Laf nlamayan g.zekalı konşum

Esim farkli bir sehirde calisiyor. Ailemden kimse yok burada. Ozel durum yani...
ARADA BIR arkadaslarimla disari cikiyorum. Canimi sıkan kimseyle de gorusmuyorum, sosyal de bir insanim. Bana ve cocuguma zarar verecek kimseyle gorusmek zorunda da degilim. "Sen de degilsin neden gorusuyorsun?" Diye sorarlar insana..

Kesinlikle katiliyorum...kolundan tutmak ne demek???g.zekali ne demek???dusuncesiz deseniz daha uygun kacar

ilk yaptığı gün hoşlanmadığını düzgünce anlatıp bir daha da o komşunun kucağına vermezse zaten bunlar olmazdı.

önce sınır çizemiyoruz sonra da bıçakla kesiyoruz o sınırı.

Benim kızım 8 aylık. Herkesi uyarıyorum kızım konusunda. Ay canı cekti falan diyorlar. Bende oyalansın diye meyve yediriyorum.
Her zaman yanımızda mama kaşığımız oluyor kimse kasıgıyla catalıyla veremiyor izin vermiyorum.
Ayy nolcakk bizim agzimizz pisssmiiii derlerse evet pis mesela sen benim catalimla yemek yermisin bardagimdan su icer misin icmezsin diyorum. Peki benim bebegim neden sizin agzinizin degdigi seyi kullansın diyorum. Temiz kaşık koyuyorum her zaman kızım için.
Ve hep kendim yemek yediriyorum. Boylece tok oldugu için başkasi verse bile yemiyor.

Bence siz haklisiniz canınızı sıkmayın o arkadaşınızın cocugu olsun emin olun o toplantılara bile gelmez.
Sizde gitmeyin.

Kesinlikle haklısınız. Ne demek her şeyi yedirmek??
Onların mide enzimleri ile bizimki bir mi nasıl sindirecek pastayi ? Yarar mi verir zarar mi?

Cehalet yani. Birak o kendi çocuğu olunca yedirsin her şeyi.

Hiç sevmem öyle tipleri. Her çocuğu kendi çocuğu gibi sahiplenip 'ay bunu kalın giydirmişsin ay az yedirmissin ay sen gel bizim çocuğumuz ol 'bilmem ne.
Maşallah diyip geçersin bebek o oyuncak mi?
Sinir oluyorum ya

eee? yani cevabı vermişsiniz bitmiş şey gibi olmuş buda mahallelerde bebeleri yüzünden birbirine saç baş girişen teyzeler

Tabi buyrun seve seve ağırlarım.
Her evde oturan kişi bebeğini hırpalamaz, bu sizin bu sorumluluğu kaldıramadığınız anlamına geliyor.

Öyle mi

Ne yaşadığımı nasıl bilebiliyorsunuz da sorumluluğun ağır geldiğine kanaat getiriyorsunuz acaba. Hangi hakla. Bu ne cürret canım. Yorumunuzu yaptınız cavabınızı aldınız. Sosyalleşirim ya da sizin gibi e-sosyalleşirim ya da asosyalleşirim bu sizin sorununuz değil. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğimede karar verme mekanizması siz değilsiniz.

Tekrar teşekkür ederim gereksiz ilginiz için

Herşeyi geçtim anneye sorulmadan bebeğe bişeyler yedirilmesine karşıyım.
Belki alerjisi var yememesi gereken bişey.
Takmamaya çalışın.
Aynı ortama girince de daha dikkatli olursunuz.
Zaten verdiğiniz tepkiden ötürü kimse daha da bişey vermeye kalkmaz heralde

Burda yasanmis bitmis bir konu hakkinda böyle bir başlık atabilirken olay anında nasıl sakinliginizi korudunuz ben en çok ona şaşırdım !!
Olan olmuş düşüncenizi de orda belirtmissiniz geriye ya bir daha aynı ortama girmemek ya da çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmamak kalıyor..

Burada konu açıp fikir istiyorsunuz, sonra bu şekilde cevap veriyorsunuz.
E gidin o zaman çocuğunuza yedirirlerse yine kavga edin bağırıp çağırın, ağlayıp sızlayın sonra yine gidin...
Gitmezseniz çocuğu hırpalarmışsınız malum!
O çocuğa gerçekten üzüldüm! Allah yardımcısı olsun

valla bana kapı kapı gezmek hiçte sosyallik gibi gelmedi
gidebilirsiniz ama bence çocuğunuz herşeyden önemli olmalı
valla bende mi var tuhaflık anlamadım ki
evimde yapayalnız oturmak herşeyden daha fazla mutlu ediyor beni
bide şu komşular olmasa nefes alamaz duruma gelenleride anlamış değilim
siz inatla gitmeye devam ederseniz oda yedirmeye devam eder inatla

+1

Şunu okudum ya katıla katıla güldüm
Ben müneccimim hanımefendi, profile baktığım anda ne yaşadığını anlayabiliyorum
1) Fazla kendinizi gezdirirseniz, fazla insanlarla yakınlık kurarsanız çocuğunuza ağzındaki çatalı verme cesaretini gösterir kaşındaki.
2) Siz bir insanla nasıl konuşulur bunun farkın da dahi değilsiniz.
3)Bence sizin bir destek almanız gerekiyor, evde oturunc çocuğumu hırpalıyorum yazmışsınız. Bu hiç normal değil. Anne olmuşsunuz ama, vicdan sahibi olamamışsınız, el kadar bebe nasıl kıyılır ona, yazık.

Yorumları görünce, gene kanayan yarama parmak basıldı.
Herkes öyle güzel biliyor ki bebek büyütmeyi, bir anneler bilmiyor nedense!

Kucağımda bebekle dışarı çıktığım an daha apartmanda başlar birileri 'yok çocuk üşür, yüzünü ört'vs.
Bir mekanda ağlamaya başlasa 'gazı var, verdiğin doyurmuyor, çocuk ince giyinmiş, salla uyusun' lafları peşisıra gelir.
Yani diyeceğim o ki, herkes bir biliyor bir biliyor anlamatam!
Her bebeğin farlı olduğunu ve bizler anneleri olarak onun huyusunu suyunu, zararlı yararlı olanı herkesten iyi bildiğimizi anlatamıyorum!
Ben de karşımdaki laf anlamayınca carlıyorum, dün en son eşimin amcasına carladım.
Yok onlar kaç tane büyütmüşmüş, biz cahilmişiz, bilmezmişiz.
Yaz kış farketmeden bebeğimi sokağa çıkarıyorum, çıkaracağım da kime ne!
Başkasının işine burun sokmayı bir bıraksak, belki ülkece bir adım ileri gidebiliriz!

Yaa kuzum o sosyal bir baaağyan. Nerede nasıl konuşacağını kapı kapı gezdiği komşularından öğrenmiş.

Müsaitseniz zevkle gelirim.

Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
ha böylede bir yorum yazmışsınız ama
komşunun kolunu tutup bağıran sizden peki ne öğrenecek çocuğunuz
hani evde oturunca şiddet öğrenirmiş yaa
konunda haklısın ama senin gitme konusunda ısrarın yüzünden bu tepkilere maruzsun

Evde oturunca bebeğini hırpalıyormuş konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…