Lahana yağı ile 4 beden incelme

Hihhihi yarın vaktim olursa ders çıkışı bi Mısır Çarşısı'na bakayım ben de.. Üst bacak - kalça - göbek mumyalanmam lazım tabi :roflol:

sizler yine bulursunuz böyük şaharda :)
ben bartın gibi bi yerde nasıl bulcam netten artık ama sahtelenmeyiz inşallahhhh
netten alıp da sahtelenmeyen varsa özelden netin ismini yazsazın pek sevinirim
tabe ki sporlaaa mekikle falan artık

bu mecitefendinin de ne bir websitesi var ne baska birseyibenneyaptımki

ben artık ankarada arkadaşlara sipariş veririm napam,,tm olarak hangi aktardan aldığınızı yazın
hem meciti hem gabbage slim oili alacam
onlar kargoyla yollar bana ,,,
adres verirmisiniz arkadaşlarrrr

şimdi özetlen mecitefendi
cabbagepow (sitesi var ama sahtelenmekten korkum)
bir de princess arkadaşın kullanıp ço terletti işe yaradı göbeğim gitti dediği cabbage slim oil var ankr kızılaydan almış,,
hcr arkadaşımızı izmirden almış meciti süpermiş o da okeyyy
tamam
ikisini de alacam valla deneyeceğim ben 6ay önce doğum yaptım 55kilo
169 cm boyum am göbeğim bazen bi çıkıyo bazen bi iniyo belim incelmeli biraz tabe o kadar şişti bu karın kolay diil :)))

ne yapıp yapıp sizlerin aldığı aktardan alcam ankara tamam ama izmirde tanıdık yok,,
çünkü kullanıp işe yaradığını somut bi şekilde görmüşsünüz şimdi sitelerden alıp sahteye çatmaya gerek yok madem sonuç alcaz sizin aldığınız yerden almalı ,,,dimi

ben cababge pow lahana hapını kullandım hiç bir işe yaramadı :dilcikar:
1 gr bile vermedim
bde diyet ve spor yaptığım halde veremedim yani
o yüzden yağınıda asla almam

ben deneyeceğim canım
benim sorunum göbek bel terlemem şart ki üstüne mekik çekeyim falan biraz eteklerde elbiselerde çıkmasın fırtadan :)
bu da güzel bir çözüme benziyor.,,,arkadaşlar sonuçları görmüş çünkü 3 ayım var işe başlamama
3ay yeter gibi

ben mecit efendi almak istiyorum inşallah bulabilirm
öğle arasında sorucam aktara
allahım inşallah buluruuuuummm

Kızlar HCR35 arkadaş,
mecitefedi lahana yağını sürmüş bel bölgesine sonrada strech filmle bağlamış..Topiğinde okudum..

İşe yarar mı ki? Tabii diyet ve sporla..

Kızlar HCR35 arkadaş,
mecitefedi lahana yağını sürmüş bel bölgesine sonrada strech filmle bağlamış..Topiğinde okudum..

İşe yarar mı ki? Tabii diyet ve sporla..

denizcim bak bu topiğin birkaç sayfa öncesinde hcr35 yazmış ne kadar sürede kaç cm inceldiğini
sanırım 1 ayda 10cm incelmiş beli
istersen bi incele bi 5-6 sayfa öncesini yerimseniben

Duydunuz mu? Sadece yağla falan olmaz bu işler, hareket şart..

Duydunuz mu? Sadece yağla falan olmaz bu işler, hareket şart..

evet evet sporsuz hiç bir şey olmuyorki zaten
yağı sürücem ben streç filmle sarınıp stepper çalışıcam
zaten yağı sürmeden bile şakır şakır terliyorum bide sürersem tereyağı gibi eririm herhalde kaydirigubbakcemile3
bi ara ben yani evlenmeden önceki bekar günlerimde her sabah hiç üşenmeden sabah 7 de uyanır yürüyüşe çıkardım
bacaklarımı ve karnımı sterç filmle sarardım
1 saat yürürdüm
yürüken terlediğimi hiç hissetmiyorum
ama evin önüne gelip kapıyı açarken resmen vücudumdan bacaklarımdan su gibi akıyordu ter sanki üstüme 1 kova su dökülmüş gibi
bence sporla birlikte çok etkili olabilir
bugün araştırıcam bu mecit efendi yağı

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar ben mecitefendi kullandım iyi sonuçlar aldım size ballandıra ballandıra anlattım, herkes deli gibi mecitefendi lahana yağı arıyor, bana özel mesajlar atıyor, siparişler veriyor. ya kendimi çok baskı altında hissetmeye başladım. kullanıp da etkisini göremeyenler sanki gelip bana çatacakmış gibi hissediyorum :a015:

yaa öğlende sordum aktara
talya varmış,en güzeli bu en çok bunu satıyorum falan dedi
50ml 8,50 tl dedi
napsam karar veremedim

Hayır canım senle ne alakası var? Kimseyi zorlamıyorsun ki, senin ki bir öneri..:1closedeyes:

Ona bakarsan sen, diyet ve sporla uygulayın illa ki diyorsun..Zaten diyet ve sporla olduktan sonra etkisi mutlaka olur bence..:jeyyar:

Bu yüzden rahat ol bence..:1closedeyes:

olurmu öyle şey hacercim
sen memnun kaldın spor ve diyetle uyguladın ve bizede spor ve diyetle önerdin
kimse seni bundan sorumlu tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…