Selam kızlar . Yine gecenin bu saatinde filozof gibi düşünüp duruyorum .:) Bir süredir biri ile konuşuyorum . Aslında tanışalı 1.5 yıl oluyor ama bazen 5 ay boyunca hergün bazen ayda bir konuşulan , adı asla konulmayan , beraber bir sürü şey paylaşılan , onun benim arkadaşlarım falan buluşulan , 50 yıllık evli gibi kavga edilen , saygı sınırlarını çoktan aşan , bin kez bitirilip yüzsüz gibi konuşulan bir saçmalık . Bu kişi o düzenli konuştuğumuz dönemde güya beni ölçüp biçiyor ve benim onun evleneceği kız profilinde olmadığımı söylüyor . Gayet dürüst . Bende öyleyse bitti diyorum . Ama aramaya ve yazmaya devam ediyor . Boşluktan ve bir parça da hırstan özellikle elde edememe ( ben akılsız ben ) cevap atıyorum . Ve muhabbet asla bitmiyor . Üstelik bu adam ortalama bir tip , Beni niye istemiyor bir türlü anlamıyorum . Huy olarak da gayet anlaşılan aşırı sosyalim ama yok . Zaten kendisi de dış görünüş olarak beğendiğini ama tutulacak yanımız olmadığını söylüyor . Bir de üstelik ne ben ilişki olarak başka biri ile dikiş tutturuyorum ne de bu . Yani İnanın ikimizde gayet normal görünümlü , bakımlı , çevreli ve iyi meslekliyiz . Ama 1.5 yıldır birbirimize kaldık
Madem istemiyorsa bu niye arıyor sürekli ? Üstelik ayrı şehirlerdeyiz . Bu da onun için çok negatif bir durum . Uzak ilişki istemiyor . Seneye onun olduğu şehirde işe başlama ihtimalim var . Sizce bu işten bir cacık olur mu ? Yoksa zaman kaybı mı ? Sizi de istemeyip sonra fikir değişen , hiç istemiyor gibi olup sonra geri dönen lafını yutan oldu mu ?