Bahsetmez miyim aşkolsun :) Dedim arkadaşlar var burnumu sabırsızlıkla bekliyorlar ona göre ameliyat olacak dedim :) O da merak etme bu fotodakinden güzel olacak dedi. Ama benim burnum ameliyata çok elverişliymiş.Ucu ve derisi inceymiş. öyle dedi. Emre Beyde öyle demişti.lakito bizden bahsetmedinmi aşk olsun:)))))))))
canım hadi hayırlısıyla gir cık ameliyata sabırsızlıkla bekliyoruz..
fiat konusunda kaça anlaştınız??
ayyy canım benim ya ben bile heyecanlı değilim :) Sadece biraz narkozdan korkuyorum o kadarcık :) Sonra aklıma Deniz Akkaya ile Ajda Pekkan'ı getiriyorum korkum geçiyor :)saatler kaldııı kendim olcak gibiyim sankibir an önce ol ve iyileş
Tasarımdaki gibi olursa eğer en güzel burunlu olmaya adayımkaydirigubbakcemile3nazkozdan kormana gerek yok canımm...
bulutların üstünde gezinipp sona dünyaya iniveriyorsunn..
en güzel kısmı narkozz bence...
sıkma canını korkmada sağ salim çıkıp havanı atarsın artık bizeeealkisalkisalkisdelikafadulden:roflol:
en güzel burun benim burnum diyee haha:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:
Tasarımdaki gibi olursa eğer en güzel burunlu olmaya adayımkaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim ya ben bile heyecanlı değilim :) Sadece biraz narkozdan korkuyorum o kadarcık :) Sonra aklıma Deniz Akkaya ile Ajda Pekkan'ı getiriyorum korkum geçiyor :)
Bu arada fstkcım msnden düştüm giremiyorum
Tasarımdaki gibi olursa eğer en güzel burunlu olmaya adayımkaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim ya ben bile heyecanlı değilim :) Sadece biraz narkozdan korkuyorum o kadarcık :) Sonra aklıma Deniz Akkaya ile Ajda Pekkan'ı getiriyorum korkum geçiyor :)
Bu arada fstkcım msnden düştüm giremiyorum
fikri almis olursun
valla ben olsam hic durmaz hemen giderdim kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?