• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lafını yutar mı sizce ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Selam kızlar . Yine gecenin bu saatinde filozof gibi düşünüp duruyorum .:) Bir süredir biri ile konuşuyorum . Aslında tanışalı 1.5 yıl oluyor ama bazen 5 ay boyunca hergün bazen ayda bir konuşulan , adı asla konulmayan , beraber bir sürü şey paylaşılan , onun benim arkadaşlarım falan buluşulan , 50 yıllık evli gibi kavga edilen , saygı sınırlarını çoktan aşan , bin kez bitirilip yüzsüz gibi konuşulan bir saçmalık . Bu kişi o düzenli konuştuğumuz dönemde güya beni ölçüp biçiyor ve benim onun evleneceği kız profilinde olmadığımı söylüyor . Gayet dürüst . Bende öyleyse bitti diyorum . Ama aramaya ve yazmaya devam ediyor . Boşluktan ve bir parça da hırstan özellikle elde edememe ( ben akılsız ben ) cevap atıyorum . Ve muhabbet asla bitmiyor . Üstelik bu adam ortalama bir tip , Beni niye istemiyor bir türlü anlamıyorum . Huy olarak da gayet anlaşılan aşırı sosyalim ama yok . Zaten kendisi de dış görünüş olarak beğendiğini ama tutulacak yanımız olmadığını söylüyor . Bir de üstelik ne ben ilişki olarak başka biri ile dikiş tutturuyorum ne de bu . Yani İnanın ikimizde gayet normal görünümlü , bakımlı , çevreli ve iyi meslekliyiz . Ama 1.5 yıldır birbirimize kaldık :KK70: Madem istemiyorsa bu niye arıyor sürekli ? Üstelik ayrı şehirlerdeyiz . Bu da onun için çok negatif bir durum . Uzak ilişki istemiyor . Seneye onun olduğu şehirde işe başlama ihtimalim var . Sizce bu işten bir cacık olur mu ? Yoksa zaman kaybı mı ? Sizi de istemeyip sonra fikir değişen , hiç istemiyor gibi olup sonra geri dönen lafını yutan oldu mu ?

Canı sıkılıyor ondan arıyor kötü bi tabir olacak ama boş zamanların da kullanıyor lütfen buna izin vermeyin alışkanlık olduğundan baştan zor gelebilir ama ne arkadaş ne sevgili en berbat ilişki türü

önce şu gelgitli durumunuzdan bi kurtulmaya çalışın. ilk mucadeleniz bu olsun. bunu kazanırsanız gelin tekrar konuşalım....

ama hayat böyle saçma sapan bi ilişkiye zaman ayrılmayacak kadar güzel

Asla kimsenin çantada kekligi olma :KK14:Dürüst demişsin, emin misin? Dürüst olan biri evlenecegi kız profilinde olmayan birini oyalamaz, bence noktayı koymanın zamanı çoktan gelmiş.

Bi cacık olmaz. Zaten saygı sınırları asıldı demişsin. Daha ortada bir ilişki bile yokken.

Bu adamda bi kötülük vardır senin uzaktan göremediğin. Öyle hissettim.

Asla kimsenin çantada kekligi olma :KK14:Dürüst demişsin, emin misin? Dürüst olan biri evlenecegi kız profilinde olmayan birini oyalamaz, bence noktayı koymanın zamanı çoktan gelmiş.
Benimde boşluktan sanırım yoksa bu kadar iradesiz biri değilim ben ya . Baya ezik konumuna düştüm

Bastan olmamis o is yarin obur gun zorlaya zorlaya evlilige gitse bile bu iliski evlenince bu sorunlar yüz kati artar.

Tam olarak ne demek istediniz ? Nasıl bir kötülük ?
Yani nasıl diyeyim 1.5 yıl başka kimseyle konuşmadı ya da konuşamadıysa ve sizi sevmediği halde size yazıyorsa bi yerde size mecbur demektir. Yani karşısına daha iyisi çıkmamış daha iyisiyle işler ilerlememiş demektir. İyi bi mesleği hayatı da varsa demekki sizin şuan göremediğiniz ama reel hayatta insanların tanıdığı bildiği kötü bi huyu var

Ya da aynı anda bissürü kıza yazıyor siz de dahilZ bu da yüksek ihtimal

Benimde boşluktan sanırım yoksa bu kadar iradesiz biri değilim ben ya . Baya ezik konumuna düştüm

İradeli olacaksın
Hiçbir erkeğin boşluklarını doldurmayacaksin
Zamanını değmeyen insanlara heba etmeyeceksiniz
Yoksa ilerde çookkkkk pişman olursun, benden sana tavsiye...

Yani nasıl diyeyim 1.5 yıl başka kimseyle konuşmadı ya da konuşamadıysa ve sizi sevmediği halde size yazıyorsa bi yerde size mecbur demektir. Yani karşısına daha iyisi çıkmamış daha iyisiyle işler ilerlememiş demektir. İyi bi mesleği hayatı da varsa demekki sizin şuan göremediğiniz ama reel hayatta insanların tanıdığı bildiği kötü bi huyu var

Ya da aynı anda bissürü kıza yazıyor siz de dahilZ bu da yüksek ihtimal
Biliyor musunuz hiç bu açıdan bakmamıştım . Ben cevap veriyorum çünkü benim kriterlerime uyuyor kendisi . Yani benim isteyebileceğim bir insan . Ama asla evlenmeyi düşünmediğim biri olsaydı niye yazayım ki ? Birini hiç sevmediği halde yazmanın açıklaması ne bilmiyorum?

Cıkss tutmaz sizin maya. Saygı sınırlarını bu kadar çabuk yıkmanız iyiye alamet değil. Benim bildiğim en kötü ilişkiler bile arkadaşlık-sevgililik arası flörtleşme döneminde çok tatlı mutlu heyecanlı pıtırcık falan oluyorlar. Bakma o da sana boşluktan yazıyor, vakit geçirmek için, oyalanmak için. Kısacası zaman kaybı, emek kaybı..

Sıkılınca sana sarıyor, profiline uygun kız bulana kadar bu şekilde devam. Tavrını koy derim.

Hem ortalama bir tip, hem de sizinle gelecek istemeyen bir adamın neden sizi seçmesini istiyorsunuz? Kendinizi seçen değil seçilen konumuna düşürmüşsünüz. Dengesiz, sizi istemeyen, boşluktan ve ilgi çekme isteğinden size yazan bir adamın peşinde yeterince zaman harcamışsınız, yaptığınız şeyin bir mantığı yok. Dünyada sizi sevmeyen, evlenmek istemeyen bir sürü erkek vardır, hepsinin fikrini değiştirmeye mi çalışacaksınız? Bence bu oyunu ve hırs yapmayı bırakın, enerjinizi size karşı sevgi ve iyilikle dolu olan başka insanlara harcayın.

Back
X