- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Anlattıklarınızdan ben rahatsız oldum ya çok cıvık lüzumsuz biri ya da aklısıra size asılıyor bilemedim. Eşinize anlatsanız mı acabaGünaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.
Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.
Ya arıyanda oluyo cogu zaman kagit yapistriyolar ama ne munasebet sen 4 kere beni ariyosun mesaj geldi zaten niye ertesi gunu yine ariyosun.manyağa bak bir daha ararsa "kapıya kağıt yapıştır git ne arıyorsun canım isterse alırım istemezse tekrar gitsin sana mı kaldı derdine düşmek" de. ben mi bilmiyorum acaba ya kargocular böyle arıyor mu normalde? benim kapıya sticker yapıştırıp giderlerdi bir de mesaj geliyordu.
İnsanın böyle durumlarda basireti bağlanıyor ben de önce terslemem sonra da pişman olurum ilk anda tersleyip oturt işte yok yapamıyorumYa arıyanda oluyo cogu zaman kagit yapistriyolar ama ne munasebet sen 4 kere beni ariyosun mesaj geldi zaten niye ertesi gunu yine ariyosun.
En cokta terslemedim ya ona kıziyorum ya kendime.
Esim yıkar gecer ya anlatsam. Rezillik yani.Anlattıklarınızdan ben rahatsız oldum ya çok cıvık lüzumsuz biri ya da aklısıra size asılıyor bilemedim. Eşinize anlatsanız mı acaba
E captain ben arkadasim derim demeside mi normal geldi. Ust uste aramasinin ne anlami variş yerine gelen kargolar için değil ama evimize gelen kargolar için kargocu mutlaka arıyor, mesaj gelse dahi. ilk seferde açtığım için ikinci defa ararlar mıydı bilmiyorum.
siz bayi demişsiniz adam markete bırakayım demiş. yani size daha kolay bi çözüm bulmuş.
bana işine fazlaca bağlı bi kargocu gibi geldi.
alışverişlerinizde başka bi kargo firmasını tercih edin.
yani dediğim gibi ya işine fazlaca bağlı ve işgüzar ya da sizin düşündüğünüz şekilde. evli misiniz yoksa ayrıldınız mı? çocuklar demişsiniz ama eşten bahsetmemişsiniz. eğer evli iseniz bi gün eşiniz uğrayıp görünebilir ya da siz bi şekilde eşim lafı geçirin ağzınızdan. yok evli değilseniz de dediğim gibi rahatsız edici bir durum varsa o firmayı tercih etmeyin.E captain ben arkadasim derim demeside mi normal geldi. Ust uste aramasinin ne anlami var
E captain ben arkadasim derim demeside mi normal geldi. Ust uste aramasinin ne anlami var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?