- 24 Ekim 2019
- 8.105
- 49.598
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloğada getirdim.O kadar neşeli ve hiç sorunu yok gibi hic birseyi anlatmadi.Psikolog kızınız cok vurdum duymaz dedi.
Hangi huyu için tavsiye verelim? Aile ilişkileri de arkadaşlık ilişkileri de çarpık bir genç kız anlatmışsınız. Bizim tavsiyemizle düzelecek bir şey yok. Uzman yardımı almanız en iyisiu
Odasınıda toplamıyor zaten.10 tane bardaği camın kenarına diziyor.elbiseleri yerde.makyaj malzeleri yatagin icinde çarşafları boyanmis.4,5 flört olsa keşke daha fazla.Yardım etmesini sağlığım yerinde olmadigi zamanlar söylüyorum.çünkü vücudum rahat değil.Ya bana konudaki bazı dert ettiğiniz kısımlar ilginç geldi 20 yaşında genç bir kız flört adı üstünde 4 5 kişiyle flört edebilir
Evi neden süpürmüyor diye de kızmam ayrıca ama kendi odasının sorumluluğunu almasını isterim kendisiyle alakalı sorumluluk
burada cidden büyük olan sorun küfür etmesi bağırması saygısız biri olması
Ben bu saatten sonra korku ve baskıyla 20 yaşındaki koskoca insanı değiştirebileceğinizi zannetmiyorum
ayrıca böyle insanlarda ters de tepebilir
Uzmandan yardım alacaksınız oldukça basit bir durum
Belki de sizin bazı davranışlarınız onu hırçın yapıyor mesela olamaz mı?
ama küfür ve terbiyesizce konuşmalar büyük sorun bence
100 tane flörtü olsun oda onun odası siz de toplamayın öyle mademOdasınıda toplamıyor zaten.10 tane bardaği camın kenarına diziyor.elbiseleri yerde.makyaj malzeleri yatagin icinde çarşafları boyanmis.4,5 flört olsa keşke daha fazla.Yardım etmesini sağlığım yerinde olmadigi zamanlar söylüyorum.çünkü vücudum rahat değil.
Yüz göz olmak değil ki. Otoritesi olması gerekiyor. Hiç mi yok ?Baba yüz göz olmak istemiyormuş kızınla. O yüzden çok fazla müdahale etmiyor.Zaten ben gidemezsin dediğim yerlere baba izin verdigi için beni daha takmadi.
Evlat büyütmek, insan yetiştirmek ne kadar zor.
7 yaşındaki kızım bitirdiği ödevi kaldırmıyor diye beni dinlemiyor sanıyorum. Büyümeleri ayrı bir dert demekki.
Allah kolaylık versin, hoşgörü ile yaklaşıp uzman desteği alırsanız iyi olur sanırım.
Hayır tabiki.Şu saatte eve gel dediğimiz zaman asla o saatte gelmez.Hem hatta aradığımız zaman ..yaklaştım der.Ama aradan 2 saat geçer hâla gelmemis olur. Ben bugün kalamazsın derim .babayi arar oda izin verdimi.beni takmaz zatenAmacım eleştirmek değil durumu değerlendirmeye çalışıyorum. 20 yaşına gelene kadar hiç mi yol yordam öğrenmedi bu kız. Başkalarında kalıyor diyorsunuz. Ailenin izni olmadan nasıl kalıyor.
Eskiden hep dışarıdaydı diyorsunuz. Eve giriş çıkış saati yok mu? Çocukluğundan itibaren evde sorumluluklar vermediniz mi? Karşınıza alıp kadın erkek ilişkileri halkında sohbet etmediniz mi? Evde bitki gibi mi büyüdü bu kız?
Tabiki hatasız kul olmaz.bizdede hata olabilir.ama bu yaptiklarini hakedecek kadar hata yaptigimi düsunmuyorum.sonuc olarak ben bir anneyim.benim annemi sanki bana hatasi olmadimi sanki.ama hic bir zaman saygimdan kusur etmem.bu yasima geldim.her gittigim yeri bilir.şuraya gitme derse gitmem bileTüm suçu kızınıza atmak doğru olmaz.
Anne baba olarak biryerlerde yanlış yapmış olma ihtimaliniz yüksek.
Eşiniz yüzgöz olmak istemiyorum diye işin kolayına kaçmış zaten. Tamam ergenlik dönemini zor geçirenler oluyor ama evde sorumluluk, başına buyrukluk, saygısız tavırlar bir anda olacakt şeyler değiller. Baştan müdahale etmeniz gerekirdi.
Bir uzman yardımı alin, kızınız gitmek istemiyorsa bile siz gidin eşinizle, nasıl davranmanız gerektiği ile ilgili yol gösterir size.
2 yıllik üniversite okuyorOkumuyor mu?
Bazı arkadaslarınla tanistiktan sonra cok degisti.Her zaman mi böyleydi.. sonradan mi degisti..
Bu ayrinti onemli..
Bu devirde evlat büyütmek cok zor..
Sadece sizin degil bu cağda cocuk yetistiren bir cok anne babanin sorunu bu maalesef..
Sizin yapabileceğiniz cok bisey yok aslinda fazla uzerine gitmeyin zitlasmasin tamamen..
Zamanla düzelir..
Bende o yasta annemle cok kavga ederdim sesimi yukseltirdim ama bir iki sene sonra cok iyi anlasmaya basladik..
20 yas hala biraz ergen oluyor..
Kendinizi ezdirmeyin birakin bir sure kendi haline..
Odasini da toplamayin..
Bence mesele belli oldu otorite sağlanmamış. Babası topu size paslamış hepBaba yüz göz olmak istemiyormuş kızınla. O yüzden çok fazla müdahale etmiyor.Zaten ben gidemezsin dediğim yerlere baba izin verdigi için beni daha takmadi.