Benimde boşluktan sanırım yoksa bu kadar iradesiz biri değilim ben ya . Baya ezik konumuna düştümAsla kimsenin çantada kekligi olmaDürüst demişsin, emin misin? Dürüst olan biri evlenecegi kız profilinde olmayan birini oyalamaz, bence noktayı koymanın zamanı çoktan gelmiş.
Tam olarak ne demek istediniz ? Nasıl bir kötülük ?Bu adamda bi kötülük vardır senin uzaktan göremediğin. Öyle hissettim.
Yani nasıl diyeyim 1.5 yıl başka kimseyle konuşmadı ya da konuşamadıysa ve sizi sevmediği halde size yazıyorsa bi yerde size mecbur demektir. Yani karşısına daha iyisi çıkmamış daha iyisiyle işler ilerlememiş demektir. İyi bi mesleği hayatı da varsa demekki sizin şuan göremediğiniz ama reel hayatta insanların tanıdığı bildiği kötü bi huyu varTam olarak ne demek istediniz ? Nasıl bir kötülük ?
Olmaz. Zaman geçiriyor işte seninle.Sizce bu işten bir cacık olur mu ?
Benimde boşluktan sanırım yoksa bu kadar iradesiz biri değilim ben ya . Baya ezik konumuna düştüm
Biliyor musunuz hiç bu açıdan bakmamıştım . Ben cevap veriyorum çünkü benim kriterlerime uyuyor kendisi . Yani benim isteyebileceğim bir insan . Ama asla evlenmeyi düşünmediğim biri olsaydı niye yazayım ki ? Birini hiç sevmediği halde yazmanın açıklaması ne bilmiyorum?Yani nasıl diyeyim 1.5 yıl başka kimseyle konuşmadı ya da konuşamadıysa ve sizi sevmediği halde size yazıyorsa bi yerde size mecbur demektir. Yani karşısına daha iyisi çıkmamış daha iyisiyle işler ilerlememiş demektir. İyi bi mesleği hayatı da varsa demekki sizin şuan göremediğiniz ama reel hayatta insanların tanıdığı bildiği kötü bi huyu var
Ya da aynı anda bissürü kıza yazıyor siz de dahilZ bu da yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?