Ben yıllarca öyle kalabilirim
çocuğum yok olsa herhalde hiç kimseye ayıracak vaktim kalmaz
kitap, dergi, el işi, yemek derken ooo kendimi o sosyallikten bu sosyalliğe atıyorum
başkası ile boşa zaman geçireceğime hele böyle sinirlerim hopluyorsa oturur hiç denemediğim yemeği denerim
hiç olmadı müzik açar oynarım valla
tepkileriniz çok aşırı değil mi?Müsaitseniz zevkle gelirim.
Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
benımde tum cevrem sehır dısında ama ben calısıyorum ıs yerındeyeterı kadar sosyalım, apartmanda merhaba dısında ne kımseye gıderım ne kımseyı cagırırım , bebek beslenmesı konusuna gelırsek anne olan sensın kararı da sen vereceksın ben sahsen kasmayan taraftayım herseyı yer olcusunde ve kararınca ama benımkı 10 aylık oldu senınkı ufak daha...Keşke sosyal bir canlı olan insanoğlu birbaşına evde durabilse inanın gitmem 1.5 yıldır evin içindeyim bütün akrabalarım ve arkadaşlarım başka bir şehirde oturuyor
Lütfen yorum yaparken daya yapıcı olun herkesin özel bir durumu vardır mutlaka
ben de avm de yokAynen. Çocuğum yok tüm gün yalnızım sevmediğim bir şehirde.
Kitap okuyorum, dizi izliyorum, internette takılıyorum bazen yürüyüşe çıkıyorum, tek başıma kahve içtiğim de oluyor, avm gezdiğim de oluyor. Farklı yemekler de deniyorum evde sıkıntıdan. Hiç öyle çoluk çocuk hırpalayacak kadar psikolojimde bozulmadı. Ki ben yalnızım çoçuğum olsa onla oyun oynamak gezmek zaten oyalardı sanırım nefretle andığım insanlara gideceğime çocukla oyun oynardım bin kat daha iyi.
saçma sapan insanlarlaAynen. Çocuğum yok tüm gün yalnızım sevmediğim bir şehirde.
Kitap okuyorum, dizi izliyorum, internette takılıyorum bazen yürüyüşe çıkıyorum, tek başıma kahve içtiğim de oluyor, avm gezdiğim de oluyor. Farklı yemekler de deniyorum evde sıkıntıdan. Hiç öyle çoluk çocuk hırpalayacak kadar psikolojimde bozulmadı. Ki ben yalnızım çoçuğum olsa onla oyun oynamak gezmek zaten oyalardı sanırım nefretle andığım insanlara gideceğime çocukla oyun oynardım bin kat daha iyi.
ben de avm de yokeş de yok.yine de akşam 5 olsa da evime gitsem diye saat sayıyorum ama canım evim, sessiz, sakin huzurlu evim
Abartıyorsunuz sizide büyüten anneniz ama. Meyve verdi diyorsunuz birde iyi bişey yapmış gibi kadını herkesin yanında azarladiginizdan bahsediyorsunuz. Bu kadar esirgemeyin hele çocuğun kendi babasından hiç esirgemeyin sanki sizin üzerinize mühürlenmiş gibi..Eşim dahil, bana sormadan bebeğime bir şey vermeye kalksa kıyameti koparırım.
Ki yaşadık böyle bir şey, annem bir meyve tattırmaya çalıştı.
Yanında babam var, damat var dinlemedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
Hele komşum deneyecek yok ya!
Bence insan ilişkilerinizi ve çizdiğiniz sınırları gözden geçirin.
Aynen doğru ben de farklı bir şehirdeyim kimseyi bğenemedim işte iş hayatınıda bıraktım asosyal oldum benim de bebeğim 7 aylık doğumdan sonra yalnızlıktan anksiyete başladı.Terapi görüyorum ilaç kullanıyorum ve insanların içine karışmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum yani çok doğru düşünüyorsunuz.Böyle insanları takmayın illaki çıkıyor içlerinden bir iki tane gerekeni yapmışsınız zatenMüsaitseniz zevkle gelirim.
Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?