Lakayıt kargocu

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.534
208
Günaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.

Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.

manyağa bak bir daha ararsa "kapıya kağıt yapıştır git ne arıyorsun canım isterse alırım istemezse tekrar gitsin sana mı kaldı derdine düşmek" de. ben mi bilmiyorum acaba ya kargocular böyle arıyor mu normalde? benim kapıya sticker yapıştırıp giderlerdi bir de mesaj geliyordu.

iş yerine gelen kargolar için değil ama evimize gelen kargolar için kargocu mutlaka arıyor, mesaj gelse dahi. ilk seferde açtığım için ikinci defa ararlar mıydı bilmiyorum.
siz bayi demişsiniz adam markete bırakayım demiş. yani size daha kolay bi çözüm bulmuş.
bana işine fazlaca bağlı bi kargocu gibi geldi.
alışverişlerinizde başka bi kargo firmasını tercih edin.

Anlattıklarınızdan ben rahatsız oldum ya çok cıvık lüzumsuz biri ya da aklısıra size asılıyor bilemedim. Eşinize anlatsanız mı acaba

bilemedim ben kargocuda çalışmıştım bi ara ama öyle aramazlardı sık sık. 1 kere ararlardı. ulaşamadım evde yoktu vs. diye bize verirlerdi. evet fazla lakayt biri. ben olsam bende rahatsız olurdum.

Ya arıyanda oluyo cogu zaman kagit yapistriyolar ama ne munasebet sen 4 kere beni ariyosun mesaj geldi zaten niye ertesi gunu yine ariyosun.
En cokta terslemedim ya ona kıziyorum ya kendime.

Bende, eşimde sık alışveriş yaparız internetten. Özellikle kedilere kum ve mama söyleyince ağırlığı fazla oluyor kargoların ve bayiden almak çok büyük iş oluyor. Onun yerine gider petshoptan alırım aynı şey.
Bize kargo getiren kargocu da biliyor durumu. Bazen gelmeden arar evde miyiz diye. Kendi de tahmin ediyor o saatlerde olmayacağımızı herhalde. Bazen gelir 2, 3 kere arar. Bir kere eve dönüyordum arabayı bekletmiş evin önünde. Taşıyamazsınız şimdi 30 kgyu dedi.
Ben hiç de sizin gibi düşünmedim. Bir kere aklıma gelseydi, daha da büyütürdüm bu yaptıklarıyla ama ben işini özveriyle yapan biri olarak görüyorum. Müşteri memnuniyeti anlayışına sahip olmayan kargo firmalarına alıştığımız için olması gerekeni yapana kötü gözle bakar olduk.

Ya arıyanda oluyo cogu zaman kagit yapistriyolar ama ne munasebet sen 4 kere beni ariyosun mesaj geldi zaten niye ertesi gunu yine ariyosun.
En cokta terslemedim ya ona kıziyorum ya kendime.
İnsanın böyle durumlarda basireti bağlanıyor ben de önce terslemem sonra da pişman olurum ilk anda tersleyip oturt işte yok yapamıyorum

Anlattıklarınızdan ben rahatsız oldum ya çok cıvık lüzumsuz biri ya da aklısıra size asılıyor bilemedim. Eşinize anlatsanız mı acaba
Esim yıkar gecer ya anlatsam. Rezillik yani.
Ya iste sezon infirimi olunca parca parca cok alisveris yaptim. Ben asıldigıni hissediyorum
Yillardir alisveris yaparim yani ama bu tavra hic alıskin degilim.

E captain ben arkadasim derim demeside mi normal geldi. Ust uste aramasinin ne anlami var

Ben kuruma söylüyorum, aramasına gerek yok, ama mesela adrese bakıp cumartesi getirmiyorlar. Bir kez tatilden dolayı almış, arayıp abla ben bunu getirdim mecbur bırakıcam listemde var 2. ye çıkaramam ne yapalım demişti ben yol göstermiştim. Ben işine özenli birini gördüm. Sık alışveriş yaptığınız için biraz rahatlık girmiş ama bence kendinizi germeyin duruma göre adımlar atarsınız arkadaşım demesi patavatsızlık olmuş ama onun dışında takılmayın

Ben evde yokum evimin balkonuna birakin diyorum, oyle bir sey yapamayiz diyorlar. Komsulara da birakmazlar, gelin bayiden alin derler. Gereksiz samimi geldi bana.

Çok sık denk geldiği için samimiyeti hak görmüş kendinde galiba.
Başka kargo firması tercih edin bir süre.

Yani neye rahatsız oldunuz anlamadım bazı kargocular hiç aramiyor keşke arasalar bizimde haberimiz olsa aramasi markete birakmasi neden rahatsız ettiki adam işini yapio

E captain ben arkadasim derim demeside mi normal geldi. Ust uste aramasinin ne anlami var
yani dediğim gibi ya işine fazlaca bağlı ve işgüzar ya da sizin düşündüğünüz şekilde. evli misiniz yoksa ayrıldınız mı? çocuklar demişsiniz ama eşten bahsetmemişsiniz. eğer evli iseniz bi gün eşiniz uğrayıp görünebilir ya da siz bi şekilde eşim lafı geçirin ağzınızdan. yok evli değilseniz de dediğim gibi rahatsız edici bir durum varsa o firmayı tercih etmeyin.
şikayet de edebilirsiniz ama ben yaşamış olsam etmezdim. karar sizin tabi.

Benim kargocu da üst üste arar. Hatta geçenlerde abla evde kesin biri var dimi çıkarma beni boşuna yukarı diye trip attı. Aramasında sıkıntı görmedim ben. Bazı insanlar biraz fazla girişken ve konuşkan olabiliyor.

Ama rahatsız edici bir elektrik aldıysanız bi süre kargoları evden değil şubeden alın. Başka çalışan vardır illa ki.

bazı tiplerin ayarı olmuyor evet.
başlıkta dediğin gibi lakayt ama asılıyor denilemez bu verilerle.
benim de kargocu evde yoksam arıyor bi yerimiz var bina içinde oraya bıraktırıyorum ben. geçen aramış duymamışım mesaj atmış yoktunuz bıraktım şuraya diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…