- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kendinize dikkat edin o zamanEvet , kıraydı yenı aldık
Evet iftira atmakla sucladı beniYoneticiye telefon numaranizi istedigini soylediniz mi
Esiniz gidip agiz goz dalmakta haklı ama size destek olucak birşeyler olsun elinizde.Onceden de yazdığım gibi ses kaydi arkds akraba vs yoksa bu yalanci beni suçsuz yere dövdüler diye iftira atar.Savciliga gidin.Suc duyurusunda bulunun derim.Tabiki siz bilirsiniz.Bu arada bir komsum aynı sekılde kapıyı calarken esımle bızı kavga edıyor sanmıs
Ve bu olayda aksam 9 dan sonra oluyor
O komsuma dedım bn kapımı tekmelıyor dıye
Cunku bızım hıc vurdulu kırdılı oyle kavgamız olmaz
Ve kkmsenın kapısını cop ıcın tekmelemıyor bu serefsız
Komsular bıle saatınde atmadıgı icın kızıyor
Ama ben kapıya koyarım desem bıle kokar nonuzu verın ben ararım dıyor
İt herıf
Esım dalacak aynı seyı tekrarlarsa
Yonetıceyede soyledı gunah bnden gider diye
Kaçıncı katta oturuyorsunuz bilmem ama kapınızı, pencerinizi kilitsiz bırakmayın. eve girip çıkarken bile arkanızı kollayın. Ben çok korkarım böyle insanlardan. Kafaya taktı mı gözleri dönüyor bunların.Evet iftira atmakla sucladı beni
E bizim dokulen suyu da ben sildim ..Konu sahibi davasında haklı
Adam sapık.
Ama sizi haklı bulamadım.
Çöpü dışarı çıkarmadan çöpü havaya kaldırıp akıyor mu diye bakmak 7 saniye
Akmıyorsa sorun yok. Akıyorsa yeni çöp poşetine takmak 23 saniye. Toplamda 30 saniyede bu işi halledebilirken apartmana çöp kokusu yaymışsınız. Para verdiğimiz kişiler bizim kölemiz değildir.
Bir kere bizim de aktı. İki tak poşete ve çöp kovasına rağmen. Nasıl olduğunu anlamadık. Yine de o suyu biz temizledik.
madem ev sahibisiniz, kapınıza ses kayıtlı kamera taktırın derim.
ben ancak böyle başa çıkabildim. oturduğum sitede binalar birbirine bütün. yan binada sapkın bir yaşlı adam var ama kendini genç sananlardan. iğrenç tacizlerinden evimin bütün dış cephesine ve kapıma balkonlarıma sesli kamera taktırarak kurtuldum. korkak herif şimdi kafasını yerden kaldırmadan geçiyor.
görüntüsü bile yetti.
Konu sahibi davasında haklı
Adam sapık.
Ama sizi haklı bulamadım.
Çöpü dışarı çıkarmadan çöpü havaya kaldırıp akıyor mu diye bakmak 7 saniye
Akmıyorsa sorun yok. Akıyorsa yeni çöp poşetine takmak 23 saniye. Toplamda 30 saniyede bu işi halledebilirken apartmana çöp kokusu yaymışsınız. Para verdiğimiz kişiler bizim kölemiz değildir.
Bir kere bizim de aktı. İki tak poşete ve çöp kovasına rağmen. Nasıl olduğunu anlamadık. Yine de o suyu biz temizledik.
manyak mı bu ? kesinlikle eşinize söyleyin konussun hem onunla hem babasıyla. kapınızı kilitli tutun yalnızken. kapıya da kocaman bebeğim uyuyor kapıya vurmayın yazın.Kapıyı da acmayacagım dıyorum ama dan dan susmuyor kızlar acana kadar
Bu sefer cocuk aglayıp korkuyor
Sizi iyice korkutmak istemiyorum ama lütfen dikkatli olun. Yan komşunuz, karşı komşunuz kimse yok mu sesi duyuyolardır.Kızlar şerefsiz herif yöneticiye " bayan çöpünü almadığım zaman beni azarlıyor " demiş
Külliyen yalan çöp için kapımı çalma dediğim , atıyoruz dediğim halde kendini kurtarmak için iftira attı bana
Allahtan eşim geç gitti bugün kahvaltı ederken geldi yönetici
Eşimde direk gidip kapılarını çalıp çocuğu indirdi aşşağıya
Kızlar hala sen bana kızıyorsun almayınca abla diyor milletin yanında
Eşimde seni bu kapıyı çalarken görürsem parmaklarını kırarım bir daha dedi ama yönetici nitekim sanki ona inanmış gibi
Resmen hakkımı yedi şerefsiz insan
Ben aidatımı vs verdiğim halde bir kere olsun neden çöpümü atmadın diye kimseyi azarlamadım
Zira böyle bir insanda değilim
Kafasını gözünü dağıtmak istiyorum pisliğin
madem ev sahibisiniz, kapınıza ses kayıtlı kamera taktırın derim.
ben ancak böyle başa çıkabildim. oturduğum sitede binalar birbirine bütün. yan binada sapkın bir yaşlı adam var ama kendini genç sananlardan. iğrenç tacizlerinden evimin bütün dış cephesine ve kapıma balkonlarıma sesli kamera taktırarak kurtuldum. korkak herif şimdi kafasını yerden kaldırmadan geçiyor.
görüntüsü bile yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?