Laftan anlamayan veliler:(

İyi geceler kızlar,
1. Sınıflari okutuyorum şuan ve maalesef bazı veliler işimi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyorlar,inanın çocuklar beni bu kadar yormuyorlar:KK43:

Aranızda çok veli vardır ve bilirsiniz okul binasına ve sınıflara velilerin girmesi yasaktır,ama ben anlatamıyorum,inanın defalarca söyledim tersledim ama yok resmen anlamayan bir kaç veli var ve bunlar yüzünden ben uyarı alıyorum idareden.

Özellikle bir velim ders başladıktan 5-10 dk sonra çocuğunun çantası sırtında sınıfa giriyor bir de konuşmaya çalışıyor ben ders işlerken,çıkar mısınız şuan ders isliyorum diyorum bir kaç gün sonra yine aynı biktirdi resmen.

Başka bir veli de ben eve geçince whatsapptan yok kızımın saçını çekmişler,yok kızımın yiyeceğini almışlar,kızımı seni oyuna almayız demişler diye saçma sapan şikayetlerle rahatsız ediyor(önemli bir şey olmadıkça beni rahatsız etmeyin dediğim halde)

Bu aralar takmışlar aman hoca gençsin çocuğun olsa bizimkiler ne olacak(bir ay önce negatif tüp denemem oldu)bu iyice sinirlerimi bozdu.

Öyle yumuşak yüzlü de değilim ama anlamıyorum bu cesareti nereden alıyorlar ve artık nasıl davranacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa:KK43:
Bence toplantı yapıp idare nin şikayeti olduğunu söyleyin bende memnun değilim deyin bundan sonra girilmemesij istendiğini söyleyin

Hala girmeye devam ettikleri taktirde bu velileri müdür le görüşmeye alacaklarını söyleyin belki biraz korkarlar (bu devirde mümkün değil çekinmek korkmak gerçi)

Böylede oolmuyorsa mudurden yardım alın gerekli uyarımı yapıyorum .ama hala devam ediyorlar diye belki onlar yıllarca görev yapan müdür veya öğretmenler böyle velilerin üzerinde daha etkili oluyorlar ..
 
Bizimde her yıl 2 dönem sonunda karne almaya hala veliler geliyor o kadar sıkıntı veriyor ki bu bana bı kere gitmedim oglum herkes geldi sen gelmedin anne diye ağladı

Bı kaç veliye dedim çocuklar artık büyüdü hala gidimese karne törenine
Birinin cvp i aynen şöyle üniversiteye kadar giderim ben :/

Şu velilerin buldumcuk halleri beni bile sinir ediyorkenn bı öğretmenin en az 20 tanesiyle uğraşmasını düşünemiyorum
 
Allah bu devirde öğretmenlerin gerçekten yardımcısı olsun. Asosyal , problemli ne kadar kadın varsa stres için öğretmenlere sarıyor. Hele anaokulu öğretmeni ise işi yaş. Bir öğretmen arkadaş göstermese yok artık derdim.
- hocam oğlum terlemiş niye sırtına bez koymadın.
- hocam arkadaşı mandalina yemiş oğluma vermemiş.
- hocam geçerken arkadaşı çarpmış.
Ya arkadaş sen bu çocuğun ne öğrenmiş hiç sorma. Bakıcılıkbekle. Mükemmel anne modunda dolaşan bir kadın büyük ameliyat sonrası gezmesi kaçmasın diye okula gönderip bak hasta olursa sen sorumlusun diyen anne geçinen varlıklar. Resmen kendi hemcinsimden nefret ettim inanın. Daha neler neler.
Başımın belası okula başlasan da kurtulsam diyerek sonra 20 kişiyle uğraşan garip öğretmene yüklenen insancıklar gördü bu göz.
Hangi meslek bir insanoğlunun 7 ceddiyle uğraşıyor. Başka bir meslek olsa yerime iki dakika bak ben geliyorum diyebilecekken öğretmen bunu kimseye diyemez.
Derste çok sıkışıp wc ye gitmek bile bu meslek için bir lükstür.
Eve iş getiren tek meslektir. Siz bankada çalışanı mesai saatleri dışında arayabiliyor musunuz? Mümkün değil.
2 ay tatilleri varmış bırakın olsun lütfen. Toparlansınlar ki iyi eğitim versinler. Eğitimi öğretmeni küçümseyenler. Alın evde kendiniz yetiştirin. Yazın iki ay çıldırıyorsunuz.
Öğretmen sınıfta tutup sallayadabilir. En fazla bir öğretmen dört sene sizi ve çocuğunuzu görecek. Ama biz ömür boyu. Buna göre davranalım.
 
Bizimde her yıl 2 dönem sonunda karne almaya hala veliler geliyor o kadar sıkıntı veriyor ki bu bana bı kere gitmedim oglum herkes geldi sen gelmedin anne diye ağladı

Bı kaç veliye dedim çocuklar artık büyüdü hala gidimese karne törenine
Birinin cvp i aynen şöyle üniversiteye kadar giderim ben :/

Şu velilerin buldumcuk halleri beni bile sinir ediyorkenn bı öğretmenin en az 20 tanesiyle uğraşmasını düşünemiyorum

Aynen. Yani öğretmenler emin olun böyle saçma velilerle enerji kaybediyor. Sonra eğitim sistemini kötüle. Moralini enerjisini sömürdüğü garibandan ne bekliyor bu insancıklar.
 
Hocam sayin hocam konuyla hiccc alakasi yok ama benim kizimda 1.sinif
Gunde 19-20 sayfa odev vermek aksam 5.5 da gelen cocugu saat 7 den 11e kadar odevlerle bogmak uzerine bi dunya sinir harbi yasamak normalmi?dogal guzellikler, acil durum numaralari veya guvenli internet kullanimiyla alakali konulari evde yaptirmak normalmi bunlar uygulamali okulda anlatilacak dersler degilmi?
Yakinda catliycaz 7 yasindaki cocukla.
Benimde kızım birinci sınıfta canım ilk dönem devlet okulundaydı saat 3 te eve geliyordu dediğin gibi sayfalarca ödevi oluyordu.çocuk yarım saat dinlenip hemen ödevin başına oturuyordu saatlerce ödev yapıyorduk.bu dönem özelde saat 4,5 ta çıkıyor okuldan ve sadece bir iki sayfa ödevi oluyor.çocuğun kolları ağrıyordu yazı yazmaktan Allah'tan severek isteyerek yapıyordu yoksa çok zor küçücük çoçuğa o kadar ödev yaptırmak.o kadar alışmış ki ilk dönem şimdi hemen bitiyo anne öğretmen keşke biraz daha ödev verse diyo:KK45:
 
Benimde kızım birinci sınıfta canım ilk dönem devlet okulundaydı saat 3 te eve geliyordu dediğin gibi sayfalarca ödevi oluyordu.çocuk yarım saat dinlenip hemen ödevin başına oturuyordu saatlerce ödev yapıyorduk.bu dönem özelde saat 4,5 ta çıkıyor okuldan ve sadece bir iki sayfa ödevi oluyor.çocuğun kolları ağrıyordu yazı yazmaktan Allah'tan severek isteyerek yapıyordu yoksa çok zor küçücük çoçuğa o kadar ödev yaptırmak.o kadar alışmış ki ilk dönem şimdi hemen bitiyo anne öğretmen keşke biraz daha ödev verse diyo:KK45:
yemin ederim deli olacam artık ödevlerden
konuştum hocam çok fazla dedim yetiştiremiyoruz
bakın ben çalışıyorum dedim(sınıftaki veliler arasından sadece iki kadın çalışıyor)
akşam yetişemiyoruz e sabahta işe gidiyorum
hadi gitmesem öğlene kadar yine yaptırayım ama yok
stresten mahvolduk çocukta bende

geçen akşam bi etkinliğe katıldık yapamadık ödevleri
çocukta bende öyle tedirgin oldukki anlatamam

ama öğretmen hala normal olduğunu hatta az olduğun söylüyor
cinnete az kaldı
 
Ya biran bu dönemin öğrencisi olsaydım keşke dedim:) neguzel veliler aşırı ilgili.ogretmen icin zor tabii..hatalı davranışlarını desteklemiyorum ama ilkokul birinci sınıfın ilk gününden itibaren okula tek başıma belim olmadan gittim.komsumun kızıyla aynı siniftaydik onun dedesi ve babaannesi goturdu ikimizide.bes yıl boyunca veli toplantısı hariç birkez bile annem okula gelmedi.odevlerimi sadece kendim yapardım.hatirliyorum hani şimdi öyle faaliyet yapacagin dersler var ozaman o dersler bukadar ağır değildi ama evde kukla filan yapmıştım kumaştan.bi taraftan kendi başına yetebilmeyi,bagimsiz davranabilmeyi ogreniyorsun bu güzel ama annem simdi yeğenine için okula hel gidiyor çok şaşırıyorum.diger arkadaşlarımında pek velisi gelmezdi gerçi:) o dönem böyleydi.ogretmene eti senin kemiği benim diyen bir zihniyetti.ben hatırlıyorum öğretmenim dersi yapmıyor diye tekme tokat döverdi erkekleri özellikle.cok iyi karakteri sağlam bir ogretmendi ama dayakta atardı.kizlari sadece saçından cekerdi fazla incitmezdi ama zaten emekli olacaktı bizi mezun edince.yani o dönemle şimdi çok farklı.veliler konuşmaya cekinirdi bırak whatsap grubunda laf demeyi.herseyi kendimiz yapardık.aramizda öğrenci arkadaşlarla sorun yaşasak ogretmenimiz şikayet kabil etmezdi,aileye soylesek olur öyle der gönderirlerdi.o dönem kendi başının çaresine kendin bak tarzında ilgisizlik hakimdi.nedense ozendim şimdiki çocuklara;)
 
Ya biran bu dönemin öğrencisi olsaydım keşke dedim:) neguzel veliler aşırı ilgili.ogretmen icin zor tabii..hatalı davranışlarını desteklemiyorum ama ilkokul birinci sınıfın ilk gününden itibaren okula tek başıma velim olmadan gittim.komsumun kızıyla aynı siniftaydik onun dedesi ve babaannesi goturdu ikimizide.bes yıl boyunca veli toplantısı hariç birkez bile annem okula gelmedi.odevlerimi sadece kendim yapardım.hatirliyorum hani şimdi öyle faaliyet yapacagin dersler var ozaman o dersler bukadar ağır değildi ama evde kukla filan yapmıştım kumaştan.bi taraftan kendi başına yetebilmeyi,bagimsiz davranabilmeyi ogreniyorsun bu güzel ama annem simdi yeğenim için okula gidiyor çok şaşırıyorum.diger arkadaşlarımında pek velisi gelmezdi gerçi:) o dönem böyleydi.ogretmene eti senin kemiği benim diyen bir zihniyetti.ben hatırlıyorum öğretmenim dersi yapmıyor diye tekme tokat döverdi erkekleri özellikle.cok iyi karakteri sağlam bir ogretmendi ama dayakta atardı.kizlari sadece saçından cekerdi fazla incitmezdi ama zaten emekli olacaktı bizi mezun edince.yani o dönemle şimdi çok farklı.veliler konuşmaya cekinirdi bırak whatsap grubunda laf demeyi.herseyi kendimiz yapardık.aramizda öğrenci arkadaşlarla sorun yaşasak ogretmenimiz şikayet kabul etmezdi,aileye soylesek olur öyle der gönderirlerdi.o dönem kendi başının çaresine kendin bak tarzında ilgisizlik hakimdi.nedense ozendim şimdiki çocuklara:KK66:
 
Ne zaman ögretmenli ogrencili bir konu olsa bu konu hemen ögretmenin tatiline geliyor.Ne alaka ise.Neden tatil konusu bu kadar sorun oluyor anlayamıyorum.Yani sorunlarımizin temeli bu tatiller mi veya tatiller yüzunden mi üzerimize gelme hakkı buluyor veliler..Neyse.Ben de hem ögretmen hem de veliyim.Oglumu sartlar geregi özel okula yazdirdim.Ne zaman gorsem oglumun ögretmeni çalışıyor özel okul ögretmeni sonuna kadar degerlendiriyor yani.Bende ögretmen oldugum icin kendi ögretmenimizin bu kadar calistirilmasinin performansini olumsuz etkileyecegini ciddi bir tatil süresi verilmesi gerektigini düşünüyorum.Tatilini yapsin dinlensin ki iyi bir performans sergilesin çünkü bu iş evrak işi değil insan yetistirme gelistirme işi ve detaylar önemli.Yorgun bir beyin bu detayları yakalayamaz yaptığı işten keyifte alamaz vs..Ödev konusuna gelince de bu konuda her ogretmenin tavri farkli örnegin ben sırf veliler istiyor diye 1 sayfa ve basit bir ödev veriyorum.Çocuklarim okulu sevsinler istiyorum odevlerle degil ders ici calismalarla basarili olunacagini düşünüyorum.Bir baska arkadasim ise tam tersi düşünüyor.Bu konudan da genelleme yapmayin degerli veliler gidin öğretmeninizle konusun.Fikirlerinizi paylasın bir hal caresine bakin.Ayrica ögretmenleri begenmeyenlere söylemek istedigim bir sey var.Ögretmen olun kurtarın çözün sorunlari inanin bunu yapmak adına hic bir engeliniz yok her tc vatandası bu hakka sahip.
 
yemin ederim deli olacam artık ödevlerden
konuştum hocam çok fazla dedim yetiştiremiyoruz
bakın ben çalışıyorum dedim(sınıftaki veliler arasından sadece iki kadın çalışıyor)
akşam yetişemiyoruz e sabahta işe gidiyorum
hadi gitmesem öğlene kadar yine yaptırayım ama yok
stresten mahvolduk çocukta bende

geçen akşam bi etkinliğe katıldık yapamadık ödevleri
çocukta bende öyle tedirgin oldukki anlatamam

ama öğretmen hala normal olduğunu hatta az olduğun söylüyor
cinnete az kaldı
O kadar ödev normal değil maalesef hırslı öğretmenler olabiliyor, ben de şöyle bir durum yaşadım az ödev verdiğim için(1-2 sayfa)veliler ek kitaplar almışlar,hatta geçen bir tanesi diyor ki kizim çok istekli çarpma gösteriyoruz evde,yok artık dedim,bu yaşta ne bu acele ne bu hırs profesormu yapacaksınız,
 
Allah sabir versin. Cocuklarinin buyudugunu kabullenemeyen insanlar. Nasil anlatacaksın ki? Surekli sinifa girdiginiz icin idareden uyari aliyorum. Bu sekilde davranmaya devam ederseniz cocugunuzu diger sinifa vermek zorundayım. Derseniz belki cocugunun sinif degistirme korkusu yuzunden artik gelmez. Ayrica ne kadar ayip ya, sizin cocugunuz olursa bizim cocuklar ne olacak demek. İnsanlar ne kadar bencil. Tamam ben de ilerde cocugum ilkokul doneminde öğretmen degistirmesini istemem. Hickimse istemez. Ama bundan bu kadar rahatsizlik duyup ahlayip vahlayacaklarsa donemin en basinda bakacaklardi ihtimallere. İzne ayrilma ihtimali olmayan bir hocanin sinifina vereceklerdi.
 
Ne zaman ögretmenli ogrencili bir konu olsa bu konu hemen ögretmenin tatiline geliyor.Ne alaka ise.Neden tatil konusu bu kadar sorun oluyor anlayamıyorum.Yani sorunlarımizin temeli bu tatiller mi veya tatiller yüzunden mi üzerimize gelme hakkı buluyor veliler..Neyse.Ben de hem ögretmen hem de veliyim.Oglumu sartlar geregi özel okula yazdirdim.Ne zaman gorsem oglumun ögretmeni çalışıyor özel okul ögretmeni sonuna kadar degerlendiriyor yani.Bende ögretmen oldugum icin kendi ögretmenimizin bu kadar calistirilmasinin performansini olumsuz etkileyecegini ciddi bir tatil süresi verilmesi gerektigini düşünüyorum.Tatilini yapsin dinlensin ki iyi bir performans sergilesin çünkü bu iş evrak işi değil insan yetistirme gelistirme işi ve detaylar önemli.Yorgun bir beyin bu detayları yakalayamaz yaptığı işten keyifte alamaz vs..Ödev konusuna gelince de bu konuda her ogretmenin tavri farkli örnegin ben sırf veliler istiyor diye 1 sayfa ve basit bir ödev veriyorum.Çocuklarim okulu sevsinler istiyorum odevlerle degil ders ici calismalarla basarili olunacagini düşünüyorum.Bir baska arkadasim ise tam tersi düşünüyor.Bu konudan da genelleme yapmayin degerli veliler gidin öğretmeninizle konusun.Fikirlerinizi paylasın bir hal caresine bakin.Ayrica ögretmenleri begenmeyenlere söylemek istedigim bir sey var.Ögretmen olun kurtarın çözün sorunlari inanin bunu yapmak adına hic bir engeliniz yok her tc vatandası bu hakka sahip.
Size o kadar katiliyorum ki. Herkes ogretmenlerin tatiline, calisma rahatligina falan takmis. Boyle diyenleri gercekten alip koyacaksin bir sinifa gorecekler gunlerini. 1 yıl ucretli ogretmenlik yapma deneyimim oldu. Hayatimin en yorucu zamaniydi. Haftalik 22 saat dersim vardi nerdeyse hicbir sey. Ama boyle bir yorgunluk yoktu. İyiki de deneyimledim diyorum simdi. Deneyimledim ki ogretmenligin asla bana gore olmadigina karar verdim. Gercekten kolay bir sey zannediyorlarZ ama bence dunyanin en zor mesleklerinden bir tanesi. Karsinda hicbir sey bilmeyen insanlar ve onlara bir sey ogretmeye calisiyorsun. Cok zor. Aldiklari para da tatilleri de az bence.
 
O kadar ödev normal değil maalesef hırslı öğretmenler olabiliyor, ben de şöyle bir durum yaşadım az ödev verdiğim için(1-2 sayfa)veliler ek kitaplar almışlar,hatta geçen bir tanesi diyor ki kizim çok istekli çarpma gösteriyoruz evde,yok artık dedim,bu yaşta ne bu acele ne bu hırs profesormu yapacaksınız,
sorma sorma
bizede bir yayın aldırdı
6 kitaptan oluşuyor
matematik olan akla zarar ben çözemedim
çocuğa nasıl anlatayım
hatta aynı soruyu bi kaç kişi daha çözememiş watsap grubuna atmışlar cevabı ne diye
görsen atom parçalıycaz yakında

velilerde isyan ediyor ama ben hariç kimse ses çıkarmıyor
hepsine ayrı bir ifil oluyorum
ya gelin diyorum konuşalım birlikte yada gerekiyorsa müdüre gidelim ha olmazsa meb e yazalım yok tık yok kimsede
lafa gelincede car car ötüyorlar
 
Benimde kızım birinci sınıfta canım ilk dönem devlet okulundaydı saat 3 te eve geliyordu dediğin gibi sayfalarca ödevi oluyordu.çocuk yarım saat dinlenip hemen ödevin başına oturuyordu saatlerce ödev yapıyorduk.bu dönem özelde saat 4,5 ta çıkıyor okuldan ve sadece bir iki sayfa ödevi oluyor.çocuğun kolları ağrıyordu yazı yazmaktan Allah'tan severek isteyerek yapıyordu yoksa çok zor küçücük çoçuğa o kadar ödev yaptırmak.o kadar alışmış ki ilk dönem şimdi hemen bitiyo anne öğretmen keşke biraz daha ödev verse diyo:KK45:

Yapabildiği kadarını yaptırın çocuğunuza, bu gidişle okul fobisi oluşturacak. Ben ilkokulda çalışırken velilerime öğretmen çok ödev uygulamasına ısrarla devam ederse çocuğunuzun durumuna göre hepsini yaptırmayın öğretmene de izah edin biz hepsini yaptırmayabiliriz benim inisiyatifimde diye.
 
Eşim mesleğimi küçümseyenlerden. Sürekli bana ne var tam gün bile çalışmıyorsunuz, tatiliniz var, ders anlat çık diyip dururdu. EN son 1. sınıfları aldığımda onu fotoğraf çekmeye çağırdım, 3 ders fotoğraf çekti ve gitti. En son bana dediği "yemin ederim çobanlık yaparım öğretmenlik yapmam". Öyle dışarıdan göründüğü gibi değil hiç bir şey.
 
Öğretmen yada veli olmadığım için yorum yapabileceğim bir konu değil diye düşünmüştüm ama bazı yorumları okudukça dehşete düştüm.
Ben öğretmen çocuğuyum. Dolayısıyla bir öğretmenin -özellikle kadın bir öğretmenin- gün içinde ne kadar yorulduğunu bizzat gözlemleme şansı buldum.
Annem sabahçı olduğu günlerde saat 5.00'da kalkıp derse koşturur. Evde bir tanesiyle baş edemediğiniz 30 küsur çocukla birlikte disiplin sağlamak, güvenli bir ortam kurmak, doğru davranışları yerleştirmek ve bunun yanında da müfredat yetiştirip eğitim öğretim faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmek zorunda. Bütün gün teneffüste bile beş dakika oturma fırsatı bulamadan eve geldiğini o kadar çok gördüm ki. Pek çok iş grubu çayını arkasına yaslanıp içecek zamana sahip. Annem göreve başladığından beri bir bardak çayı sıcak içmediğini tekrarlar durur. Şikayet ederek de değil üstelik. Gülümsemeyle. Dışarıdan 1 hafta görünen sınav dönemi aslında kağıtların hazırlanması, okunması ve sınıfın genel durumunun gözden geçirilmesini kapsayan çok yünlü ve uzun süreli, zorlu bir dönem. Sınıfında her sosyal çevreden gelen çocuk olduğunu da hatırlatırım. sorunlu çocuklar, öğrenme güçlüğü yaşayanlar, çok zeki olup özel olarak ilgilenilmesi gerekenler... Her çocuk bir birey ve tek başına bir dünya. Bu da öğretmenin aynı anda her çocuğa ulaşması için insanüstü bir çaba göstermesi demek. 30'a da bölünsünler mi?
O çok göze batan 2 ay tatil var ya, bu insanların akıl sağlığını koruması için elzem. Kendi evine doyması, çocuğuna doyması için elzem. Ne yazık ki her iş göründüğü kadar kolay olmuyor. Eh, işi bilmeyen ve bu arenada yer almayan insanlar karşılarına geçip iş öğretince sinirlenmelerinden daha doğal bir şey yok. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.
Sorunlu, ego problemleri yaşayan öğretmen yok mu? Var. ama bu insanlar toplumun her kademesinde var. Öğretmenler egoist, doktorlar kibirli, avukatlar yalancı o halde? Hayır efendim. Bunlar bir meslek grubunun değil o insanın korkunç durumu.
Lütfen, öğretmenlere, doktorlara, avukatlara ve düğer tüm mesleklere olan ön yargılarınızı bir kenara bırakın. hiçbir meslek bizim gördüğümüz kadar değil. Ve dünyanın en zor mesleği de bizimki değil.
 
sorma sorma
bizede bir yayın aldırdı
6 kitaptan oluşuyor
matematik olan akla zarar ben çözemedim
çocuğa nasıl anlatayım
hatta aynı soruyu bi kaç kişi daha çözememiş watsap grubuna atmışlar cevabı ne diye
görsen atom parçalıycaz yakında

velilerde isyan ediyor ama ben hariç kimse ses çıkarmıyor
hepsine ayrı bir ifil oluyorum
ya gelin diyorum konuşalım birlikte yada gerekiyorsa müdüre gidelim ha olmazsa meb e yazalım yok tık yok kimsede
lafa gelincede car car ötüyorlar

:-):-):-):-):-)
o car car öten velilerin yanında olması mı???
onlar anca whatsapp grubunda şikayet, şikayet; öğretmenin karşısında öğretmenim öğretmenim, haklısınız öğretmenim
 
İyi geceler kızlar,
1. Sınıflari okutuyorum şuan ve maalesef bazı veliler işimi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyorlar,inanın çocuklar beni bu kadar yormuyorlar:KK43:

Aranızda çok veli vardır ve bilirsiniz okul binasına ve sınıflara velilerin girmesi yasaktır,ama ben anlatamıyorum,inanın defalarca söyledim tersledim ama yok resmen anlamayan bir kaç veli var ve bunlar yüzünden ben uyarı alıyorum idareden.

Özellikle bir velim ders başladıktan 5-10 dk sonra çocuğunun çantası sırtında sınıfa giriyor bir de konuşmaya çalışıyor ben ders işlerken,çıkar mısınız şuan ders isliyorum diyorum bir kaç gün sonra yine aynı biktirdi resmen.

Başka bir veli de ben eve geçince whatsapptan yok kızımın saçını çekmişler,yok kızımın yiyeceğini almışlar,kızımı seni oyuna almayız demişler diye saçma sapan şikayetlerle rahatsız ediyor(önemli bir şey olmadıkça beni rahatsız etmeyin dediğim halde)

Bu aralar takmışlar aman hoca gençsin çocuğun olsa bizimkiler ne olacak(bir ay önce negatif tüp denemem oldu)bu iyice sinirlerimi bozdu.

Öyle yumuşak yüzlü de değilim ama anlamıyorum bu cesareti nereden alıyorlar ve artık nasıl davranacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa:KK43:
Eski okulumda benim de sınıfıma sudan sebeplerle giriyorlardı giren Kışı çıkıncaya kadar susup o gidinceye kadar göz ile takip ediyordum kendilerini rahatsız oldular böyl böyle daha da girmediler içeri.
 
Birbiriyle kavga eden iki çocuğa ceza olarak akşam evlerinde birbirlerine birer sayfa özür dilerim yazmalarını istedim diye 3 gün okulda bu iki çocuğun annesi benimle uğraştı biti sınıfını değiştirdi tabi Öncesinde beni mesajlarla rahatsız etmeler..sinir krizi geçirdim sonuç olarak hamileyim ve hastanelik oldum raporluyum.
Boşver arkadaşım olan bize oluyor
 
1. Sınıfta hocam ayşe yemeğini yemiyor siz kızın da yesin diyen velim vardı.

Bizim millet ögretmenleri anne baba saniyor iste. Ondan oluyor bunlar.
Ögretmen bakici degildir bir anlasalar da bitse bu sacmaliklar.

Ayrica whattsapp grubu niye olusturulur ki. Ne bu viciklik.
Resmiyet yok resmen. Allah ogretmenlere kolaylik versin.

Velilere gelince de. Dogurdugunuz cocuga yeme icme..insan iliskileri vs ógretmek size dusuyor! Ögretmenlere degil!
Oh ne guzel dogur dogur ondan sonra o bu baksin..bide ustune sikayatci ol.. Kafalar baya iyimis.
 
Back
X