Keşke sosyal bir canlı olan insanoğlu birbaşına evde durabilse inanın gitmem 1.5 yıldır evin içindeyim bütün akrabalarım ve arkadaşlarım başka bir şehirde oturuyor
Lütfen yorum yaparken daya yapıcı olun herkesin özel bir durumu vardır mutlaka
Kesinlikle katiliyorum...kolundan tutmak ne demek???g.zekali ne demek???dusuncesiz deseniz daha uygun kacar
Bebeği hırpalamak mı?Müsaitseniz zevkle gelirim.
Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
Tabi buyrun seve seve ağırlarım.
Her evde oturan kişi bebeğini hırpalamaz, bu sizin bu sorumluluğu kaldıramadığınız anlamına geliyor.
Öyle mi
Ne yaşadığımı nasıl bilebiliyorsunuz da sorumluluğun ağır geldiğine kanaat getiriyorsunuz acaba. Hangi hakla. Bu ne cürret canım. Yorumunuzu yaptınız cavabınızı aldınız. Sosyalleşirim ya da sizin gibi e-sosyalleşirim ya da asosyalleşirim bu sizin sorununuz değil. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğimede karar verme mekanizması siz değilsiniz.
Tekrar teşekkür ederim gereksiz ilginiz için
Müsaitseniz zevkle gelirim.
Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
+1valla bana kapı kapı gezmek hiçte sosyallik gibi gelmedi
gidebilirsiniz ama bence çocuğunuz herşeyden önemli olmalı
valla bende mi var tuhaflık anlamadım ki
evimde yapayalnız oturmak herşeyden daha fazla mutlu ediyor beni
bide şu komşular olmasa nefes alamaz duruma gelenleride anlamış değilim
siz inatla gitmeye devam ederseniz oda yedirmeye devam eder inatla
Şunu okudum ya katıla katıla güldümÖyle mi
Ne yaşadığımı nasıl bilebiliyorsunuz da sorumluluğun ağır geldiğine kanaat getiriyorsunuz acaba. Hangi hakla. Bu ne cürret canım. Yorumunuzu yaptınız cavabınızı aldınız. Sosyalleşirim ya da sizin gibi e-sosyalleşirim ya da asosyalleşirim bu sizin sorununuz değil. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğimede karar verme mekanizması siz değilsiniz.
Tekrar teşekkür ederim gereksiz ilginiz için
Şunu okudum ya katıla katıla güldüm
Ben müneccimim hanımefendi, profile baktığım anda ne yaşadığını anlayabiliyorum
1) Fazla kendinizi gezdirirseniz, fazla insanlarla yakınlık kurarsanız çocuğunuza ağzındaki çatalı verme cesaretini gösterir kaşındaki.
2) Siz bir insanla nasıl konuşulur bunun farkın da dahi değilsiniz.
3)Bence sizin bir destek almanız gerekiyor, evde oturunc çocuğumu hırpalıyorum yazmışsınız. Bu hiç normal değil. Anne olmuşsunuz ama, vicdan sahibi olamamışsınız, el kadar bebe nasıl kıyılır ona, yazık.
ha böylede bir yorum yazmışsınız amaMüsaitseniz zevkle gelirim.
Evde oturunca bebeğini hırpalıyormuş konu sahibesivalla bana kapı kapı gezmek hiçte sosyallik gibi gelmedi
gidebilirsiniz ama bence çocuğunuz herşeyden önemli olmalı
valla bende mi var tuhaflık anlamadım ki
evimde yapayalnız oturmak herşeyden daha fazla mutlu ediyor beni
bide şu komşular olmasa nefes alamaz duruma gelenleride anlamış değilim
siz inatla gitmeye devam ederseniz oda yedirmeye devam eder inatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?