• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana yağı ile 4 beden incelme

ya kızlar ben artık bir şeyler içmek istemiyorum.
lahana yağını sürsek diye girdim ama sanrım bu da içiliyor.

ay boyle bisey varsa bende kulanirim ya benimde 30 kilo vermem lazim ay insallah bulurum ama benim anlamdigim kizlar keten yafimi lahana yagimi bide bublari nasil kulaniyorsunuz anlatirsaniz sevinirim

ben yarın bunu aktara sorarım o zaman kızlar.
genelde herşeyi biliyor burda gittiğimiz aktar.
son bi soru
acaba göğüsleri inceltir mi ??:utangac:

bende izledimm onu kanaldan aldım numarasını sipariş verdim ama yoğunluktan dolayı cuma elime geccekmiş.bilmıorumm denicem..satan firmayla gorustum bayagı ıddalıydılarr bakjas artık

kanaldan aldım numarasını XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bu numaraydı sıparıs verdım cuma gelıcekfirmayla konustuumda bayaı ıdaalı gosukuolardı denıjem artkk bıktımm bu yaglardan=))

Son düzenleyen: Moderatör:
kanaldan aldım numarasını XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bu numaraydı sıparıs verdım cuma gelıcekfirmayla konustuumda bayaı ıdaalı gosukuolardı denıjem artkk bıktımm bu yaglardan=))

canım sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları senden.. ben de aradım fiyat biraz tuzlu geldi... ben tv de izleyemedim. terreddütlerim var açıkçası. sen bi kullanda bilgilendir bizi...

Neriman Hanımın söylediği numarayı aradım. Aldığım bilgiler söyle ; Bu ürün Lahana bitkisinin köklerinden üretilmiş, Fransa'dan ithal ediliyormuş, 330 ml 175 ytl, bu fiyata korse de dahil, 1,5 ay gidiyor normal kilolu bir kişiye, Haricen kullanılıyor, yağlanma olan bölgelere sürülüyor, 300 kişi üzerinde test edildi ve etkili sonuç alındı, sağlık bakanlığı onaylı, internette şuan bulamazsınız lahanayagi.com isminde bir site yapım aşamasında imiş. sizlerde bilgi aldığınızda paylaşın lütfen.

ben yarın bunu aktara sorarım o zaman kızlar.
genelde herşeyi biliyor burda gittiğimiz aktar.
son bi soru
acaba göğüsleri inceltir mi ??:utangac:
kızlar bende üsküdarda birkaç aktara sordum lahana yağı yok dediler sanırım aktarlarda satılmıyor birde mısır çarşına bakmak lazım senağlama

kızlar ben de bugun aktarlara sordum kızılayda.
çok reklamı yapıldı ama satışa sunulmadı henüz. bekliyoruz dediler.

herkesteki bilgiler bendede var v allahi sabırsızlkla beklıorm hapında tereddut ettm mıde kabul etmes se olurr ...yha gelsınde herkesı bılglendrcemm =)

geldi bgn korse elimee hemen yasıorum tabe=) yag ve korsesyle beraber geldı ztaenn yagı surdum korseyı gydım ustumde hala bras ısınma yaptıı bılmıorum daha bı kac saat oldu ama bnce kalıtelı sonuc aljam gbı gozukuoo

geldi bgn korse elimee hemen yasıorum tabe=) yag ve korsesyle beraber geldı ztaenn yagı surdum korseyı gydım ustumde hala bras ısınma yaptıı bılmıorum daha bı kac saat oldu ama bnce kalıtelı sonuc aljam gbı gozukuoo

arkadaşım nolu sonuçları haber ver olur mu? valla eğer sende etkili olursa bende kocamdan gizli alıcam bu ürünü..

Arkadaşlar lahana mucizesi hakkında çok şey okumuştum; yağını tv de izleyen bir arkadaşım söyledi. Büyük bir heyecanla. Ben buldum. Şimdi tam olarak nasıl kullanıldığını araştırıyorum.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX dan lahana yağına ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize.

neriman gözümüz ve kulağımız senden gelecek cevapta arkadaşım sakın bizleri bilglendirmeyi unutma

merhabalar,

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX bu linkte satılıyor yanında da sabun hediye ediyorlarmış. Sorunlu bölgeye sürülüp , streçle kaplayıp sonra da kabak lifiyle yıkanacakmış v.s. v.s.

Yosun yağını da tavsiye etmişlerdi aynı şekilde streçle sarılıyor , aldım denedim daha sürerken ateş gibi ısıtıyor da süren kim dolabı bekliyor

sevgiler

teşekkürler televizyonda izlemiştim bir güzellik merkezinde lahana yağını suruyorlar bir bayanın kollarına strech filmle sarıyorlar actıklarında 4 cm. falan ıncelme sağlıyor... hemen bölgesel olarak gereken yerlere uygulamak lazım...

Back
X