- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- Konu Sahibi Ljubljanali
Malesef gece 12den önce yapılan sese bir şey diyemezsiniz olsun benim canım üst komşum gece 1den sonra temizlik yapıyor beterin beteri var diyip mutlu olun benim yerime de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BöyleBen bu sayfada bile gürültü yapan komşuları eleştirdiğim için şikayet edilmiştim neymiş çocuk hiç hareket etmeyecekmiymiş daire hayatına alışacakmışız istemiyorsak müstakile gidecekmişiz ne kadar çocuklu kadın varsa beni şikayet etti üç giremedim siteyedüşün burada bile bu kadar cahil varken gerçekte olanlara şaşırmıyorum. Çocuğumuzu dövelim diyorlar mesela aslında ne demek isteğimizi gayet iyi anlıyorlar da haksız olduklarını bildikleri için böyle saçma bir cevap alıyoruz çocuğu döv demiyoruz ama eğitim diye bir şey var çocuklara gerizekalı muamelesi yapıyorlar oysa ki öğretileni dinlerler oynadığı zamanda olur ama kusura bakmasın hiç kimse daire de sabahın bi körü gecenin bi vakti de olmaz. Bunu öğreteceksin mecburen herkes çocuktur yapar diye olur olmaz zamanlarda gürültü yapsa ohoooo o daire pavyona benzer. İkincisi çok haklısınız inanılmaz sinirlendiğim nokta sanki tek başına yaşıyormuşcasına deli deli bağarmaları, çirkin kahkahaları yok mu anlık çok komik olur gülersin okey ama misafir gelince afedersin azıtıyorlar bizimkiler dediğiniz gibi güüüm diye seste insan öyle bi irkiliyor ki yani ağzını burnunu kırsam rahatlarım o derece
Ama ahımızı aldılar be elbet onlar da yaşayacak. Ben bu kibar komşuluğumla kimin ahını aldım onu bilmiyorum tabi
Ama asla ayak sesim duyulmaz asla gecenin bi vakti gürültü yapmam sabahın köründe bağırarak konuşmam eşyaları yere koyarken attırıvermem bunlar zaten olması gereken şeyler. Lakin günümüz insanları saygısız olduğu gibi saygılı olanları kınıyorlar. Bak yarın yine başlar 6.30 da yere eşyaları fırlatmaya
Öyle tabi insan kötü olmak istemiyor ama ben de sürekli uykusuz kalınca neden ben anlayışlı oluyorum ki diyorum üsteik çirkefliği de yapmış. Duvara bir vurdum tahtayla o an durdu tabi sonra devam ediyor ama ister istemez onlar da rahatsız oluyor ne kadar bunu yapsam da mutlu oluyor muyum hayır keşke merhametli, saygılı insanlarla komşu olsaydım bu yüzden arsa bakarken dört tarafı bahçeli baktım
hiçbir komşuyu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatıcam her yerini de. Daire alsaydık en üstten alacaktık zaten şimdi kiradayız diye 2. kattan aldık ama kira da olsa pişman olduk orta daire olduğu için sağ sol alt üst çapraz hepsinin gümbürtüsü bize yansıyor. İnşallah siz de kurtulursunuz onlardan hak ettiklerini bulurlar umarım aynısını hatta fazlasını yaşadığım için böyle uzun yazıyorum hep
![]()
Kendi evimiz zaten yani ev de alsak olmuyor. Çözüm, başka müstakil bir ev almak ama artık öyle evler milyonluk bizim harcımız değil pek. Napalım artık yalıtımı deneyeceğizMaddi durumunuz iyiyse ya ev alın gidin ses yalitimi olan bi bina bulun gerci bu pahalilikta yeni ev zor .. yada icten duvaralara ses yalitimi yaptirin şaka demiyom ha ciddiyim ..cunku baska caresi yok anlamazlar hatta sen uyardikca daha fazlasini yaparlar arsiz insanlar....polis zabita hic bisey yapmiyor ennn fazla 50 tl para cezasi verip gidiyorlar ki bunu yaptiginda daha cok azıyorlar inadina inadina![]()
Böyle insanlar her yerde kendilerini belli eder. Mesela yolda birini görsün zınk diye yol ortasında durur konuşmaya başlar. Hiç umrunda değildir onun arkasından yürüyenler.Ben bu sayfada bile gürültü yapan komşuları eleştirdiğim için şikayet edilmiştim neymiş çocuk hiç hareket etmeyecekmiymiş daire hayatına alışacakmışız istemiyorsak müstakile gidecekmişiz ne kadar çocuklu kadın varsa beni şikayet etti üç giremedim siteyedüşün burada bile bu kadar cahil varken gerçekte olanlara şaşırmıyorum. Çocuğumuzu dövelim diyorlar mesela aslında ne demek isteğimizi gayet iyi anlıyorlar da haksız olduklarını bildikleri için böyle saçma bir cevap alıyoruz çocuğu döv demiyoruz ama eğitim diye bir şey var çocuklara gerizekalı muamelesi yapıyorlar oysa ki öğretileni dinlerler oynadığı zamanda olur ama kusura bakmasın hiç kimse daire de sabahın bi körü gecenin bi vakti de olmaz. Bunu öğreteceksin mecburen herkes çocuktur yapar diye olur olmaz zamanlarda gürültü yapsa ohoooo o daire pavyona benzer. İkincisi çok haklısınız inanılmaz sinirlendiğim nokta sanki tek başına yaşıyormuşcasına deli deli bağarmaları, çirkin kahkahaları yok mu anlık çok komik olur gülersin okey ama misafir gelince afedersin azıtıyorlar bizimkiler dediğiniz gibi güüüm diye seste insan öyle bi irkiliyor ki yani ağzını burnunu kırsam rahatlarım o derece
Ama ahımızı aldılar be elbet onlar da yaşayacak. Ben bu kibar komşuluğumla kimin ahını aldım onu bilmiyorum tabi
Ama asla ayak sesim duyulmaz asla gecenin bi vakti gürültü yapmam sabahın köründe bağırarak konuşmam eşyaları yere koyarken attırıvermem bunlar zaten olması gereken şeyler. Lakin günümüz insanları saygısız olduğu gibi saygılı olanları kınıyorlar. Bak yarın yine başlar 6.30 da yere eşyaları fırlatmaya
Öyle tabi insan kötü olmak istemiyor ama ben de sürekli uykusuz kalınca neden ben anlayışlı oluyorum ki diyorum üsteik çirkefliği de yapmış. Duvara bir vurdum tahtayla o an durdu tabi sonra devam ediyor ama ister istemez onlar da rahatsız oluyor ne kadar bunu yapsam da mutlu oluyor muyum hayır keşke merhametli, saygılı insanlarla komşu olsaydım bu yüzden arsa bakarken dört tarafı bahçeli baktım
hiçbir komşuyu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatıcam her yerini de. Daire alsaydık en üstten alacaktık zaten şimdi kiradayız diye 2. kattan aldık ama kira da olsa pişman olduk orta daire olduğu için sağ sol alt üst çapraz hepsinin gümbürtüsü bize yansıyor. İnşallah siz de kurtulursunuz onlardan hak ettiklerini bulurlar umarım aynısını hatta fazlasını yaşadığım için böyle uzun yazıyorum hep
![]()
Yasaklar olduğu zaman eve birilerini davet ettiklerinde polise ihbar etmeliydiniz. 12’den sonra gürültü yaptıklarında yine 155’i arayıp yoğun gürültü diye ihbarda bulunun. Ben bu kadar sorun yaşadığım kimseye selam sabah vermem, güler yüz göstermem. Kapı kapanma sesi nasıl duyuluyor onu da anlamadım çözüm bulamazsanız odaya ses izolasyonu yaptırın. Benim yan komşum 12’den sonra çok gürültü yapıyordu bir kere gece 3’e kadar sesleri kesilmedi (balkonda rakı masası kurmuş 5-6 adam sarhoş sarhoş şarkı türkü söylüyordu, odalarda da misafir çocuklarının bağırtıları geliyordu) ihbarda bulunup ekip çağırdık, bir daha yapmadılar.Merhabalar hanımlar, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Komşularımız 1 sene önce yeni evlenip yan daireye gelen 25-26 yaşlarında bir çift. Biz de onlar da ev sahibi yani ev değiştirme gibi bir alternatifimiz yok maalesef. Hangi birini anlatsam bilemiyorum. En iyisi şöyle bir özet geçeyim: 8,5 aylık bir kızım var. Yatak odaları bitişik olduğu için aman gürültü ağlama sesi gitmesin diye hep dikkat ettik ama gel gelelim aynı hassasiyeti onlardan hiç göremedik.
Birincisi dış kapılarımız yatak odalarının önünde kalıyor ve sevgili komşularımız bir kez bile kolundan usulca tutup kapatmadılar o kapıyı, yağlamak vs nedir onu da bilmiyorlar e haliyle her girip çıktıklarında kızım uyuyorsa uyanıyor; biz uyuyorsak biz de uyanıyoruz.
İkincisi, hiç pandemi yokmuşçasına misafir ağırlıyorlar, her gün her akşam bir etkinlik vs. Hem çok gürültü yapıyorlar, diğer daireleri geçtim diğer apartmanlardan şikayetler geliyor hem de maske vs takmıyor hiç bir misafiri ki ortak asansör kullanıyoruz.
Üçüncüsü, öyle tiz bir sesi var ki kızın çığlıklar kahkahalar beni artık çok rahatsız ediyor. Yatak odasında uyumaya çalışırken onların saçma sapan oynaşmalarını dinlemek zorunda kalıyorum. Çoğu zaman çığlık seslerine de uyanıyorum.
Neyse, kızım kalp ameliyatı oldu 1 ay önce. Öyle zor ki yaşadığı şey çok korkmaya başladı herşeyden, en ufak sese irkilip ağlamaya başlıyor, zor sakinleştiriyoruz. Belki halden anlarlar dikkat ederler dedik, ama hiç bir değişiklik yok. Artarak devam ediyor. Kendi de hamileymiş, iyice şımarıyor; bağırmalar, çığlıklar gırla…
Demin çıkıp uyarayım dedim. Biraz yavaş kapatın kapıyı, bebek uyanıyor sesinize dedim. Allahım sanki küfür ettim! Kapıyı yavaşça kapatmaya çalışıp ve sinirli bir tavırla “Bak işte böyle kapanmıyo, napiim! Böyle kapanıyo” deyip taaak suratıma kapattı kapıyı çok sert bir şekilde. İçeri girince de kocasına bağırıyor yok ben niye öyle demişim yok kapatamıyormuş o diye.
Bu arada bugüne kadar hadi komşuyuz dedim arayı iyi tutmaya çalıştım. Selam sabah hiç kesilmedi. Yani öyle birbirini tanımayan komşular da değiliz. Çok samimi olmasak da hadi yanlış anlamasın kırılmasın diye bir şey demedim ama artık çok sıkıldım uyarayım dedim ki gayet usturuplu bir şekilde söyledim bağırma, tersleme vs yoktu. Ben kusura bakmayın dikkat ederiz diye bir cevap beklerken suçlu gibi suratıma kapı kapandı şu an çok şaşkın ve sinirliyim.
Şimdi ben napayım bu komşuyu bana bir akıl verin lütfen!
Öyle gerçekten her yerde var bunlar utanma asla yok. Bizim de evin ta önüne kapımızın dibine arabalarını park ederlerdi ki dünya kadar alan varken sırf inadına polise şikayet ettim gıcıklık yapacağını sanıyordu neyse ki ben istediğimi almıştımBöyle insanlar her yerde kendilerini belli eder. Mesela yolda birini görsün zınk diye yol ortasında durur konuşmaya başlar. Hiç umrunda değildir onun arkasından yürüyenler.
Sizin önünüzde yürürken sigara içer.
Ya da otobüs beklersiniz, otobüs gelince en önden binmeye çalışır, sizi iter.
Arabasını 2 kişilik yere park eder.
Ya da yol üstüne park edip markete falan girer, onun yüzünden trafik olur.
Sonra evine geldiğinde ondan başkası o apartmanda yaşamıyormuş gibi davranırlar. Biz ne kadar anlayışlı davranırsak, kibarca söylersek söyliyelim hiiiç önemi yok çünkü olan yine bize olur.
Kendinizce sebepleriniz var ona bi şey diyemem zaten ama üzgünüm karışamazsınız.Polisede en fazla gürültü çıkarıyolar diye şikayet edebilirsiniz.İsterse ordu toplasın getirsin umrumda değil. Ama maskelerini taksınlar asansörde çünkü ben çocuğumu hastaneye götürüyorum sık sık kontrol için (yazmıştım ameliyat oldu diye okumuşsunuzdur umarım) küçücük bebeğe maske takamayacağım için mecburen o asansörün apartmanın havasını soluyor. (Bana sakın merdivenden inin o zaman demeyin 5 kat merdiveni bebek arabasıyla inemem) En ufak bir Enfeksiyon kapması çok riskli bir de ortalıkta yeni yeni virüsler… Ben bile hiç biryere çıkmasam da çocuğum yanında maskeli duruyorum, hatta maskeyle uyuyorum. Elalemin 2 dksını ayırıp maske takmaya üşenerek yaptığı ziyaret bu yüzden benim umurumda o yüzden pek ala da karışırım hatta gürültüyü geçtim sırf bu yüzden şikayet edeceğim bunları!
Korona vakalarından dolayı herkes evde bırbırını sıkayet edince polisler de üzerinden atmak istiyor. Bebekli yan komsum eve arkadasım geldi diye beni polise şikayet edince polis kendi söyledi. Millet evde otura otura manyak ldu saracak birşeyleri yok ondan diye. Konu sahibi için aynı sekılde dusunmuyorum, bebekli ,durum farklı.Ne zabıta ne polis hiç ilgilenmiyor benim yaşadığım komik olay şu zabıtayı arıyorum polise yönlendiriyor biz ilgilenmiyoruz diyor polisi arıyorum zabıtaya aktarıyor bizlik değil diyor asdfghjk onlarda size yönlendirdi deyince olur mu öyle şey canım biz sadece mahkemeye verecek olursanız tutanak tutarız o kadar diyip sonra da ek olarak Çevre ve Şehirciliğe aktardı ahahahahahah gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Bende 40 yıllık bınada oturuyoru. bebek seslerı hasta seslerı tuvalet seslerı hersey duyuluyor. Sizin binanız için duvar kalınlığı geçerli olandır:)Çok geçmiş olsun öncelikle.
Komşunuzun laftan anlamaması akli melekleri ile ilgili değil, merhametsizliği ile ilgili bir durum.
Üç gün sonra bebeği doğunca sizin de kızınız büyüyünce ses sizden daha çok gidecek ama siz daha önce anladığınız için en azında o taraftaki odalarda temkinli davranacaksınız. O yaptı bemde yapayım demeyeceksiniz merhamet, vicdan sahibi olmak bunu gerektirir.
Yeni apartmanlar da maalesef ses yalıtımları ciddi anlamda yok. 40 yıllık bir evde oturuyorum komşuların sesi gelmiyor sadece su borusumdan sifonu sesi gelir ama 40 kişi misafir de gelse de ses yok. Annemler 5 yıllık bir binadalar, adım atılsa duyuluyor.
Bende 40 yıllık bınada oturuyoru. bebek seslerı hasta seslerı tuvalet seslerı hersey duyuluyor. Sizin binanız için duvar kalınlığı geçerli olandır:)
Mahkeme. Tek yol. Laftan anlamaz o şımarıklar.Merhabalar hanımlar, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Komşularımız 1 sene önce yeni evlenip yan daireye gelen 25-26 yaşlarında bir çift. Biz de onlar da ev sahibi yani ev değiştirme gibi bir alternatifimiz yok maalesef. Hangi birini anlatsam bilemiyorum. En iyisi şöyle bir özet geçeyim: 8,5 aylık bir kızım var. Yatak odaları bitişik olduğu için aman gürültü ağlama sesi gitmesin diye hep dikkat ettik ama gel gelelim aynı hassasiyeti onlardan hiç göremedik.
Birincisi dış kapılarımız yatak odalarının önünde kalıyor ve sevgili komşularımız bir kez bile kolundan usulca tutup kapatmadılar o kapıyı, yağlamak vs nedir onu da bilmiyorlar e haliyle her girip çıktıklarında kızım uyuyorsa uyanıyor; biz uyuyorsak biz de uyanıyoruz.
İkincisi, hiç pandemi yokmuşçasına misafir ağırlıyorlar, her gün her akşam bir etkinlik vs. Hem çok gürültü yapıyorlar, diğer daireleri geçtim diğer apartmanlardan şikayetler geliyor hem de maske vs takmıyor hiç bir misafiri ki ortak asansör kullanıyoruz.
Üçüncüsü, öyle tiz bir sesi var ki kızın çığlıklar kahkahalar beni artık çok rahatsız ediyor. Yatak odasında uyumaya çalışırken onların saçma sapan oynaşmalarını dinlemek zorunda kalıyorum. Çoğu zaman çığlık seslerine de uyanıyorum.
Neyse, kızım kalp ameliyatı oldu 1 ay önce. Öyle zor ki yaşadığı şey çok korkmaya başladı herşeyden, en ufak sese irkilip ağlamaya başlıyor, zor sakinleştiriyoruz. Belki halden anlarlar dikkat ederler dedik, ama hiç bir değişiklik yok. Artarak devam ediyor. Kendi de hamileymiş, iyice şımarıyor; bağırmalar, çığlıklar gırla…
Demin çıkıp uyarayım dedim. Biraz yavaş kapatın kapıyı, bebek uyanıyor sesinize dedim. Allahım sanki küfür ettim! Kapıyı yavaşça kapatmaya çalışıp ve sinirli bir tavırla “Bak işte böyle kapanmıyo, napiim! Böyle kapanıyo” deyip taaak suratıma kapattı kapıyı çok sert bir şekilde. İçeri girince de kocasına bağırıyor yok ben niye öyle demişim yok kapatamıyormuş o diye.
Bu arada bugüne kadar hadi komşuyuz dedim arayı iyi tutmaya çalıştım. Selam sabah hiç kesilmedi. Yani öyle birbirini tanımayan komşular da değiliz. Çok samimi olmasak da hadi yanlış anlamasın kırılmasın diye bir şey demedim ama artık çok sıkıldım uyarayım dedim ki gayet usturuplu bir şekilde söyledim bağırma, tersleme vs yoktu. Ben kusura bakmayın dikkat ederiz diye bir cevap beklerken suçlu gibi suratıma kapı kapandı şu an çok şaşkın ve sinirliyim.
Msjınızi yeni gördüm ve ben de üst kat komşudan illallah ettim. Gece 3 lere kadar alem yaparlar topuklu terlikle gece gunduz tepemde rak rak gezer. Habire esyalari cekistirir. Gece 2 de 3 te misafirleri gidince supurge acar sabah 7 de yine supurge acar. Cocuğu beşikte rak rak o besigi yatak odamizin tepesinde odalarinda sallar altinda ahır mi var insan mi bilmez. Cocuģu aglayinca yatak odasinda susturmaya calisir bagirarak ninniler hatta supurge ile uyutmaya calismalar ve biz bu arada hep uykusuz kaliyoruz. 8 yaş kızım bile diyor anne bunlar insan mı. Değiller işte. Özel seslerine kadar duyuyoruz surekli.Neler mi yaptik... Kiraci bu insan kılıklı terbiyesizler. Tam 32 kere uyarıda bulunduk. Önce apartman gorevlisiyle haber yolladik sonra esim direk cikti konustu gece 3 te temizlik yaptiklarinda sonra ev sahibiyle konustuk kendileriyle defalarca konustuk yok. Ev sahibinin karisinin akrabasiymis die göz yumuyorlar. Biz uyarinca da bide su ustune cikiyorlar bu komsular. Ben de caresizim. Uzun oldu kusura bakmayin ama icim dolmus. Siz ne yaptiniz en son? Kurtulabildiniz mi?Merhabalar hanımlar, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Komşularımız 1 sene önce yeni evlenip yan daireye gelen 25-26 yaşlarında bir çift. Biz de onlar da ev sahibi yani ev değiştirme gibi bir alternatifimiz yok maalesef. Hangi birini anlatsam bilemiyorum. En iyisi şöyle bir özet geçeyim: 8,5 aylık bir kızım var. Yatak odaları bitişik olduğu için aman gürültü ağlama sesi gitmesin diye hep dikkat ettik ama gel gelelim aynı hassasiyeti onlardan hiç göremedik.
Ev sahibi ne yapabilir ki bu durumda kiracılarına?Msjınızi yeni gördüm ve ben de üst kat komşudan illallah ettim. Gece 3 lere kadar alem yaparlar topuklu terlikle gece gunduz tepemde rak rak gezer. Habire esyalari cekistirir. Gece 2 de 3 te misafirleri gidince supurge acar sabah 7 de yine supurge acar. Cocuğu beşikte rak rak o besigi yatak odamizin tepesinde odalarinda sallar altinda ahır mi var insan mi bilmez. Cocuģu aglayinca yatak odasinda susturmaya calisir bagirarak ninniler hatta supurge ile uyutmaya calismalar ve biz bu arada hep uykusuz kaliyoruz. 8 yaş kızım bile diyor anne bunlar insan mı. Değiller işte. Özel seslerine kadar duyuyoruz surekli.Neler mi yaptik... Kiraci bu insan kılıklı terbiyesizler. Tam 32 kere uyarıda bulunduk. Önce apartman gorevlisiyle haber yolladik sonra esim direk cikti konustu gece 3 te temizlik yaptiklarinda sonra ev sahibiyle konustuk kendileriyle defalarca konustuk yok. Ev sahibinin karisinin akrabasiymis die göz yumuyorlar. Biz uyarinca da bide su ustune cikiyorlar bu komsular. Ben de caresizim. Uzun oldu kusura bakmayin ama icim dolmus. Siz ne yaptiniz en son? Kurtulabildiniz mi?
Maalesef yapılacak bir şey yok bu noktada, sizin adınıza üzüldüm keşke biraz anlayışlı olsalar. Bizde durumlar biraz değişti açıkçası. Komşunun bebeği olunca biraz sakinleştiler, biz de kızımı odasına geçirdik daha az takılmaya başladık gürültüye. E artık roller de değişti: biz düzenimizi az çok kurduk. Artık evin her köşesinde koşturan bağıran gülen bir çocuğumuz var onlar da bebek uyutmaya çalışacaklar nihayetinde durumumuzu anlarlar artık diye düşünüyorum :)Msjınızi yeni gördüm ve ben de üst kat komşudan illallah ettim. Gece 3 lere kadar alem yaparlar topuklu terlikle gece gunduz tepemde rak rak gezer. Habire esyalari cekistirir. Gece 2 de 3 te misafirleri gidince supurge acar sabah 7 de yine supurge acar. Cocuğu beşikte rak rak o besigi yatak odamizin tepesinde odalarinda sallar altinda ahır mi var insan mi bilmez. Cocuģu aglayinca yatak odasinda susturmaya calisir bagirarak ninniler hatta supurge ile uyutmaya calismalar ve biz bu arada hep uykusuz kaliyoruz. 8 yaş kızım bile diyor anne bunlar insan mı. Değiller işte. Özel seslerine kadar duyuyoruz surekli.Neler mi yaptik... Kiraci bu insan kılıklı terbiyesizler. Tam 32 kere uyarıda bulunduk. Önce apartman gorevlisiyle haber yolladik sonra esim direk cikti konustu gece 3 te temizlik yaptiklarinda sonra ev sahibiyle konustuk kendileriyle defalarca konustuk yok. Ev sahibinin karisinin akrabasiymis die göz yumuyorlar. Biz uyarinca da bide su ustune cikiyorlar bu komsular. Ben de caresizim. Uzun oldu kusura bakmayin ama icim dolmus. Siz ne yaptiniz en son? Kurtulabildiniz mi?
Sizin adınıza çok sevindim. Darısı bizimkilerin basina. Inanin trajik bi trafik kazasi gecirdiler ailelerinden ölenler oldu ilk ben ciktim. Dedim olsun ölüm bu insanlik öldümü diye. Tek isteğimiz aşağida insan olduğunu anlamaları. Ev sahibi cikarmiyor biz de mucadeleden yıldık. Bir an evvel giderler insallah. Tek dileğim yaşattıklarini yasamadan ölmesinler. O kadar çektirdiler ki....Maalesef yapılacak bir şey yok bu noktada, sizin adınıza üzüldüm keşke biraz anlayışlı olsalar. Bizde durumlar biraz değişti açıkçası. Komşunun bebeği olunca biraz sakinleştiler, biz de kızımı odasına geçirdik daha az takılmaya başladık gürültüye. E artık roller de değişti: biz düzenimizi az çok kurduk. Artık evin her köşesinde koşturan bağıran gülen bir çocuğumuz var onlar da bebek uyutmaya çalışacaklar nihayetinde durumumuzu anlarlar artık diye düşünüyorum :)
Bazen böyle insanların başına bir olay gelmeden empati yapamıyorlar, umarım kısa zamanda komşularınız da sizi anlayabilirler![]()
Nasil ne yapabilirler. Tüm uyarilari hiçe sayiyorlar ve apartman kurallarina uymayi reddediyorlar. Direk cikarabilirdiEv sahibi ne yapabilir ki bu durumda kiracılarına?
Üst katımda böyle bir bela var. Tekrar tekrar uyardım olmadı.Yöneticiye rica ettim ben bir şey yapamam dedi. Baktım işler kavga etmeye doğru gidiyor.Önce evden gelen gürültüleri ses kaydı aldım.Sonrada Hoparlörü gardolabın üzerine koyup sabahın dördünde son ses İstiklal marşını çaldım bir kaç gece üst üste. Polis geldi tabii... Memurlara durumu açıkladım. Sesleri dinlettim.Kahkaha ata ata gittilerNasil ne yapabilirler. Tüm uyarilari hiçe sayiyorlar ve apartman kurallarina uymayi reddediyorlar. Direk cikarabilirdi