- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Merhaba arkadaşlar, üzgün ve kırgınım kimseye de diyemiyorum. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
3 yılın sonunda tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Yavaş yavaş hazırlıklara başladık, bebek için ileride de kullanabilmesi için beşik begendim. Eşim de beşik sizden demiş ailesine onlar da tamam demişler. ( 1000 TL civarı). Durumları iyi olunca ben de tamam dedim.
Geleyim asıl meseleye, erken doğum riskim olduğu için eşim annesini ikna etti bizim bulundugumuz şehire geldi 1 haftalığına.
Sabah eşim pazara gidince kayinvalidem bana diyor ki:
-bizim oralarda doğum yapınca, odasını kıyafetlerini kız annesi yapar.
ben de dedim ki:
-benim kimseden maddi bir beklentim yok. Eşim laf arasında size söylemiş ama istemiyorum, beşiğini de odasını da her şeyini biz yaparız çok şükür çalışıyoruz. Hem gönülden yapılmadıkça bunların bir anlamı yok anne...
Onun cevabi:
-Yok kızım o da bizden hediye olsun.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
Eşime diyemiyorum şuan, muhakkak annesine hesap sorar.
Modum çok düştü sürekli alttan alttan başka konularda da laf söylüyor. Ben sessiz, sakin, aman kavga olmasın diyen bir tipim çünkü. Kendime çok kızıyorum.
Nasıl davranmalıyım bir yol gösterin bana. Bu 1 hafta nasıl geçecek...
3 yılın sonunda tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Yavaş yavaş hazırlıklara başladık, bebek için ileride de kullanabilmesi için beşik begendim. Eşim de beşik sizden demiş ailesine onlar da tamam demişler. ( 1000 TL civarı). Durumları iyi olunca ben de tamam dedim.
Geleyim asıl meseleye, erken doğum riskim olduğu için eşim annesini ikna etti bizim bulundugumuz şehire geldi 1 haftalığına.
Sabah eşim pazara gidince kayinvalidem bana diyor ki:
-bizim oralarda doğum yapınca, odasını kıyafetlerini kız annesi yapar.
ben de dedim ki:
-benim kimseden maddi bir beklentim yok. Eşim laf arasında size söylemiş ama istemiyorum, beşiğini de odasını da her şeyini biz yaparız çok şükür çalışıyoruz. Hem gönülden yapılmadıkça bunların bir anlamı yok anne...
Onun cevabi:
-Yok kızım o da bizden hediye olsun.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
Eşime diyemiyorum şuan, muhakkak annesine hesap sorar.
Modum çok düştü sürekli alttan alttan başka konularda da laf söylüyor. Ben sessiz, sakin, aman kavga olmasın diyen bir tipim çünkü. Kendime çok kızıyorum.
Nasıl davranmalıyım bir yol gösterin bana. Bu 1 hafta nasıl geçecek...
Son düzenleme: