İyi akşamlar arkadaşlar.Benim 20 yaşında kızım var.Hiç söz dinlemeyen,dik kafalı,sorumsuz,anne ve babaya saygı nedir bilmeyen,hep kendini düşünen sadece hayatında arkadaşlarını aileden önde tutan,ağzı bozuk ve bana olmadık küfürleri söyleyen bir kız.Belki 99 tane görüştüğü erkek var.Hepsinle flörtleşiyormuş.Aralarından birini seçecekmiş

Yakında olanlarla dışarıda.Uzakta olanlarla geç vakitlere kadar telefonla görüşuyor.Evde iş,yemek hiç birine yardım etmez.Kızım evi süpür dediğim zaman.Ben ne zaman istersem o zaman süpürürüm der beni odadan dışarı atar. Arada evi süpürür o kadar.1,2 sene önce şiddete meyilliydi.Gel gelelim bu son olay.Kızım her hafta arkadaşınin evine kalmaya gidiyordu.Bu kızın aileside kolu komşu görüsen,dikkat etmeyen insanlar.kızım pandemi var.Bu virüs gelirse ordan gelecek dedim ve öylede oldu.Arkadasinin ailesinden bize virüs bulasti.Her zaman uyarmama rağmen dinlemedi beni.Eşim ve kızım hafif atlattılar ama benim ciğerlerime indi.1 ay oldu hâlâ düzelemedim.3. Kutu antibiyotiğimi yiyorum.20 kan sulandırıcı iğneyi her gün tek tek kullanıyorum.Nefesim kesiliyor ve göğüsüm ağrıyor.Ve kızım bana şımarıklık yapıyorsun diyor.ıyilestin yalan söylüyorsun diyor,bana inanmıyor.Doktor ciğerlerinde haĺa hırıltı var ilaclarını kullan 10 gün sonra gel demesine rağmen bana inanmiyor.Ve bu halde evde yemek ve iş,çamasir hepsini ben yapıyorum.nefesim kesile kesile ,dinlene dinlene.Halden anlamayan evlat öyle zor ki.Hem virüsü bize gecirdi hemde arsız.Kızlar ne olur akıl verin.Ben evladıma nasıl davranmalıyım.öyle zor bir kız ki anlatamam.Sürekli evde bana ve kardeşine bağırıyor.koronadan önce çok gezerdi.şimdi evde ve bize huzur vermiyor.Çok fazla bunaltti beni.Bana sürekli. Hakaret ediyor.Bazen anniş diye sarılıyor,öpüyor.iki dakika sonra kavga çıkaracak bir konu buluyor.çift karakteri var.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Yaşıda az değil ergenlikten çıkmıs olması lazim.Ne olur aklım yetmiyor bu kıza.Sizce ne yapmaliyim?