Laftan anlamayan kapıcı

Esiniz gidip agiz goz dalmakta haklı ama size destek olucak birşeyler olsun elinizde.Onceden de yazdığım gibi ses kaydi arkds akraba vs yoksa bu yalanci beni suçsuz yere dövdüler diye iftira atar.Savciliga gidin.Suc duyurusunda bulunun derim.Tabiki siz bilirsiniz.

Evet iftira atmakla sucladı beni
Kaçıncı katta oturuyorsunuz bilmem ama kapınızı, pencerinizi kilitsiz bırakmayın. eve girip çıkarken bile arkanızı kollayın. Ben çok korkarım böyle insanlardan. Kafaya taktı mı gözleri dönüyor bunların.

Numaranızı iyi niyetle istemiş olsaydı (nasıl bi iyi niyet olabilecekse) inkar edip istemedim demezdi. Demek ki ne yaptığının gayet farkında.

madem ev sahibisiniz, kapınıza ses kayıtlı kamera taktırın derim.
ben ancak böyle başa çıkabildim. oturduğum sitede binalar birbirine bütün. yan binada sapkın bir yaşlı adam var ama kendini genç sananlardan. iğrenç tacizlerinden evimin bütün dış cephesine ve kapıma balkonlarıma sesli kamera taktırarak kurtuldum. korkak herif şimdi kafasını yerden kaldırmadan geçiyor.
görüntüsü bile yetti.

E bizim dokulen suyu da ben sildim ..
Ben kapiciya haksiz da demedim ayrica. Adam hakli onun da isi o ve soyledi . Biz de tedbir aldik bazen de gene tekrarlandi ve su an kokunden halletmis bulunduk. Para veriyoruz diye kolelik yapsn demek istemedim. Aidat da vermeyebilirz boyle yapanlar oluyor yani. Kendim copumu atyorum vermyorum dyenler..

Esin konussun..
Ailesiyle konusulsun..
Yonetici konussun ya da..
Secenek cok..

Aslinda guzel bir fikir. Hatta bu olaylar olmadan taktirsaymis kapiya tekme attigini ve olur olmaz saatlerde de gelsidigini ispatlayabilirdi. Gerci bu cok onemli degil simdiden sonrasi icin bu mutlaka gerekli bana gore. Kapici sikayet aldigi icin daha da hirslanip farkli seyler dusunebilir, yapabilir. Ben olsam kesin taktiririm.

Apartman yoneticisine durumu iletin bence bu durumu ancak o cozer. Ne kadar sacma cop icin kapiya mi vurulur aksam vakti. Aksam olup olmamasi da fark etmez. Cop icin kapiya vurulmaz. Cop saati kapinin onune konulur cop. Toplama zamani ordan alir gider. Kapinin inunde yoksa da yoktur o ev sahibin problemi. Bence direk kapicinin kendisiyle de konusabilirsiniz. Oglu gelmesin efendim kapiya kadar.

Konu çöp degil sanki,
Kafayı size takmış gibi,
Çöpü bahane ediyor,
Hasta olabilir saplantılı olabilir,
Ailesiyle konusun.
Normalde çöp için zile basılır varsa koyarsın,
Yoksa 2. Basmazlar bile zile.

Kapıyı da acmayacagım dıyorum ama dan dan susmuyor kızlar acana kadar
Bu sefer cocuk aglayıp korkuyor
manyak mı bu ? kesinlikle eşinize söyleyin konussun hem onunla hem babasıyla. kapınızı kilitli tutun yalnızken. kapıya da kocaman bebeğim uyuyor kapıya vurmayın yazın.

Sizi iyice korkutmak istemiyorum ama lütfen dikkatli olun. Yan komşunuz, karşı komşunuz kimse yok mu sesi duyuyolardır.

Pislik. Gözünüzün içine baka baka iftira atıyo. Korkusu yok yani hem de. Kapınızı kilitlemeden oturmayın gündüz bile.

Kapiyi açsan bile çengeli açma kesinlikle, hatta delikten bakip onu gorursen asla açma derim..

Rabbim korusun... Üffff yaa kadinlara hiç rahat yok mu bu sapiklardan... Canım ben olsam korkarım ev değiştiririm inan ... Yani direkt niyeti bozuk ş..sizin...

Konu sahibi ben de aynı fikri yazacaktım.
Arkadaş çok güzel yazmış.
Bunun kesin çözüm olacağını düşünüyorum
Ayrıca farklı bir çok durumda da sizin mağduriyetinizi önleyecektir.

Kapına yazı as,çöpüm yok bebeğim uyuyot sakın kapıya vurmayın diye...buna rağmen vurursa problemli adam

Olay sadece çop meselesi degil bence ne demek numaranizi verin ? Niyeti farklida olabilir allah korusun esinizle paylasin durumu. Babasina soylesin cocukla konussun. Gunduzleri evde yalnizsiniz anladigim kadariyla eve girmeye kalkar falan. Ben cok pimpirikliyim bu konuda kusura bakmayin akliniza boyle seyler soktum ama . Neler duyuyoruz okuyoruz. Ayrica esiniz sonradan duyarsa neden soylemedin diye araniz acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…