Lafini tartmayan kayınpeder

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Kizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim

kimin akıllı kimin akılsız olacağı ilerleyen yıllarda belli olur diyiverin
kimseyi ilgilendirmez

Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/
İşte böyle densizlere böyle denilse hayat bayram olucak ama denmiyor ben de diyemiyorum
:KK57:İşte böyle kalıyorum

Ayy bu zamanlarda bu kp lere be oldu kaynanaliga soyundular. Benimkide ben hamileyken doguma 3 gun kala gelip terligini felan aldinmi hastanede lazim olur ic camasirini geceligini de koy demisti.. Bak aklima geldi yine sinirlendim :(

yaa bunlar bizi laf sokma uzmanı yaptılar vallahi,

çocuk zekasını anneden alıyor baba merak etme o yuzden gerizekalı olmaz deseydin keşke

gollllllll

Ayy bu zamanlarda bu kp lere be oldu kaynanaliga soyundular. Benimkide ben hamileyken doguma 3 gun kala gelip terligini felan aldinmi hastanede lazim olur ic camasirini geceligini de koy demisti.. Bak aklima geldi yine sinirlendim :KK43:
Yok arık :KK57:
Ona neymiş iççamaşırında fesuphanallah
Eski topraklar kafayı sıyırdı iyice

İlaçları bıraktığınızdan doktorunuzun haberi var mı?
Yoktu aradim mutlaka devam et ozellikle kan hapina dedi tekrr basladim musibet kayınpeder iyi biseye vesike oldu deyim artik. Bu kadar luzumlu oldugunu bikmiyordun doktorda kizdi

Back
X