Lanet 2017

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.

Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.

Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.

Başlıyorum o zaman :

● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.

●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.

• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.

Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.

Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.

Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....

4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.

Olan benim 4 yıllıma oldu.

Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.

Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.

Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.

Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.

Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...

30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim :KK43:

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.

Okuduģunuz için teşekkür ederim.

Canım bu mayıs dönemi galiba toplu bir şekilde etkileri herkesi.
Bende dr kariyer berbat, ben de bırakıyorum ve bir süre ailemin yanına gidip kafamı dinleyeceğim.
Buşartlarda iyi bir iş bulur muyum bilmiyorum bile.
Aşk desen zaten hiç uğramadı. Anca ben çabaladım çabaladım elime geçen koca bir hiç.
Ben de kimsenin ahını almadım, değil başkasınjn kocası; nişanlısı hatta sevgilisinde bile gözüm olmadı. Oyalandım, yedekte tutuldugumu öğrendim, dünyam başıma yıkıldı.
Ben bir çıkış aradıkça karşıma çıkan tüm yollar kapandı.
Kapana kısılmış, mutsuz, evde kalmışlık korkusı olan birine döndüm.
Yani, yalnız değilsin :)

Dönem dönem hepimizin hayatında zorluklar oluyor ve bir başladı mı hep arka arkaya geliyor, yeni bir sayfa açtığını varsay ve hayata karşı olumlu olmaya çalış 2017'nin ikinci karısı güzellikler getirsin sana :KK68:

Bu kadar kısa süre içerisinde işle ilgili bir sürü gelişme olmuş aslında. Bence bu iyiye işaret. Yakında çıkar gönlünüze göre bir şey, merak etmeyin. İyi tarafından bakın.

Hayat bazen o kadar güzel şeyler sunuyor ki insanın başı dönüyor güzelliklerden. Ama bazen de içten içe korkularımızı yasadıgımızı düşünüyorım. Mesela, yaşın ilerleyip, evlenemeyip anne baba yanına gitmekten korktum hep ve su an için tehlike çanları çalıyor:)
Regresyon falan hiç düşündünüz mü? Ben hiç anlamıyorum ama yavastan araştırmak istiyorum.

Hayat bazen o kadar güzel şeyler sunuyor ki insanın başı dönüyor güzelliklerden. Ama bazen de içten içe korkularımızı yasadıgımızı düşünüyorım. Mesela, yaşın ilerleyip, evlenemeyip anne baba yanına gitmekten korktum hep ve su an için tehlike çanları çalıyor:)
Regresyon falan hiç düşündünüz mü? Ben hiç anlamıyorum ama yavastan araştırmak istiyorum.

Meditasyon yapıyorum.

Astroloji den anlıyorum bu yılın benim için berbat geçecegini biliyordum ama yine de piskolojim etkilendi :(

4 yıllık sevgiliniz nasıl başkasıyla sözlendi ya :KK57: Nasıl bir ultra mega ş.refsizliktir

Kendi adima iyi degilim. :KK70:Aklimdan gectin ozel mesaj atacaktim. Baktim konu acmissin.

Her serde bir hayir vardir diyerek moral vereyim. :confused:

Edit: Isi bilmiyorum da o hayirsizdan kurtulman iyi olmus.

Aynen şerefsizin önde gideniymiş.
Kurtulmam ve gerçekleri öğrenmem iyi oldu.

Düşünsenize tesadüfen o profili görmeseydim şu an o şerefsiz hala beni manipule ediyordu. Bende saf saf mutluydum.

vay be. kk kadınları olarak bu sene toptan göçtük bu bahar benim de lanetim oldu resmen.

bunu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum ama birbirimizden destek alalım. hep beraber kalkalım ayağa.

bi kere iş mevzuları karışık o konuda sabır diyorum.

4 sene birlikteyken sözlenen adama ş....siz diyebilirim en fazla. daha fazlasını demek değmez bile. çüş.

bence millete yardım et böyle bir beladan kurtuldun verilmiş sadakan varmış.

Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.

Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.

Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.

Başlıyorum o zaman :

● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.

●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.

• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.

Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.

Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.

Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....

4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.

Olan benim 4 yıllıma oldu.

Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.

Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.

Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.

Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.

Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...

30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim :KK43:

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.

Okuduģunuz için teşekkür ederim.
Fransizca ve ingilizceniz iyi seviyede ise oyak renault ya basvurun derim

vay be. kk kadınları olarak bu sene toptan göçtük bu bahar benim de lanetim oldu resmen.

bunu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum ama birbirimizden destek alalım. hep beraber kalkalım ayağa.

bi kere iş mevzuları karışık o konuda sabır diyorum.

4 sene birlikteyken sözlenen adama ş....siz diyebilirim en fazla. daha fazlasını demek değmez bile. çüş.

bence millete yardım et böyle bir beladan kurtuldun verilmiş sadakan varmış.

Ne olacak bizim bu halimiz :(

Bi laf vardi tam hatirlamiyorum
Sizin hayir sandiklariniz belki sizin için hayirli değildi
Bosverin kaldiginiz yerden devam edin o kadar gencsinizki zamanin getireceği güzelliklere hazirlanin
Şer gördüğünde hayır, hayır gördüğünde şer vardır:)
Bizim durumumuzda hayat mottomuz oldu bu zaten, adın ne diye sorsalar kısmet değilmiş dicem artık :D

Şer gördüğünde hayır, hayır gördüğünde şer vardır:)
Bizim durumumuzda hayat mottomuz oldu bu zaten, adın ne diye sorsalar kısmet değilmiş dicem artık :KK70:

İste öyle biseydi
Bazen öyle olumsuz düşünüyoruz ki ardindaki güzellikleri goremiyoruz
İnsan hayati bazen tabiki dibe batacagiz ama hayat devam ediyor inadina gulumseyip güçlü olmak gerek

Benim için de berbat bir yarım yıl oldu,devamı nasıl olur bilemiyorum; ama tek bildiğim şey var. Ayağa kalkıp, devam etmem gerekiyor. Gerekirse sıfırdan alıp, tüm geçmişi silip, hiçbir şey olmamış gibi motivasyon olmalıyım. Düşünce öylece kalmak bana yakışmaz. Dizlerim, ellerim parçalanıp kana da bulanacak olsa kalkmam gerek; çünkü her şeyi düzeltecek olan yine benim, hareketsizlik beni daha da dibe iter. Seni de öyle, bütün bunları unut o yüzden, neler yapabilirsin bunlara odaklan.

Benim için de berbat bir yarım yıl oldu,devamı nasıl olur bilemiyorum; ama tek bildiğim şey var. Ayağa kalkıp, devam etmem gerekiyor. Gerekirse sıfırdan alıp, tüm geçmişi silip, hiçbir şey olmamış gibi motivasyon olmalıyım. Düşünce öylece kalmak bana yakışmaz. Dizlerim, ellerim parçalanıp kana da bulanacak olsa kalkmam gerek; çünkü her şeyi düzeltecek olan yine benim, hareketsizlik beni daha da dibe iter. Seni de öyle, bütün bunları unut o yüzden, neler yapabilirsin bunlara odaklan.

Kendime olan güvenimi kaybettim. Onu kazanmam lazım ilk önce.

Berbat bir yıl olacağını biliyordum.
Normalde 2017 nin ikinci yarısı daha güzel etkiler söz konusu herkes için. 2018 ise süper ötesi bir yıl olacak.

Back
X