Laf nlamayan g.zekalı konşum

Yalnız kalmanı bunalmanı anlıyorum lakin bu insanlarla paylaşımında olamıyor gördüğün gibi,kendini yine hırpalıyorsun..
Bu şekilde görüşeceğine görüşme bence,kendine başka meşgaleler bulmalısın..

tepkinizi yeterince koymuşsunuz bence

gitmeyin görüşmeyin diyemeyeceğim sonuçta aynı apartmandasınız sürekli görüşeceksiniz
bence tepkinizin üstüne başkası da artık çocuğunuza dokunmaz diye düşünüyorum

ki sırf sussunlar diye de hiç işlenmiş gıda vermeyin

Aynen. Çocuğum yok tüm gün yalnızım sevmediğim bir şehirde.
Kitap okuyorum, dizi izliyorum, internette takılıyorum bazen yürüyüşe çıkıyorum, tek başıma kahve içtiğim de oluyor, avm gezdiğim de oluyor. Farklı yemekler de deniyorum evde sıkıntıdan. Hiç öyle çoluk çocuk hırpalayacak kadar psikolojimde bozulmadı. Ki ben yalnızım çoçuğum olsa onla oyun oynamak gezmek zaten oyalardı sanırım nefretle andığım insanlara gideceğime çocukla oyun oynardım bin kat daha iyi.

benımde tum cevrem sehır dısında ama ben calısıyorum ıs yerındeyeterı kadar sosyalım, apartmanda merhaba dısında ne kımseye gıderım ne kımseyı cagırırım , bebek beslenmesı konusuna gelırsek anne olan sensın kararı da sen vereceksın ben sahsen kasmayan taraftayım herseyı yer olcusunde ve kararınca ama benımkı 10 aylık oldu senınkı ufak daha...
eger kı ortamda senı geren ınsanlar varsa tek cozum var o da uzak duracaksın...

ben de avm de yok eş de yok.yine de akşam 5 olsa da evime gitsem diye saat sayıyorum ama canım evim, sessiz, sakin huzurlu evim

Bende sevmem bu tür seyleri maalesef bizim toplu hep yapar uyarinca da sen kötü olursun. Dogru yapmissin devam yap böyle. Ona mi kalmis senin cocugunun cani cektiyse hersey verilir mi? verilecek sey var verilmiyecek sey var

saçma sapan insanlarla
saçma gereksiz konular için vakit kaybetmek yerine yatar uyurum daha iyi
bende tam tersi bir yere gittiğim zaman yada biri gelince psikopata bağlıyorum
ama daha kimseyi hırpalamadım

kafamın sardıgı insnala görüşürüm bana bişey katmayanla degil ne evi ne görgüsü ne bilgisi yetmezdi hiçbirinin bana çokta tınnnn
kızımı alıp dısardaki akrabaya yada arkadaslarıma giderdim yada avm carsı pazar
bu sekilde vakit gecirdim 6 yıl sonrada tasındım ordan yüzlerine lanet

ben de avm de yok eş de yok.yine de akşam 5 olsa da evime gitsem diye saat sayıyorum ama canım evim, sessiz, sakin huzurlu evim

Bende de iş yok
İnsan kendiyle de güzel vakit geçirebilmeli zaten. Sabah Altı buçukta kalkıyorum eşim beşte geliyor o saate kadar tüm gün yalnızım evde.
Bende sabah haberiydi internetti, öğlen kitap okumaydı, akşam üzeri yemek yapmaydı derken günleri tek tek yiyorum valla hiç öyle depresyona fln da girmiyorum. İki üç gün dışarı çıkmazsam üşenirsem insan görmüyorum mesela ama halimden de memnunum asosyal miyim neyim

Abartıyorsunuz sizide büyüten anneniz ama. Meyve verdi diyorsunuz birde iyi bişey yapmış gibi kadını herkesin yanında azarladiginizdan bahsediyorsunuz. Bu kadar esirgemeyin hele çocuğun kendi babasından hiç esirgemeyin sanki sizin üzerinize mühürlenmiş gibi..

E.yvah eyvah ben neymişim.de bilmiyormuşum 2 kelimeyle kişilik analizim çıkartılmış ne kötü an neymişim Meğer ne psikopatlığın kaldı ne çocuk Hırpaladın ne dayakçı anne olduğum Öküzün altında buzağı arayan Siz arkadaşlar bütün gününüzü internet sitesinde geçirip sosyalleşiyor sunuz sözde

Bir değil sadece işe gidip gelip bebeğine bakanlar var ya onlar En azından iki insan görüyor yolda giderken

Ya Yazdığımı düzgün okumuyorsunuz Ya Da yeterince kitap okumuyorsunuz Çünkü anlattığım ve yazdığım hiçbir şeyi anlamışsınız

Ben kimseden akıl istemedim Sadece derdimi paylaştım Sizin gibi insanlara denk geleceğini bilseydim içimde kalırdı daha iyi

Bebeğime şekerli ve tuzlu şeyler vermemeleri konusunda ve bana bu konuda ısrar etmeleri hakkında bolca uyarıda bulundum

O komşunun özel durumunu göz önünde bulundurarak dün sustum yoksa söyleyecek o kadar çok şey var ki

Herkes kendi anneliğine baksın 100 tane çocuk büyükseniz 101 bebekte yine aynı acemiliği yaşarsınız

Evet o komşumla bir daha görüşmeme kararım var bulunduğu ortama girmemek ararım var

Müsaitseniz zevkle gelirim.

Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
Aynen doğru ben de farklı bir şehirdeyim kimseyi bğenemedim işte iş hayatınıda bıraktım asosyal oldum benim de bebeğim 7 aylık doğumdan sonra yalnızlıktan anksiyete başladı.Terapi görüyorum ilaç kullanıyorum ve insanların içine karışmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum yani çok doğru düşünüyorsunuz.Böyle insanları takmayın illaki çıkıyor içlerinden bir iki tane gerekeni yapmışsınız zaten

Baslik yazim sekliniz bebegi olmuyor diye bir insani icten ice eksik gormeniz bunu hirsiniz icin ferahlatici insur gormeniz sosyallesme adi altinda komsudan cikmayip cayini kahvesini icim sonrada burada gerizekali diyerek meze yapmaniz verilen cvplara geri donusunuz bence sorunlu olan komsu degil sizsiniz

Ya milleteki cesarete bak ben baskasimim cocuguna bir sey cesaret edemem bogulur mogulur nefes borusuna bir sey kacar

çok bos gereksiz insan var yaaa valla bosa dememmişler ev alma komsu al diye
su an kiradayım ama insalhh ev sahibi olursam yakın zamanda iyi komsular ve güzel hayırlı bir ev nasip etsin yüce rabbim gönlüme göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…