- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Ben 8 gündür falan evden işe işten eve gidiyorum kimi hırpalasam acaba. Bebek ya bebek. Kimi bilemez kimi bulamaz..Yaa kuzum o sosyal bir baaağyan. Nerede nasıl konuşacağını kapı kapı gezdiği komşularından öğrenmiş.
Ben yaklaşık bir aydır öyleyim kuzum.Ben 8 gündür falan evden işe işten eve gidiyorum kimi hırpalasam acaba. Bebek ya bebek. Kimi bilemez kimi bulamaz..
onada cevap yazdım yukarıdaEvde oturunca bebeğini hırpalıyormuş konu sahibesi
Keşke sosyal bir canlı olan insanoğlu birbaşına evde durabilse inanın gitmem 1.5 yıldır evin içindeyim bütün akrabalarım ve arkadaşlarım başka bir şehirde oturuyor
Lütfen yorum yaparken daya yapıcı olun herkesin özel bir durumu vardır mutlaka
Yorumları görünce, gene kanayan yarama parmak basıldı.
Herkes öyle güzel biliyor ki bebek büyütmeyi, bir anneler bilmiyor nedense!
Kucağımda bebekle dışarı çıktığım an daha apartmanda başlar birileri 'yok çocuk üşür, yüzünü ört'vs.
Bir mekanda ağlamaya başlasa 'gazı var, verdiğin doyurmuyor, çocuk ince giyinmiş, salla uyusun' lafları peşisıra gelir.
Yani diyeceğim o ki, herkes bir biliyor bir biliyor anlamatam!
Her bebeğin farlı olduğunu ve bizler anneleri olarak onun huyusunu suyunu, zararlı yararlı olanı herkesten iyi bildiğimizi anlatamıyorum!
Ben de karşımdaki laf anlamayınca carlıyorum, dün en son eşimin amcasına carladım.
Yok onlar kaç tane büyütmüşmüş, biz cahilmişiz, bilmezmişiz.
Yaz kış farketmeden bebeğimi sokağa çıkarıyorum, çıkaracağım da kime ne!
Başkasının işine burun sokmayı bir bıraksak, belki ülkece bir adım ileri gidebiliriz!
Çocuğun hırpalanmasından çok, başkasının çatalından yemek yemesini yeğlerimonada cevap yazdım yukarıda
evde hırpalıyor
dışarda komşuyu hırpalıyor
sonra çocuk kadına şiddeti öğrenmesin
öğrenmemesi mümkün mü?
Arkadaşım bir sen çocuk büyütmüyorsun ki bu ne tepki bu ne sinir. Bir çocuk yetiştiriyorsunuz ama kırarak dökerek yazık. O da onun anneannesiEşim dahil, bana sormadan bebeğime bir şey vermeye kalksa kıyameti koparırım.
Ki yaşadık böyle bir şey, annem bir meyve tattırmaya çalıştı.
Yanında babam var, damat var dinlemedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
Hele komşum deneyecek yok ya!
Bence insan ilişkilerinizi ve çizdiğiniz sınırları gözden geçirin.
ruhunun yara almasından daha iyidir çünküÇocuğun hırpalanmasından çok, başkasının çatalından yemek yemesini yeğlerim
abartmayın yahu. meyve mi yedirmiş zehir mi .Eşim dahil, bana sormadan bebeğime bir şey vermeye kalksa kıyameti koparırım.
Ki yaşadık böyle bir şey, annem bir meyve tattırmaya çalıştı.
Yanında babam var, damat var dinlemedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
Hele komşum deneyecek yok ya!
Bence insan ilişkilerinizi ve çizdiğiniz sınırları gözden geçirin.
Bi insan nasil 5 aylik bebegi hirpalamaktan bahsedebilir gercekten sok edici gitmeyin olsun bitsin mecburmusunuz bu insanlara boyle kalitesiz zaman gecireceginize oturup cocugunuzla sohbet edin dil gelisimine katkida bulunun oyunlar oynayin
Ben 8 gündür falan evden işe işten eve gidiyorum kimi hırpalasam acaba. Bebek ya bebek. Kimi bilemez kimi bulamaz..
Ben yıllarca öyle kalabilirimBen yaklaşık bir aydır öyleyim kuzum.
Ama kendi kendime mutlu olmayı sıkılmamayı çok şükür ki biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?