Lahana yağı ile 4 beden incelme

teşekkürler kızlar, ama biliyorsunuz çeşit çeşit insanlar var
her gün kaç tane mesaj alıyorum sadece bu konu için
kimsenin ne söylediği önemli değil elbette, ama kırılmak istemiyorum sonradan.
tekrar teşekkürler a.s.

hcr35 arkadaşım olur mu öyle şey
bizimki deneme umarım seninki kadar başırıı oluruz omassa canlar sağolsun

yaa bende talya yağı alıcam bakalım
napayım bi deniyim
kadın çok övdü
antalya malı dedi

yaa bende talya yağı alıcam bakalım
napayım bi deniyim
kadın çok övdü
antalya malı dedi
talya kullanan varmıydı burda?
varsa memnunmusunuz?

ben en kısa zamanda ankaradan sipariyimi vereceğim
arkadaşlara burda bulamam çünkü
bebeğimden vakit nasıl bulup da 1saat spor tarzı yeyler yaparım bilmiyom ama.

Kızlar sonunda bende aldım. Belim doğum yaptığımdan beri çok kalınlaşmıştı. Yani tam belim değil de bel ile kalça arası. Kaç gündür plates yapıyorum 2-3 cm gitti. Ama bugün akşam lahana yağını sürüp yaptım, çok terledim ama aynı duruyor. Bi de bugünlerde şişim malum durumlardan ondan fark etmedi herhalde.
Bakalım sabahta deniycem. Sürdükten sonra spor yapıcam. Şu anda 87 cm. Ama inşallah haftaya bugün 80 oldu diycem.

Çok istiyorum, eskiden belim incecikti. Şimdi ne giyersem giyiyim fırlıyor, sinir oluyorum.

Ha gayret bana...

hcr35 Merhaba yaa azmine hayran oldumm vee hemen üye oldumm vallaa aşka geldimm sivasa gider gitmezz tüm aktarları dolaşacağımmm inşALLAH başarılı olurummm

kızlar bu gün bende başladım lahana yağına tabi sporla birlikte (hacercim sağolsun)

ama bu yağ çok kötü kokuyor yani kötüden kastım yoğun bi lahana kokusu var
şuda bi gerçekki acayip terletiyor

ölçülerimi aldım bir hafta sonra sonuçları bildiririm

arkadaşım sağoll,,sen aynen burdan sipariş verdin kullandın dimi sonuç nasıldı
alıma koydum bu yaz işe giderken doğumöncesindeki yaz gibi gitcem inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
öğlende talya lahana yağı aldım 50ml 8 TL ye aldım
bu akşam sürücem bakalım ve stepper yapıcam nasıl olcak hihoyyyt

VALLA KULLANIP SONUÇ ALMIŞ OLAN hcr35 ARKADAŞIMIZIN VE princess ARKADAŞIMIZIN ALDIKLARINI ALIP DENEYECEĞİM BİRİ GABBAGE SLİM OİL BİRİ MECİTEFENDİ LAHANA YAĞI İKİİSNİ DE ALCAM
SONRA BAKTIM İŞE YARIYO BETİCAN ARKADAŞIMIZIN VERDİĞİ NETTEN ALIRIM 3 ADET İŞE BAŞLAYINCA,,:)
ÖYLEYA ORA BİRAZ TUZLU :)
BENİM DERDİM TERLEMEK,,SONRA ARDINDAN MEKİK ÇEKMEK
ARMUTTAN GÖBEKTEN AZDAHA BÜYK GÖBEĞİM DOĞUMDAN KALDI 1MAYIS İŞE BAŞLAMADAN ELBİSELERİMİ GİYİNCE HAH YAKIŞTI TAMAM FIRTLAMIYO OTURUNCA DİYENE KADAR ERİTMEM LAZIM YOKSA MANKEN GİBİM DÜMDÜZ OLMASI HEDEFİM DEĞİL KATLANMASIN YETER,,HAAA DÜMDÜZ OLUR SONRA AZİMLE O BAŞKA :)
BEN İLK İKİ YAĞI DENEYECEĞİM ,,UMARIM ARKADAŞLARIM GİBİ OLUMLU SONUÇ OLUR 1 MAYISTAN Bİ ÖNCEİ GÜN
BURDAN CANLARIMMMM KATLANMIYO DÜZLEŞTİ GÖBEĞİM BELİM İNCELDİ DERİM İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…