Spor aslında iyi birşey, başka bağımlılığı olmasın ne güzel...ya saha parasını bölüşmüyor mu bunlar? Ayda 4 maça kaç para gidiyorki mesela?kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi
annemde de git gelden sıkıldım. küçük çocuk değilim git gel yapayım baştan evlilik yeni olunca cazip geliyordu ama saçma geliyor kayınvalidem boşver kafana takma diyor bakalım bunu sonu üstüme kadın getirmeye kadar gidermi
kızlar 30 yaşındayım eşim 25 hep kendi dediği olsun istiyor.karşı çıkmanın gerçekten faydası olmuyor mücadele de ettim yani sürekli halı saha maç onun için para gidiyor ve maddi durumumz sıkışık para biriktirip birşeyler edinmemiz lazım.kayınvalideme de söyledim artık.ayda bir dedi maç derdi oldu 3-4 daha arkası gelir.arayınca bilmem kim beni gaza getirdi diyor.böyle saçmalık mı olur ben 15 yaşında bir adamla evli değilim dediğim dedik insan değilim ama karakterimin sınırına kadar. dışardan biride baya sabrettiğimi bilir.sinirden çıldırcam.
Benimki her hafta gidiyor yandık :)komikHali sahadan üstüme kadın getirir mi kısmına nasıl geçtiniz ben anlamadım.
Halı sahaya giden üstüne kuma getirir diye birşey mi var benim kocam da Halı sahaya gidiyor benimde mi üstüme kadın gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?