Laf taşıyan sinsi.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar. Umarım iyisinizdir ve moralleriniz yerindedir. Şimdi sıkıntım şu: benim iş yerinde çok samimi olmadığım ama bazen de dertleştiğimiz bir bayan vardı. Uzun süreden sonra farkettim ki bu bayan laf taşıyor. Bunu belli olaylarla farkettim ve eminim. Bana gıcık yani. Sevdiğini seviyor ama benim her hareketime anlam yüklüyor ve çevredekileri doldurduğuna da şahit oldum. Konuşmasam bi süre sonra mecbur konuşuluyor.. Bu bayanla nasıl başa çıkıcam. Çevremdekileri cephe bile aldırdı bi ara bi olayda

Merhaba hanımlar. Umarım iyisinizdir ve moralleriniz yerindedir. Şimdi sıkıntım şu: benim iş yerinde çok samimi olmadığım ama bazen de dertleştiğimiz bir bayan vardı. Uzun süreden sonra farkettim ki bu bayan laf taşıyor. Bunu belli olaylarla farkettim ve eminim. Bana gıcık yani. Sevdiğini seviyor ama benim her hareketime anlam yüklüyor ve çevredekileri doldurduğuna da şahit oldum. Konuşmasam bi süre sonra mecbur konuşuluyor.. Bu bayanla nasıl başa çıkıcam. Çevremdekileri cephe bile aldırdı bi ara bi olayda
Konuşmanız gerekiyorsa bile derdinizi anlatacak kadar konuşmayın. İş dışında konuşmaya gerek yok. Ağzınızdan laf almaya çalışırsa ignelersiniz laf tasimasiyla ilgili

Sonucta patron degıl o yuzden İş ile ılgılı durum dısında asla muhatap olmayın ! Bır muddet sonra zaten konusmaz o da.

Acaba bırılerının arkasından yorum mu yaptınız da cekınıyorsunuz kadından?
Yok aslında yapmıyorum ama benşm genel hareketlerime mana buluyor. Mesela diyor sorumsuz yani malayani dahi konuşamıyorum bunun yanında tuhaf ya

Senden kotuluk gormeden bir kisinin agzına bakıp cephe alanlar ıcın canı cehenneme diyebilirsin, ıs dısında muhattap olma kesinlikle hıcbırıyle.
O tip insanlarla basa cıkamazsın cunku kafan onunki gıbı sınsı ve seytanca calısmıyor.
Kendını koruyabılırsın sadece, okadar

Senden kotuluk gormeden bir kisinin agzına bakıp cephe alanlar ıcın canı cehenneme diyebilirsin, ıs dısında muhattap olma kesinlikle hıcbırıyle.
O tip insanlarla basa cıkamazsın cunku kafan onunki gıbı sınsı ve seytanca calısmıyor.
Kendını koruyabılırsın sadece, okadar
Aynen öyle benim hayatımla ilgili kanılara varıp milleti şişiriyor doğru söylüyorsunuz o açıyla yaklaşmıyorum ve zarar görüyorum

[/QUOTE]
Yok aslında yapmıyorum ama benşm genel hareketlerime mana buluyor. Mesela diyor sorumsuz yani malayani dahi konuşamıyorum bunun yanında tuhaf ya

Cekınecek bır durum yoksa gerısı önemlı de degıl.
O kim ki cekınıyorsunuz?? Bırılerının arkasından bısıler soylemedıysenız sorun yok.
Hatta cok sinir bozuyorsa tavrınızı koyun.

Aynen öyle benim hayatımla ilgili kanılara varıp milleti şişiriyor doğru söylüyorsunuz o açıyla yaklaşmıyorum ve zarar görüyorum
O açıdan bak oyle yaklas.
Bu tur ınsanlarla basa cıkamazsın cunku onun gibi degılsın, kendını koru Kafı
İsine bak mesaını doldur evıne gıt.

Cekınecek bır durum yoksa gerısı önemlı de degıl.
O kim ki cekınıyorsunuz?? Bırılerının arkasından bısıler soylemedıysenız sorun yok.
Hatta cok sinir bozuyorsa tavrınızı koyun.
[/QUOTE]
Aynen çekinmek değil de dolduruyor ve insanları soğutuyor bunu net anlıyorum görüyorum

O açıdan bak oyle yaklas.
Bu tur ınsanlarla basa cıkamazsın cunku onun gibi degılsın, kendını koru Kafı
İsine bak mesaını doldur evıne gıt.
Evet o şekilde yaklaşmadığım için hiçbir zaman kendimi koruyamıyorum yakın mesafe de. En iyisi uzaj durmak doğrusu bu galiba

Isyerınde bir lafıyla soguttugu o insanlar, maasına bir TL onlardan fazla zam yapılsa senın, o sogutmasa da zaten 1 TL yuzunden de senden sogurlar.
Bırak kim neyden sebep sogursa sogusun.
Öyle valla ben fazla safım ya millet kötü yaklaşıyor anlamıyorum kafam dank etmiyor

Aynen oyle sakın kendi tarafıma cekeyim onlari diye çabalama bu sefer ikili oynamaya başlarlar sana ayri ona ayri konusurlar onlara bu firsati verme
Öyle yapıyorlar zaten ben anlamıyorum hiç mi işi gücü yok yani bi insanı irdelesen zaten milyon tane şey bulursun takmış bence bana ruh hastası

Back
X