- Konu Sahibi Ljubljanali
hayatta laftan anlamaz ve değişmezler. hele bina da aşırı ses geçiriyorsa zaten öksürse duyarsınız. şu an oturduğum bina çok ses geçiriyor maalesef. üstteki herif terlikle tepemde gezip duruyor. bi ağzını yaya yaya konuşmaları var ki allahım tam dayaklıklar. ama çok ses geçiyor ve ben muhabbetleri bile duyuyorum yani eğer o an benim evim çok sessiz ise. yani binayı yapanda aslında suç büyük oranda. benim kedim kapalı tuvalet kapağına vurup duruyordu o da sonraları çarpmaya başladı. ben kedim yaptıkça engel oldum ama aşağı ses gitmiş. gece olan bişey de değil dışarıdan da yığınla gürültü gelirken alt komşu buna takılmış. taş çatlasa 3-4 sefer olmuştur sonra çözdüm zaten sorunu artık ses yapmıyor. gitmiş anneme şikayet etmiş ama bi anlatışı var evlere şenlik yani. sürekli yere bişey atıyorsunuz demiş. halbuki yere atma sesi değil kapak çarpma sesi ve toplasak 3-4 kez olan bişey. benim altımdaki de takıntılı yani. kalabalık değiliz gündüz evde sadece ben varım. kapı falan çarpmıyoruz ama bazen başka katlardan gelen sesi de benden sanıyor. kasten asla gürültü yapmam zaten sevmem de ama takıntılı o da en ufak bişeyde abartarak anlatıyor. fazla yüz verince de sana nasıl hareket edeceğini emrediyor falan. ben he he deyip geçiyorum ama aşırı hassas olması benim sorunum değil. bişey yaptığım yok yani ne yüksek sesle tv izlerim ne müzik açarım. ne topuklu terlikle gezerim ne kapı çarparım. bebek yok misafir zaten gelmez. ama yok yani gürültü yapana da çare yok, her sese şikayet edene de çare yok. yatak odanızın yerini değiştirin isterseniz. tam bitişikteki duvara tv monte edin mesela
ikinizin de kendi evi, kimse kimseye bişey yapamaz. siz şikayet ettikçe daha çok azarlar.