- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.165
- 798
Sizi son kez alintiliyorum hanfendi,mesleğimle alakalı bir şikayette bulunmadim çok şükür mesleğimi de seviyorum,iki de bir tatiliniz 2 ay deyip durmanizda hakaret gibi ve bunun konumla hiç alakası yok özellikle neden belirttiğinizi de anlamış değilim.Maşallah daha ilk cümlenizde kaf dağı öğretmenlerinden olduğunuzu belli etmişsiniz hemen başlamışsınız birşeyleri birilerine yakıştırmamaya ne o beni demi mi iki arada cahil gördünüz haddimi bildireceksiniz.Evet çok şükür çok çalışıyorum ve hiç de hırs duymuyorum çalışmaktan asıl sizin gibi 2 ay tatil yapıp öğrencilerinizin 2 ayda yüzünü bile unuturken her dakika mesleğimden şikayet etseydim rahatsızlık duyardım heralde.Tabi bunda eğitim sistemimizinde suçu var sizleri nir türlü memnun edemiyor.
Yeri geldiğinde velilerimin davetlerine katılıyorum,çoğuyla da aram çok iyi,bunuda konumun başından beri söylüyorum ve bir kaç Velimin laf anlamamasi artık canımı sıkıyor diye konu açtım.
İki ayda çocukların yüzünü unutuyorsunuz yazmissinizya ilk atandığım yerdeki ogrencilerimle bile görüşüyorum daha doğrusu onlar her bayram seyran da arıyorlar halimi hatrımı soruyorlar,üzerinden uzun yıllar gecse de unutulmayacak bağlar kurduk çok şükür,öğretmenliğin de en güzel yanı bir çocuğun yüreğine girebilmek ve yıllar sonra bile hatırlanmak,hiç bir meslekte olmayacak bir güzellik anlamanız imkansız.