evet canım bende istanbıl serhat tuncer diyordum ama zühtü demiri bulunca istanbula gitmeye gerek kalmadı....ben bebek emziriyorum kestikten sonra 1 hafta 10 gün sonra alabilirimm ameliyata demişti..yani benimm meme den kesmeme bağlıı...şimdilik domuz giribi soğuk hava derken kıyamadımm bakalım ...her an kesebilirimm..
ben ameliyat olmadan önce o kadar cokk dr gezdimki herhalde ank adı olupta gitmediğim dr kalmamıştıı daha sonra bana kbb bi drr zühtü beyi ank en güzel ve en doğal burunu yaptığını söyledi bi de bi tanıdığımızın tesadüfen zühtü beye ameliyat olmuş bende onun vasıtasıyla görüştüm beraberr pcde burnu şekillendirdik yüze en uygun ve en doğal olanını yaptıı aynı pcde ne görüyosanız burunda oturdukcaa şişlik indikcee ortaya cıkıyorr benimde şuan burnum 2 sene olacak marta ve artık burun coktan oturdu.coğu dr burunun altından kesik atarakk direk acarak ameliyat ediyor. zühtü bey burun deliklerinden girerek kapalı ameliyat yapıyorr.ameliyat olmadan önce bunuda dr sorun kesinlikle hem iyileşmesi acısında hemdee burunun altında iz kalmaması acısından zaten burun altı kesik ameliyatlarda dışardan ister istemez orda bi cizgi yada hafif sarkma görülüyor.araştırın öylee ameliyat olun derim geçmiş olsun kızlarr:))
ayyyyyy burunu yaptirmak icin bebegini memedenmi kescen delikafadulden bence bekle biraz daha senin bilcegin bisey ama cocuk emzirmek bi anne icin cok güzel bisey olsa gerek tadini cikar tabi bebisinde tadini cikarsin :ecrin_bebek:
yok canımm ameliyat için deill kesmem...zaten zamnı geldi geçiyordaaa..kıyamıyorumm..birdee kış biraz daha geçsin diyorum ..bağışıklık alıyorrr her ne kadarr koca herif olsada:)) ama memeye düşkün olduğu için yemek yemiyor fazlaa ve gece çok uyanıyor memede kalmak istiyor devamlı..
vakti geldi ama annesi kıyamıyorr tosuncuğaa...18 aya girdik..bakalım daha en akdar kıyamayacağım:))) memeden ne zman kesilirse bend ezühtü beyin yanındayım:))
ama zühtü bey sorun olmaz emzirrikendee ameliyat olabilirsiiz dedi..
ama ben kıyamıyorum sonuçta bir sürü ilaç kullanılacak ..anestezi de cabası...:1rolleyes::1closedeyes:
ayyy18 ay olmus zamanda gelmis
öyle hemen kesme zor oluyo benim annemde elinden bi operasyon gecirdi kardesimi memeden kesmesi baya zor oldu yavas yavas kes birden kesersen iyi olmaz
hatta annem memesinin ucuna benim rujumdan sürdü kirmizi 16 saat cikmayanlardan bak yara oldu oglum fln diye kandirdi sonunda birakti zor olsada:)
evet olduk 18 ayy düşününce 18 ay yani 540 gün insanın gözüneee çok geliyorr ama ben unuttum bile hala ilk gün gibi sanki hergün yeni emiyormuş gibi..birde çok düşkünn kıyamıyorummm ..napacağım bilmiyorumm...geçenlerde kesme girişimind ebulundumm..keçeli kalemle karaladım göğüslerimii...meme eeee olmuş dedimm.yanıma bile yaklaşamadı ama deli gibi olduu..sonra gitti ıslak mendil getirmiş eee sil diyeee....dayanamadım verdim...:1rolleyes:bakalım bende yavaş yavaş ekseyim diye düşünyorum ama oyalanmıyor gelip hemen kucağıma yatıyorrrr...meme diyee.:1closedeyes:.keçeli kalem olayından sonrada yatar yatmaz meme eh ehhh..:bbo:demeye başladı resmen dalga geçiyor benlee..:roflol::roflol::roflol:
buda memeden kesilemeyen koca bebek:a.s:roflol::roflol:
FSTK kusura bakma canım hiç msne girmiyorum ki.Buraya başlık açtım ki herkes görsün istedim.Zühtü Beye karar vermekle doğru bi adım atmışım sanırım :) Bu arada benim burun delikleriminde küçülmesi gerekiyor zaten. Ank32cim senin burun deliklerini küçültmüş müydü zühtü Bey?
yaz gelsin bende hemen gidicem zühtü beye toplansak da mı gitsek ne:) epey varız burda merakla bekliyorum burunları..
bir de burun deliklerinden girilipte yapılan ameliyatlarda deligin biri digerinden buyuk olabiliyomus Boyle bir sorun yaşadın mı ank32?
ne kusuru saka yaptim sadece:) umarim hersey istedigin gibi olur
neden zühtü beye karar vermekte dogru bi adim attin banada söyle belki bende zühtü beye karar veririm:)
bu arada burun deliklerinin biri büyük biri kücük kaliyo diyolar kapali ameliyatta:S
Ya cidden 3 gün kaldı değil mi :) Ben unutuyorum arada da.Öyle hiç heyecan yok şuna için içimde. Bu akşam Ankara'ya gidiyorum.ohh ne güzel ya bende istiyorummhihoyyyt Lakito yu bekliyorum dört gözle. An itibariyle 3günü kaldızemuszemus
Sağol canım.Herşeyi anlatacağım size burdan.evet heycanla bekliyoruzz güzel burnunu:)))sağlıcakla olup çıksın inşallahh...okka burnuyla:))
Var canım laptopum. Yanıma aldım. An ve an yazarım artık :)Ben Duygu Yetiş'in burnu gibi çok istiyorum ama bana ykaışır mı ve olur mu bilmem.Ama doktora göstereceğim ki nasıl bi burun istediğimi anlasın.Sonra ona göre tasarım yapalım ve yakışıp yakışmadığını görelim.Emre Beye sormuştum, farzedin ki burnuma istediğim her şekli verebilir miyiz demiştim. O da evet demişti ama doğru mu bilmiyorum.hadi hayırlı yolculuklar olsun inşallah canımm.ailenin evinde bilgisayar var deilmi..laptopun varsa süper olurr<.))) tabiki..
çabucak cevap ayzarsınn..aa bu arada yeni yıla yeni burunla gireceksin ne kadar güzell..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?