- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Konuşmanız gerekiyorsa bile derdinizi anlatacak kadar konuşmayın. İş dışında konuşmaya gerek yok. Ağzınızdan laf almaya çalışırsa ignelersiniz laf tasimasiyla ilgiliMerhaba hanımlar. Umarım iyisinizdir ve moralleriniz yerindedir. Şimdi sıkıntım şu: benim iş yerinde çok samimi olmadığım ama bazen de dertleştiğimiz bir bayan vardı. Uzun süreden sonra farkettim ki bu bayan laf taşıyor. Bunu belli olaylarla farkettim ve eminim. Bana gıcık yani. Sevdiğini seviyor ama benim her hareketime anlam yüklüyor ve çevredekileri doldurduğuna da şahit oldum. Konuşmasam bi süre sonra mecbur konuşuluyor.. Bu bayanla nasıl başa çıkıcam. Çevremdekileri cephe bile aldırdı bi ara bi olayda
Evet öyle ama çokta sinirliyim ya insanları bana karşı dolduruyor bunu biliyorum ve bişey diyemiyorumKonuşmanız gerekiyorsa bile derdinizi anlatacak kadar konuşmayın. İş dışında konuşmaya gerek yok. Ağzınızdan laf almaya çalışırsa ignelersiniz laf tasimasiyla ilgili
Yok aslında yapmıyorum ama benşm genel hareketlerime mana buluyor. Mesela diyor sorumsuz yani malayani dahi konuşamıyorum bunun yanında tuhaf yaSonucta patron degıl o yuzden İş ile ılgılı durum dısında asla muhatap olmayın ! Bır muddet sonra zaten konusmaz o da.
Acaba bırılerının arkasından yorum mu yaptınız da cekınıyorsunuz kadından?
Aynen öyle benim hayatımla ilgili kanılara varıp milleti şişiriyor doğru söylüyorsunuz o açıyla yaklaşmıyorum ve zarar görüyorumSenden kotuluk gormeden bir kisinin agzına bakıp cephe alanlar ıcın canı cehenneme diyebilirsin, ıs dısında muhattap olma kesinlikle hıcbırıyle.
O tip insanlarla basa cıkamazsın cunku kafan onunki gıbı sınsı ve seytanca calısmıyor.
Kendını koruyabılırsın sadece, okadar
Yok aslında yapmıyorum ama benşm genel hareketlerime mana buluyor. Mesela diyor sorumsuz yani malayani dahi konuşamıyorum bunun yanında tuhaf ya
Doğru söylüyorsunuz muhattap olmamalı en mantıklı çözüm ben başa çıkamam onunla :) olsun fitilleyinBayan değil kadın( bir fitili ateşleyeyim)
Asla muhattap olmayın. Sizden laf alamazsa taşıyamaz da.
O açıdan bak oyle yaklas.Aynen öyle benim hayatımla ilgili kanılara varıp milleti şişiriyor doğru söylüyorsunuz o açıyla yaklaşmıyorum ve zarar görüyorum
Evet o şekilde yaklaşmadığım için hiçbir zaman kendimi koruyamıyorum yakın mesafe de. En iyisi uzaj durmak doğrusu bu galibaO açıdan bak oyle yaklas.
Bu tur ınsanlarla basa cıkamazsın cunku onun gibi degılsın, kendını koru Kafı
İsine bak mesaını doldur evıne gıt.
Öyle valla ben fazla safım ya millet kötü yaklaşıyor anlamıyorum kafam dank etmiyorIsyerınde bir lafıyla soguttugu o insanlar, maasına bir TL onlardan fazla zam yapılsa senın, o sogutmasa da zaten 1 TL yuzunden de senden sogurlar.
Bırak kim neyden sebep sogursa sogusun.
Sanırım en doğrusu bu başkasının lafıyla beni üzenlerden hayır gelmez zatenIs dışında konuşmayın o yokmuş gibi davranın bu onu delirtecektir zaten... digerlerine gelince onlarında bu kisiden farki yokmuş is dısında konusmamaya calışrdım sizin yerinizde olsam
Aynen oyle sakın kendi tarafıma cekeyim onlari diye çabalama bu sefer ikili oynamaya başlarlar sana ayri ona ayri konusurlar onlara bu firsati vermeSanırım en doğrusu bu başkasının lafıyla beni üzenlerden hayır gelmez zaten
Öyle yapıyorlar zaten ben anlamıyorum hiç mi işi gücü yok yani bi insanı irdelesen zaten milyon tane şey bulursun takmış bence bana ruh hastasıAynen oyle sakın kendi tarafıma cekeyim onlari diye çabalama bu sefer ikili oynamaya başlarlar sana ayri ona ayri konusurlar onlara bu firsati verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?