Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

lakito bizden bahsetmedinmi aşk olsun:)))))))))

canım hadi hayırlısıyla gir cık ameliyata sabırsızlıkla bekliyoruz..
fiat konusunda kaça anlaştınız??

lakito bizden bahsetmedinmi aşk olsun:)))))))))

canım hadi hayırlısıyla gir cık ameliyata sabırsızlıkla bekliyoruz..
fiat konusunda kaça anlaştınız??
Bahsetmez miyim aşkolsun :) Dedim arkadaşlar var burnumu sabırsızlıkla bekliyorlar ona göre ameliyat olacak dedim :) O da merak etme bu fotodakinden güzel olacak dedi. Ama benim burnum ameliyata çok elverişliymiş.Ucu ve derisi inceymiş. öyle dedi. Emre Beyde öyle demişti.

canım bir resmini profile veya buraya koysana bununu bakim elverişli burun nasıl oluyor:)))

saatler kaldııı kendim olcak gibiyim sanki bir an önce ol ve iyileş

saatler kaldııı kendim olcak gibiyim sanki bir an önce ol ve iyileş
ayyy canım benim ya ben bile heyecanlı değilim :) Sadece biraz narkozdan korkuyorum o kadarcık :) Sonra aklıma Deniz Akkaya ile Ajda Pekkan'ı getiriyorum korkum geçiyor :)
Bu arada fstkcım msnden düştüm giremiyorum

nazkozdan kormana gerek yok canımm...
bulutların üstünde gezinipp sona dünyaya iniveriyorsunn..
en güzel kısmı narkozz bence...
sıkma canını korkmada sağ salim çıkıp havanı atarsın artık bizeeealkisalkisalkisdelikafadulden:roflol:
en güzel burun benim burnum diyee haha:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

Tasarımdaki gibi olursa eğer en güzel burunlu olmaya adayımkaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim ya ben bile heyecanlı değilim :) Sadece biraz narkozdan korkuyorum o kadarcık :) Sonra aklıma Deniz Akkaya ile Ajda Pekkan'ı getiriyorum korkum geçiyor :)

önemli degil herkesin basina geliyo hehe:lepi:

Tasarımdaki gibi olursa eğer en güzel burunlu olmaya adayımkaydirigubbakcemile3

hadi bakalim insallah kaydirigubbakcemile2 senden sonrada biz ameliyat oluruz aramizda yarisirizzz sırnaşık şey

canım narkozdan korkmana gerek yok cünki sen anlamadan konuşurkenn bi bakmışşş ameliyattan cıkıvermişsin haberin bile olmuyooo:)))sadece burnunu düşünn senn güzel olcakkk öptüm senii cnm :))

ayy benim burnumun derisi kalın gibi hatta biri burnumun derisini parmaklarımla tutabiliyorum ameliyattan sonra bööle oldu demişti. ama benim burnumun dersi daha ameliyat olmadan kalınnn ayyy

bende pek anlamadım ama burun derisini 2 parmağınla tutabiliyosan kalın oluyomuş ve ameliyat veya sonrası daha zor oluyormuş gibi algıladım

anlamadım baktım amaa..kalınmı deilmi çözemedim hahahakaydirigubbakcemile3ama büyük olduğu kesinnnkaydirigubbakcemile2

Valla nasıl anlaşıldığını bilmiyorum kızlar açıkçası.Avantajı daha çabuk iyileşmesiymiş sanırım.Doktor öyle dedi. Bu arada bende sıfır heyecan :)

kızz aallah emii heralde heycanını biz aldık sendne neyse cesaret iynesi vurmazlar ozman sanaa:)))nasılsa heycan yokk...hadi bakalımm..

ayy ben düşündükçe heyecanlanıyorum zaten Ferruh beye muayene olduğumda heyecanımı anlayarak bana demiştiki ameliyattan önce bi ilaç vericem onu içersin demişti muayenede bu kadar heyecanlı olursam ameliyatta narkoza falan gerek kalmıcak galiba :)

:))))))))))))doğru sölemiş ferruh beyy...cesaret iğnesi dedikleri...umarım gerek kalmaz bu kadar heycan yapmana canımm...

lakito sanırım yavaş ayva evden çıkmaya hazırlanıyordurr hala heycan yokmu acaba:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…