Lakayıt kargocu

Ben abarttığınızı düşünüyorum açıkcası bir ürün söylediğimizde gelene kadar göbeğimiz çatlıyor hevesle bekliyor insan adam çok net açık açık bişeyker sunmamış kaçtır kargo getiriyor diye yürüyüşe çıkıyorsunuz vs demiş tutup gel beraber yürüyelim dememiş bilmiyorum bence işini düzgün yapan teslim edip üzerindeki yükleri atan biri malum ona zimmetli ürünleriniz.

O elektiriği tahmin ediyorum. Teslim almayın, şubeye gider. Rica edersiniz, eşiniz şubeden alır. O hadsiz de öküz değilse rahatsız ettiğini anlar, çeki düzen verir belki kendine

Ben yanlış bir şey görmedim. Bizde belli kargo şirketiyle almayı tercih ediyoruz. Eşim ya da ben aldığımızda soyadımızdan adresimizi hatırlıyorlar ve arıyorlar mutlaka. Eğer evde yoksak eşimin iş yerine götürüyorlar, tam tersi de oluyor. Biraz kargocuyla alakalı bir durum bence.

Siz negatif elektrik almissaniz dogrudur ama benimde oyle bir kargocum vardi , surekli arardi , hatta nerdeysem oraya getirirdi ama ben hic kotu birsey hissetmedim hatta bi kac kere kapida esime denk gelmis esimin de kim oldugunu biliyordu yolda gorunce selam veriyordu , hatta bi kere yilbasi gunu mesai bitiminde bana babama aldigim hediyeyi yolda bulup getirdi adama sarilip opecektim nerdeyse :) bazilari gercekten isine onem veriyor belki sizinki de boyle biridir

Bazı insanlar cok konuşkan oluyo .Bende inadına soguğum .Cok konuskan biri heralde .

sırf bu yüzden babamla muhattap ediyorum kargocuları suratımı görmedi hiçbiri.

bi daha ararsa açmayın bence soğuk ve suratsız olun kargonuzu alırken de

bana mesaj atıyorlar arayan hiç olmadı. aranmak hoş değil bence kurumsallıktan çıkıyor iş. benim şöyle oluyor dağıtıma çıktı diye haber geliyor ben de ona göre evde bekliyoruz

eğer evde değilsek kargonuz şıbede deniyor. ama bazı kargolar şubeden vermiyormuş onlar mutlaka getirmek zorunda kalıyor belki patronlarından baskı çoksa illa ulaştırmış olalım diye ondan böyledir. eğer bir ters lafı hareketi olmadıysa kendinizi durduk yere doldurmayın bence. dediğim gibi şüphenüz varsa biraz suratsız olun o kişiye karşı. resmi ve soğuk konuşun.

Ben yanlış anladığınızı düşünüyorum çünkü insanlarla birebir çalışan insanlar özellikle güler yüzlü iletişimi kuvvetli olması beklenir sık sık alışveriş yapınca adam size yardımcı olmaya çalışmış ben de çok sık alışveriş yapıyorum internetten sağ olsunlar kargocular da bana her türlü yardımcı olmaya çalışırdı

Ya ben havadan nem kapan bi insan degilim inanin. Diger kargoculardan onu gormedim kapiniza asalim mi yada komsuma biraksaniz size zahmet dedigim cok oldu. Hatta baska bi firma calisani siz hamileydiniz tekrar getrelim falan dedi cok memnun kaldim. Ama bu adam fırildak gibi gülümsesem civiyacak o derece rahatsiz oldum.

Offf yaaa bana gelen kuryelerde hep eve uğramadan geldik bulamadık mesajı gönderiyorlar. Evdeyim halbuki. Kaç kere şikayet ettim

İnsan hissediyor ya karşısındakinin niyeti kötüyse çık belli oluyor ben yanıldığınızı sanmıyorum

Yani o elektrigi aldiysaniz haklisinizdir , bir daha muhatap olmayin hic

Bende kargocularla kanki oldum da hiç yılışığına rastlamadım. Kargo şirketi değiştirme imkanınız varsa değiştirin yada bi süre bişey almayın.

kuryelere genelde kaba davranılıyor. kendilerine kibar davranan insanları memnun etmek için daha çok çabalıyorlar o yüzden bence. sık sık alışveriş yapmanız sebebiyle size kolaylık sağlamak istemiş gibi. ama ben de rahatsız olurdum yine de. artık farklı bi kargo şirketinden alış veriş yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…