daha faydalı yorumlar alabilirsin.
inan anlatmayı çok denedim.ondan anlamasını istedim.bana neden kabul etmediğini açıklamasını değil.kayınvalidemle biz ona kızdıkça üste çıkmaya çalışıyor sürekli kendini haklı çıkarmak için. hatta kayınvalideme söylemem daha yerinde oldu son çare olarak çünkü benim annem anlayamaz. kocamı bilen kayınvalidem.o bile yuh dedi yani.ben eve kapatma derdinde değilim. kayınpaderim hepten kızıyor.zamanında eşim sakatlanmış zor düzeltmişler.tamamen hiç spor yapmasın demiyorum. abartmasın diyorum o kadar.tabi karşındakinin anlaması da önemli eşim anlamak istememekte insan üstü çaba harcıyor.aaaaaaaaaaaaaaaahahahhaha koptum yoruma sesli kahkaha attım:=))).... biraz kafası karışık bence arkadaşın o sebeple dolmuş dolmuş doldukça kendini de doldurmuş... bence kayınvalideciğinizi kesinlikle mevzuya karıştırmayınız, bir dost:=)
ne kadar güzel özetlediniz koptum vallaKonu sahibi 30 değil 13 yaşındaymış, eşi de 8..
Halısaha dan kastı pavyonumuş
Eşi pavyonda çok köpek öldüren içiyormuş, eve yorgun argın geliyormuş.
Kayınvalidesi ayda 3-4 gider demiş, dışarıdan biri de bayağı sabrettiğini bilirmiş.
Şaka tabi ki
En az konu kadar şaka.
bende sizin anlattığınızı siz gibi anlamam normaldir.konu başlığını kendime göre değiştiriyorum : laf anlatamayandan laf anlamak . :)
bende sizin anlattığınızı siz gibi anlamam normaldir.
Ayda 3 4 maç çok değil ki nişanlım hafta da 2yapıyo. Ama fiyatlarını bilmşyorum tabi. Ama eğer stresi orda atıyosa kısıtlamayın derim benkızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
canım sende şu kuma getirme cümlesini neye istinaden kurdun onu anlatsan insalrda bukdr kafa yormaz.halı sahadan üstüne kuma getirme düşüncesi neden oluştu onu merak ediyoruz.eşinin gözü dışarda mı,kaçamaklar mı oldu vs... yoksa sadece halı sahaya gidiyor diye bu kadar ahlayıp vahlamazsıncanı dalga geçmek isteyenleri yazdım kenara sonuçta benimde canım dalga geçmek eğlenmek isteyecek başkalarının dertleriyse burada kural buysa.
kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
bence biraz sakinleş kafanı topla.sinirden nerden başlasam bilemedim en kısa vukuat bu eşyamın seçimi evimin seçimi yeri fikri bana bile ait değil e bu durumda bardağı taşıran son damla oluyor.
inan anlatmayı çok denedim.ondan anlamasını istedim.bana neden kabul etmediğini açıklamasını değil.kayınvalidemle biz ona kızdıkça üste çıkmaya çalışıyor sürekli kendini haklı çıkarmak için. hatta kayınvalideme söylemem daha yerinde oldu son çare olarak çünkü benim annem anlayamaz. kocamı bilen kayınvalidem.o bile yuh dedi yani.ben eve kapatma derdinde değilim. kayınpaderim hepten kızıyor.zamanında eşim sakatlanmış zor düzeltmişler.tamamen hiç spor yapmasın demiyorum. abartmasın diyorum o kadar.tabi karşındakinin anlaması da önemli eşim anlamak istememekte insan üstü çaba harcıyor.
annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi
ne kadar güzel özetlediniz koptum valla
artık gidilebilecek en uç nokta olduğu için sigaradan kanser olmak bile bir sigarayla başlar belki bir sigaraiçince kimse anında kanser olmaz ama uç noktası budur.canım sende şu kuma getirme cümlesini neye istinaden kurdun onu anlatsan insalrda bukdr kafa yormaz.halı sahadan üstüne kuma getirme düşüncesi neden oluştu onu merak ediyoruz.eşinin gözü dışarda mı,kaçamaklar mı oldu vs... yoksa sadece halı sahaya gidiyor diye bu kadar ahlayıp vahlamazsın
hak veriyorum özge hanım,kayınvalidemle bir ev arası mesafe yakın olmamda bunu güçlendiriyor.uzamn çavuşluğun herşeyini kazandı gitmedi.halbuki bir polis kızı olarak diyar diyar gezmişliğim var kesinlikle sorun çıkmazdı benden yana o göze alamadı gitmeyi sürünürümde burda kalırım hesabı,hem bana teklif edilen iş ona teklif edildi kabul etmedi. ben çalışıyorum. o illa eski işini istedi. şimdide gelmiş bana diyorki iş stresine giriyorum burda yapcak birşeyde yok.(ufak bir yerde oturuyoruz)fakat sana burdan çıkma fırsatı geldi kabul etmedin,daha yüksek paralı iş geldi kabul etmedin şimdi seçtiğin önceden yaptığın işte strese giriyorum diyorsun sen seçtin ve benim fikrimi bile almadın,siz diceniz bunlar varken sen maça mı taktın. ama buda son nokta oldu yani. bi yere gitmeyecekse daha bir adam olma yolunda adım atmasını istiyorum. o kadar ki bu da yaşadığı sürece mecbur buna ha adam olmayacak mı sonucunda benim kaçıp bi yerlerde ağlamama küsmeme bile gerk kalmaz hayat onun elinden elinden alır beniBu saatten sonra değişmesi zor..
Hala kendini anne evinde sanan bir ergen gibi davranıyor eşiniz.
Benim annem kardeşime hesap sorar gitme etme geç kaldın vs diye.
Evli yetişkin bir adamın yapacağı davranışlar değil bunlar.
artık gidilebilecek en uç nokta olduğu için sigaradan kanser olmak bile bir sigarayla başlar belki bir sigaraiçince kimse anında kanser olmaz ama uç noktası budur.
hak veriyorum özge hanım,kayınvalidemle bir ev arası mesafe yakın olmamda bunu güçlendiriyor.uzamn çavuşluğun herşeyini kazandı gitmedi.halbuki bir polis kızı olarak diyar diyar gezmişliğim var kesinlikle sorun çıkmazdı benden yana o göze alamadı gitmeyi sürünürümde burda kalırım hesabı,hem bana teklif edilen iş ona teklif edildi kabul etmedi. ben çalışıyorum. o illa eski işini istedi. şimdide gelmiş bana diyorki iş stresine giriyorum burda yapcak birşeyde yok.(ufak bir yerde oturuyoruz)fakat sana burdan çıkma fırsatı geldi kabul etmedin,daha yüksek paralı iş geldi kabul etmedin şimdi seçtiğin önceden yaptığın işte strese giriyorum diyorsun sen seçtin ve benim fikrimi bile almadın,siz diceniz bunlar varken sen maça mı taktın. ama buda son nokta oldu yani. bi yere gitmeyecekse daha bir adam olma yolunda adım atmasını istiyorum. o kadar ki bu da yaşadığı sürece mecbur buna ha adam olmayacak mı sonucunda benim kaçıp bi yerlerde ağlamama küsmeme bile gerk kalmaz hayat onun elinden elinden alır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?