Lahana yağı ile 4 beden incelme

arkadaşlar geçen gün kızılaydaki aktardan aldım bu yağı.
o gün deneme amaçlı göbek kısmına yağı sürüp jelatinle sardım,
yaklaşık bir yarım saat sonra belime dokundum, su gibi olmuşum,kıyafetim falan ıslanmış.
jelatini çıkardığımda fark ettim inanılmaz şekilde terletmiş sürdüğüm bolgeyi.
ilk seferde bile hissettim bir dirilik veriyor, sıkıyor vucudu. hani 4 cm inceltti falan diyemiyorum ama hissedilir bir etkisi var.
bugun tekrar yapıcam, yine bilgi veririm.

arkadaşlar geçen gün kızılaydaki aktardan aldım bu yağı.
o gün deneme amaçlı göbek kısmına yağı sürüp jelatinle sardım,
yaklaşık bir yarım saat sonra belime dokundum, su gibi olmuşum,kıyafetim falan ıslanmış.
jelatini çıkardığımda fark ettim inanılmaz şekilde terletmiş sürdüğüm bolgeyi.
ilk seferde bile hissettim bir dirilik veriyor, sıkıyor vucudu. hani 4 cm inceltti falan diyemiyorum ama hissedilir bir etkisi var.
bugun tekrar yapıcam, yine bilgi veririm.

bilgilendirdiğin için teşekkürler..
bir soru sormak istiyorum sana,yağın fiyatı ne kdar?herkes farklı fiyat vermiş,sen ne kadar aldın

neriman adlı arkadaşımız almış ve kullanmaya başlamıştı sanırım. Kullanmış olan arkadaşlar gelişmeleri yazarlarsa çok memnun oluruz. Çünkü kullanmadan herkes merak içinde sorular sorup yorumlar yapıp duruyor. Beklemedeyim tamam = ))

cabbagepow isminde bir hap dı sanırım. Ben o hapı kullandım bende baya ise yaradı. Sizlerede tavsiye ederim. zaten lahana yagı diye arattigında cikior siteler. resmi satıs sitelerindne almanızı tercih ederim..

Güvenemiyorum bu hap işine.Lahana çorbasınıda içemiyorum ama kapsül mide bulantısı baş dönmesi yapıyormuş kullanan arkadaşlarda yan etkisi oldumu acaba?
Zayıflama çabası içinde ruhunu teslim edenlerden olmayalım sonra.
Güvenilirmi acaba...:uhm::uhm:

bence zayıflama hapları tam bi palavra kızlar ben denemiştim hatta kaç çeşit kaç kutu bantlara kadar hemde sonuç fiyasko nerdeyse 20 kilo fazlalaştım herşeyden azar azar düzenli beslenerek ve düzenli egzersiz ve yürüyüşle çözdüm işi 10 kilo verdim vermeyede devam ediyorum lahanananın kendisini haşlayıp yiyin çok daha fazla işe yarıyor acaip yağ yakıyor

bence zayıflama hapları tam bi palavra kızlar ben denemiştim hatta kaç çeşit kaç kutu bantlara kadar hemde sonuç fiyasko nerdeyse 20 kilo fazlalaştım herşeyden azar azar düzenli beslenerek ve düzenli egzersiz ve yürüyüşle çözdüm işi 10 kilo verdim vermeyede devam ediyorum lahanananın kendisini haşlayıp yiyin çok daha fazla işe yarıyor acaip yağ yakıyor

canımbenim tam 10kg fazlam var seni gerçekten çok tebrik ederim ben de aynen senin gibi sağlıkı kilo vermek istiyorum, ne kadar zamanda verdin neler yaptın ve lahanayı ne sıklıkta yediğini benimle paylaşabilirmisin bir de benim belim incedir kalça var çok ve 3 kg kadar verdim yine belimden gitti sinir oluyorum bu lahana basen bölgemden vermeme yardımcı olur mu acaba sen de nasıl bi etkidi oldu teşekkür ederim..:1hug:a.s.

canımbenim tam 10kg fazlam var seni gerçekten çok tebrik ederim ben de aynen senin gibi sağlıkı kilo vermek istiyorum, ne kadar zamanda verdin neler yaptın ve lahanayı ne sıklıkta yediğini benimle paylaşabilirmisin bir de benim belim incedir kalça var çok ve 3 kg kadar verdim yine belimden gitti sinir oluyorum bu lahana basen bölgemden vermeme yardımcı olur mu acaba sen de nasıl bi etkidi oldu teşekkür ederim..:1hug:a.s.

canım nisan ayında yürüyüşe başladım ağustosa kadar 75 e indim ağustos 15 te kadınlar kulübüyle tanıştım burdaki arkadaşların azmi beni kırbaçladı ciddi bi şekile başladım diyet gruplarından 8. takımdayım ordanda takip edebilirsin çayıma attığım şekerden başladım yasaklarıma asitli yiyecekler ve kahve ve hazır meyve suları abur cubur beslenmeden uzak az ve öz yiyerek sağlıklı besleniyorum senin için yürümeyi önerebilirim benim de kocaman kalçalarım vardı şimdi onlar mazide kaldılar yürüyüş yok ediyor hergün düzenli yürüdüm :lepi:

almayın tabi .umut boş şeylere bağlanacak kadar değersiz değilki zayıflamak için yemek ölçüsünü azaltıp bol hareket yapacaksınız bu kadar ben bu yolla 11 kilo verdim ve 15 kilo daha vermem gerekiyor azimle devam ediyorum.

benim aldığım yağın adı
cabbage slim oil'miş kızlar.
ben faydasını gördüğümü düşünüyorum,
yani bir yandan diyette yapıyorum ama, gerçekten karın bölgemi baya sıkılaştırdı.

Bende o markanin kapsulunu kullanmisdim. Lahana kapsulunu yani. Ne guzel sadece bendemi ise yaradi diye celiskide kalmaya baslamisdim. Demekki basklarindada ise yariyormus :)

günaydın kızlr bilen vrmı bu lahana yağı ile nasıl inceleniyo ve nerde satılıyo nasıl kulanılıyor bilen varsa ltfen yardım edermsiniz

cabbagepow un kendi resmi sitesinde satiyorlar. simdi adres versem reklam diyecekler. eger istiyorsan ozelden pm at ordan yardimci olmaya calisayim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende almayı düşünüyorum internette buldum bi kaç yerde. umarım faydalı olur yiende arkadaşlar gelişmeleri bildirirse daha emin oluruz.. :)

arkadaşlar aktarlarda da bulabilirsiniz,
ben ankarada bir aktardan aldım ama muhtemelen hepsine gelmiştir,
ayrıca kesinlikle öneriyorum,
şu sıralar iyice fark etmeye başladım, başladılar.
göbek diye bir şey kalmadı bende, o derece inceltti. 1-2 seferde inanılmaz fark ediyor.

Back
X