- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Adamın hareketlerini görmeden ben bile rahatsız edici buldum siz asıldığını hissettiyseniz doğrudur, bir dahaki sefere iyice tersleyin umarım o zaman anlar.Esim yıkar gecer ya anlatsam. Rezillik yani.
Ya iste sezon infirimi olunca parca parca cok alisveris yaptim. Ben asıldigıni hissediyorum
Yillardir alisveris yaparim yani ama bu tavra hic alıskin degilim.
Ne hadsiz insanlar var ya Facebook’tan ekleme cüretini nasıl bulmuş kendindeFacebook’tan arkadaşlık isteği atmıştı bizim kargocu artık çocuklarla açıyorum kapıyı abla diyor ... sık geldikleri adrestekilere bu rahatlığı sergiliyorlar sanırım
Yok sikayet etmem benim kuruntumsa eger gunahina giremem evliyim gayet cocuklarimla aciyorum kapiyi.yani dediğim gibi ya işine fazlaca bağlı ve işgüzar ya da sizin düşündüğünüz şekilde. evli misiniz yoksa ayrıldınız mı? çocuklar demişsiniz ama eşten bahsetmemişsiniz. eğer evli iseniz bi gün eşiniz uğrayıp görünebilir ya da siz bi şekilde eşim lafı geçirin ağzınızdan. yok evli değilseniz de dediğim gibi rahatsız edici bir durum varsa o firmayı tercih etmeyin.
şikayet de edebilirsiniz ama ben yaşamış olsam etmezdim. karar sizin tabi.
ya çocuklarla açıyorsanız göz göze asılacak hali yok. gerçi dünyanın çivisi çıktı ama. dediğim gibi imkan varsa bi eşiniz görünsün kargocuya.Yok sikayet etmem benim kuruntumsa eger gunahina giremem evliyim gayet cocuklarimla aciyorum kapiyi.
Ay tesekkur ederim ya rahatldim bieaz ama o elektrigi aldim cok gereksiz bi mudahil olma durumu var sinir okdum.Benim kargocu da üst üste arar. Hatta geçenlerde abla evde kesin biri var dimi çıkarma beni boşuna yukarı diye trip attı.Aramasında sıkıntı görmedim ben. Bazı insanlar biraz fazla girişken ve konuşkan olabiliyor.
Ama rahatsız edici bir elektrik aldıysanız bi süre kargoları evden değil şubeden alın. Başka çalışan vardır illa ki.
Ya sizin kargocu 30 kilo tasiyamazsiniz demis bunda bisey yok.Bende, eşimde sık alışveriş yaparız internetten. Özellikle kedilere kum ve mama söyleyince ağırlığı fazla oluyor kargoların ve bayiden almak çok büyük iş oluyor. Onun yerine gider petshoptan alırım aynı şey.
Bize kargo getiren kargocu da biliyor durumu. Bazen gelmeden arar evde miyiz diye. Kendi de tahmin ediyor o saatlerde olmayacağımızı herhalde. Bazen gelir 2, 3 kere arar. Bir kere eve dönüyordum arabayı bekletmiş evin önünde. Taşıyamazsınız şimdi 30 kgyu dedi.
Ben hiç de sizin gibi düşünmedim. Bir kere aklıma gelseydi, daha da büyütürdüm bu yaptıklarıyla ama ben işini özveriyle yapan biri olarak görüyorum. Müşteri memnuniyeti anlayışına sahip olmayan kargo firmalarına alıştığımız için olması gerekeni yapana kötü gözle bakar olduk.
Bazısı konuşmayı seviyor ya buna takılıp kendinizi germeyin. Araması iyidir kargo geri dönmez hiç değilse :)Ay tesekkur ederim ya rahatldim bieaz ama o elektrigi aldim cok gereksiz bi mudahil olma durumu var sinir okdum.
Mesajoci kargocu atmiyor biliyorum onu :) mesaj atiliyo dün , buguh beni ariyo ne zaman gekirsiniz diye ?Keske benim kargocuda markete birakayim abla dese. Evet ariyorlar bence iyi bir sey. Eski is adresim kalmis bir sitede ayni yerde baska ofise gectik sagolsun aradilar bende binanin onune gidip aldim kargomu bence bir problem yok. Bu arada hep ayni kisiye fenk gelirsiniz cunku ozellikle ufak yerlerde tek dagitim elemani oluyor bence yanlis yorumlamissiniz ayrica meseji kargocu atmiyor sisteme girince teslim olmadi diye otomatik sistem atiyor
Günaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.
Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.
Küçük yerlerde kargo için sürekli arıyorlar. Bende doğudayken sürekli ararlardı. Bir gün biri gerçekten rahatsız etti ama sizinki gibi değilz normal mesaj. Ben aranmadığım halde mesaj atıyor. Beni aramışsınız kimsiniz diye. Kargocu değil ama kargo gönderdiğim yerdeki görevliydi. Neyse ki araya bir aşiret sokup sorunu çözdüm. Çok rahatsız ediciGünaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.
Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?