Laf çarpmak

aynı konudan ben muzdaribim daha geçen akşam ağladım sinirime laf çarpınca biri cvp vermem susarım ççok kırılırım ama bazı kişilere de bişey denmiyo elti kayınvalide gibi bi kere görümcem(8 yaz küçük benden)laf çarpayım dedi ilk defa cvp vereyim dedim birbirmize girdik konuşmuyoruz sinrleniyorum cvp verdiğimde daha da bişey söylenirse delleniyorum geçenlerde eltimin komşusu iki oldu laf sokuyo sinirim bozuldu birinde benim evimde misafirdi misafire bişey demem kolay kolay ikinciside elttimin evindeydi lafı soktu bide gülüyo çaktırmadan bozacaktım hadi dedim münasebetsizle aynıseviyeye düşme bişey desem anlamaz bile kapasitesiz şey tenezzül etmedim eltimle konuşmaya devam ettim benim de çok vart etarafımda böyle insanlar yanlış anlamayın ama basit mahalle kadınları tavırlarından sıkılıyorum artık

Kısa we sert cewap werin . Bir daha sizinle konuşurken sınırlarını öğrenirler .
Her sözlerine cewap wermek zorunda hissetmeyin kendinizi . Uzarsa , sewiyenizi düşürdüğünüzle kalırsınız :1closedeyes:

ay en sinir olduğum şey laf sokulması
ama bende altta kalmıom valla sinir ediom çıkıom tabi bende çok sinir oluyom ama alttan alamıyorum yapı meselesi

walla babam bana hep söz gümüşse sükut altındır der .... boşver kızım sen yine sus der ama bazen öyle anlar geliyoki hatta çoğu zaman k.valideler tarafından laf söleniyo böle dut yemiş bülbül oluyorumohaoldumsmile bununda aman susayımla alakası yok konuşursam ters konuşurum die he içimede acayip dert oluyo o da ayrı.... aaaa ama kızlar geçen bi olay oldu çok iyiydim böle de yapabilirsiniz.... k.peder geçenlerde bi laf söledi hiç cevap vermedim sadece yüzüne accaayyyiipp imalı baktım... o da şok oldu noldu gelin nie öyle baktın dedin bende yoo cevap veremeyeğim için bakmak istedim dedim... o da şaka yapıyoruz şurda diyip kıvırdı ama varya yüzünün ifadesi halen aklımda :1shok:...çok güzeldi yawkaydirigubbakcemile3

Yaşın kaç bilmiyorum ama lise dönemimin komplesi böyle geçti.
tabi lafı kim çarpıyodu oda meçhuldu,
bazen bir bakış üstüne

"ne bakıyorsun ?"
"sanane ?"

3. saniye sonra kıza saç baş girmişiz.

sonra hooop disiplin,kız ağlar biz güleriz.ordanda kovuluruz.

bir süre sonra zaten kimse bakamamaya başlar.

bugün yeniden liseye gitsek yine aynı olur eminim.

ama sen dövme
aklinialirimsmile

Yaşın kaç bilmiyorum ama lise dönemimin komplesi böyle geçti.
tabi lafı kim çarpıyodu oda meçhuldu,
bazen bir bakış üstüne

"ne bakıyorsun ?"
"sanane ?"

3. saniye sonra kıza saç baş girmişiz.

sonra hooop disiplin,kız ağlar biz güleriz.ordanda kovuluruz.

bir süre sonra zaten kimse bakamamaya başlar.

bugün yeniden liseye gitsek yine aynı olur eminim.

ama sen dövme
aklinialirimsmile

:1::1: evet bu bizdik

çok zevkliydi beaa

gözünün üstünde niye kaşın var diye dövmüşlüğümüzde var
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

laf çarpıldıgında elim ayagım titriyor fakat belli etmiyorum sanki duymamışım veya anlamaşım gibi davranıyorum nedense çözemedim...ve elti kaynana hep laf çarpıldıgı zamanda 2 gün kendime gelemiyoum sinirden.lafı yer yemez cevap vermek lazım yoksa sonradan konuyu açınca sorunlu kişilik muamelesi görüyorum

laf çarpıldıgında elim ayagım titriyor fakat belli etmiyorum sanki duymamışım veya anlamaşım gibi davranıyorum nedense çözemedim...ve elti kaynana hep laf çarpıldıgı zamanda 2 gün kendime gelemiyoum sinirden.lafı yer yemez cevap vermek lazım yoksa sonradan konuyu açınca sorunlu kişilik muamelesi görüyorum

aynen katılıyorum ben denemeye çalışıyorum ama alışkın olmadığıma başka bi cvp verdiklerinde kalakalıyorum yapımda yok terslik ne yapayım sonra ağlayıp duruyorum eşlerimize olan olur ancak ezdirmeyelim kendimizi

bir lafa bakarım laf mi diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...

eğer hergün gördüğüm biri değilse, tanımıyorum etmiyorum mesela... moduma göre değişmekle beraber umurum olmaz.. canımı sıkamam kimseye. laf söyleyemedim diye arkadan da kurmam kafamda..

ama sürekli gördüğüm, ve sınırlarımı zorlayan biriyse yapıştırırım lafı hiç acımam...

bende mal gibi dinler uzulur aglardim hayat yogurdu beni laf carpana bir laf carpiyorumki felegi sasiyor pesediyo bu tiplr aslinda cok zayif karakterli insanlar bunu tecrube ettim kendini yazik gelistiremeyenler

Back
X