Bebek İkinci El Lamaze Oyun Evi Jimnastik Halısı

mucizevi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
606
18
118
Antalya
bebeğimin küçükken severek oynadığı oyun halısını satmak istiyorum. şu anda pek ilgilenmiyor çünkü. piyasa fiyatı,250-300 civarında, internetten bakabilirsiniz.bütün parçaları sağlam duruyor, hiçbir eksiği kusuru yoktur. ilgilenenlere bizdekinin fotoğrafını da koyabilirim.

$Lamaze-Oyun-Evi-Jimnastik-Halisi-5470.webp

$DSCF3628.webp$DSCF3629.webp$DSCF3630.webp$DSCF3631.webp

resimlerde de görüldüğü gibi gayet güzel bir oyun halısıdır. en üstteki güneş, ışıklı ve müziklidir. oyun halısı ev şekline dönüşebilir, son resimde görüldüğü gibi yapboz özelliği de vardır. daha ayrıntılı bilgi isterseniz verebilirim, fiyatta da anlaşılabilir.lamaze de gayet güzel bir markadır. düşünebilirsiniz.

Fiyat olarak ne dusunuyorsunuz. Hangi ildesiniz. Elden teslim almak icin soruyrm. Tesekkurler

evet sıfırı öyleymiş de benim oğlum zaten baya oturmaya başladı o yüzden daha uygun olmalı.fazla kullanmayacak ne de olsa

anlıyorum,malesef çok fazla düşüremem fiyatı, biz de çok kullanmadık, benim oğlum da dönmeye başladı, durmuyor içinde artık.

evet oyun halısı isteyen yok mu 100 lira yaptım fiyatı, ciddi alıcılara küçük bir indirim daha yapabilirim.

Back
X