lahana çayı

oryeku

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
203
3
641
kızlaar bi tanıdık lahana çayı kullanarak 2 ayda 13 kg vermiş eczanelerde satılıyomuş duyan deneyen var mı kullanmayı düşünüyorum bende ama önce sizin fikirlerinizide öğreniyim dedim

anlaşılan duyan kullanan olmamış:1no2:

Son düzenleme:
arkadaşlar yaa hiç mi kullanan olmadı gerçekten ya kadın 13 kg vermiş bu çayla poşet çaylardanmış

evet canım nette baktım böyle bir cay var garden life marka yemeklerden 30 dk önce günde 3 defa icilmesi öneriliyor ama gercekten o kadar kilo verdirir mi denemek lazım

inanki kadını görenler şok olmuş benim kuzenimin akrabası baya bi sölememiş sırrını sonrada günde iki kere bu çaydan aç karna içtiğini sölemiş sadece ekmeği biraz azaltmış bunun dışındada hiçbişey yapmamış ha bu çayı kullandıktan sonra funda yaprağı çayı içiyomuş birde bu kadar yani ben almayı düşünüyorum hani en azından bi denemek lazım hazırlaması da kolay neleri denemedik ki diimi ama yaa

slm kızlar ben bu çayı hamile kalmadan önce kullaanmıştım yemeklerden 20 dkka önce içiyosun önceleri tadı kötüü amaa sonra alışıyoun şekersiz içmiştim ben ve işe yaramıştı eczaneden almıştım bir kutu bile bitmeden 61 den 55 kiloya düşmüştüm tabii spor yaptım ve hiç ekmek yemedim dogumdan sonra yine başlıycamm

slm kızlar ben bu çayı hamile kalmadan önce kullaanmıştım yemeklerden 20 dkka önce içiyosun önceleri tadı kötüü amaa sonra alışıyoun şekersiz içmiştim ben ve işe yaramıştı eczaneden almıştım bir kutu bile bitmeden 61 den 55 kiloya düşmüştüm tabii spor yaptım ve hiç ekmek yemedim dogumdan sonra yine başlıycamm

sonunda deneyimli bir arkadaş bulduk :dance:arkadaşım bu çay iştahını kesmeyede yardımcı oluyomu birde ne kadar zamanda düştün 61 den 55 e

bir de spor derken neler yaptın yürüyüş ya da kendi kendine evde yapılabilecek eğil kalk hareketleri mi vs. yoksa spor merkezinde felan mı teşekkürler ....

iştahı kesmeye de yardımcı oluyomu

gercekden ıse yarıyormus benımde komsum kullanmıs baya vermıs ama cayı eczanelerde bulamadım bende kullanacam

demek başka deneyim zayıflayanlar da varmış ben de alıcam şu elimdeki lahanaların suyunu içiyim de önce

sadece yediklerini azaltarakmı fisfisfis

evet canim yediklerimin yarisini yiyorum, abur cubur yemiyorum, aralarda meyve yiyorum, aksam saat 5 den sonra hic birsey yemiyorum, her gece ac yatiyorum :) simdi 5 hafta oldu ve ben 9 kilo verdim... Iki cocukla spor yapmaya zaman olmuyor ama onlarla ugrasmak yeterli spordur sanirim :)

arkadaslar ben bi kac eczaneye sordum bulamadım bu cayı kullnıpta zayıflayan var mı

tuvanna yanı sıra iştahı da kesiyor mu

Back
X