Lahana yağı ile 4 beden incelme

evet kızlar bende emziren anneyim. sadece göbeğimi eritmek istiyorum. okuyunca heyecanlandım.lütfen kullananlar nereden bulduğunu ve kaç cm inceldiğini yazsın.

Canim gobegini eritmekde faydasi olur. Yagi suruorsun strescle sariorsun sonra gunluk islerine bakiorsun. Ben surdukden sonra spor yapiyorum o zaman daha etkili oluor. ne kadar inceldigimi bilmiyorum ama onceden bana tam gelen elbisler simdi bol gelmeye basladi :)

arkadaşlar şimdi c.p yağım geldi.kullanımını da okudum ama birşeyi anlamadımkullanımında günde iki kez dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ,su ile temizleyin diyor.siz streç filmle yağ sürdüğünüz bölgeyi sarıyorsunuz anladığım kadarıyla.ben de sizin gibi mi yapayım??bu daha etkili olur dimi??yoksa masajla sür,su ile temizle?ne bileyim etkisi kalır mı?bunu anlayamadım:)

bir deeeeeeeeeeeee arkadaşlar hamilelik,emzirme derken benim zaten küçük olmayan göğüslerim bayağı büyüdü((siz bu yağı göğsünüze de sürüyor musunuz?zararı var mıdır acaba?tv de tanıtan estetisyen göğse sürmenizi çok tercih etmem o bölge için başka ürünler var kullanılabilecek dedi biran tereddütte kaldım.acaba kullansam mı göğsüme de ???

bence kullanma arkadasım benım de gögüslerım emzırmekten sarktı ve buyuduler ama amelıyatsız çaresı yok bence çünkü ben krem çok kullandım faydasını görmedım sadece soguk duş tut ve buz masajı yaparsan dikleşirler ama küçülme olmaz malaseffff.....

didem34 ölçüler ne alemde hala yazmadınızda .ben geçen talya lahana yağı aldım sürüp streç filmle sardım ve bir saatten fazla sarılı durdu.sonuç kocaman şiş bir karın ne biçim gaz yaptı anlatamam.patlayacaktım sanki.işin ilginci sadece bana değil kızkardeşimede aynısı oldu beraber sürüp bekledik oda patlayacaktı.böyle tepki gören varmı kullanıpta bi yazarsanız sevinirim.

Sakaley arkadaşim gülmekten kirildim burda niye öyle olduki canim streç sarma yağla msj yaparken zaten benim yaği sürünce isi veriyor talya benim 5 dak masaj yap sonra ya mekik çek ya cd tak göbek kivir ben 2kere yaptim siklidim hcr 35 çok zayiflamiş öyle yazmiş

Hem yağ hem çay hem l carnitin ne olucak bu işki uğraşamam yağla valla

Kör boğaz durmuyor ne yapayim

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr bu hafta bacaklarımda kullanacağımı yazdım size ama özür dilerim sınavlarım ve derslerimin yoğunluğu nedeniyle ne spora ne de lahana yağına vaktim oldu. Ama daha önce de yazdığım gibi ben bu yağı kullanarak ve 45 dk spor yaparak 27 günde 1o cm inceldim bel bölgemden. Belki okumaya üşenenler olmuştur diye tekrar yazıyorum. 5i1 yerde çay da içiyorum neredeyse 1,5-2 aydır, ama öyle 5 kilo verdirdiği falan yok, asla inanmayın böyle palavralara. Ben sirkeli-ballı su da içiyorum 5i1 yerde çayı da hem de her gün üşenmeden, ama spor yapmazsanız değil 10 kilo 10 gram bile VEREMEZSİNİZ; verseniz de aynen geri alırsınız. O yüzden kaldırın popolarınızı azıcık hareket edin, hiçbir şey yapamazsanız akşam dizinizi izlerken sürün lahana yağınızı, hiç olmazsa yarım saat hareketler yapın, sitede bunun için yeterince bilgi var, yeter ki araştırın. Herkese iyi kilo vermeler :dance:

arkadaşlar slm herkese. ben de kullanmayı düşünüyorum. ama talya ile nadide sultanın kullandığı ürün arasında kararsızım. fiyatları birbirine çok yakın. sizce hangisi iyi sonuç veriyor. bir de ben bacaklarda kullanmak istiyorum. genelde basen ve göbekle ilgili yorum yapmışsınız. aranızda bacaklarda kullanan varsa sonuçları paylaşır mı acaba? benim bacaklarım kalın ve yağlı. sporla birlikte kullanırsam etkili olur gibi geliyor.

Canim bacaklarinda kullan tabiki.. boleliklee sende ise yarayip yaramadigini goruruz.:)) Ben nadidenin reklamını yaptigini kullaniyorum cokda memnunum..

sakale inan çok güldürdün beni ya doğrudur çünkü lahana yemeğide gaz yapar işte o talya gerçek yağ açın koklayın çok ama çok yoğun kokusu ve ağır lahana kokusu sürüncede ısı veriyor hissettinizmi

ye neden yıkandıgını anlamadım yıkamasak ne olurki sonuçte yag ve iyice yedirince bişey kalmıyoki
yada yıkanmasa ne olur acep

kızlar bende kullandım 1 hafta ama sıkılıp bıraktım faydasını gören varmı? bide çok kokuyor yaa akşam sürüp sabah uyanınca duş alıyordum ben

bende lahana yagını denemek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…