Lahana yağı ile 4 beden incelme

didem lahana kapsülüdemi kullandım kaç kutu kullandın

Arkadaşlar bende aldım şu lahana yağından püfffff öyle iğrenç kokuyor ki neyse inşallah sonuç alırız. Ama ne bileyim benim pek inceleceğime inanasım gelmiyor Haydi hayırlısı.

arkadaşlar benim en çok kollarımla sorunum lahana yağı kollarımdada işe yararmı

arkadaşlar psikolojik mi bu incelme olayı didem34 önceki mesajlarını okudum mesela 3 gün sürdüm aynaya baktım farkediliyor demiş sevinmiş sonra ölçmüş 1 haftada 1 santim inceldim demiş 1 santim gözle nasıl farkedilebilir ki ?
yada bu saatte uykusuzum okuduğumu yanlışmı anladım acaba? ben nadide sultanın kilolu halini hatırlayamıyorum bi göğüsleri çok büyüktü küçülttü ama göbek basen varmıydı çok mu şişmandı?

Arkadaşlar ben lahana yağını bacaklarımda kullanıyorum. nerdeyse 10. güne yaklaştım ama hiçbir değişiklik olmadı. bacaklarda işe yaramıyor mu bu? bacaklarında deneyen var mı?

Arkadaşlarr yağ tek başına sizi nadide sultan gibi ince yapmaz tabiki, bu gerçekten mucize olurdu.

Spor yaparken kullanırsanız çok işe yarayacağına garanti verebilirim.

ben de 1 aydır kullanıyorum,5-10 dk da bel inceltme hareketleri yapıyorum,incelme oldu ama sadece yağın etkisimi bilemiyorum.kullandığım başka bir ürün daha var çünkü..ama uzun süreli kullanımlarda etkisini görürsünüz.öyle 10-20 günle olcak iş değil..

mrb ben 1 aydır lahana yağını düzenli bi şekilde kullandım haftada en az 3 günde 30 dk plates yaptım 4cm incelme oldu 7 ay önce doğum yapmıştım

dün lahana yağını aldım markası cappage pow.bir saat önce sürdüm bakalım ilerleyen günlerde nasıl bi etki göürcem

şimdi netten araştırdım, bu mecitefendi denenin 150ml'si 25 tl, cabbage pow'un 50ml'si 25 tl. o zaman mecitefendi alacağız tabi ki =)
hcr35 sen izmirde nereden temin ediyorsun mecitefendi markalıyı? aktarlara da hiç güvenmiyorum.. geçen gün şu karınca yağını deneyeyim diye aldım bi aktardan adam bana 2 tane gösterdi bak bu sahtesi bu da orjinal diye sattı bana lafta orjinali geldim baktım sitesine o da sahteymiş, adamlar sahteyi satabilmek için daha sahtesini yapmış ya şaka gibi klava:
o yüzden soruyorum hacer, nerden aldın ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…