Lanet 2017

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Maşallah çok şanslısın. Bu cümleler bile yeter aslında mutlu olmana. İnsanların başına böyle şeyler gelebilir dönem dönem. Anlattığına göre tercih edilen bir çalışansın. Çok geçmeden istediğin bir pozisyonda iş bulabileceğini düşünüyorum.

Aşk hayatına gelince ilerde şükrederek ve gülerek hatırlayacaksın :)

Ya sana bişey diyim mi benimde öyle zamanlarım oluyordu ki
inan tuttuğum çiçek elinde çürüyor diye tabir var.
Aynısıydı.
Astrolojiden anlıyorsun o zaman şöyle diyim, Yay burcuyum 2024-2016 dönemim berbat ötesi geçti.
Bu kadar şanssızlık, kötü enerjili zamanlar atlatmamıştım.
Hala da ufak tefek pis pis şeyler oluyor.
Ama sonra diyorum ki, olaylara anlam katan bizim bakış açımız mı?
Belki özendiğimiz, hayatına hayran kaldığımız, herşeyi yolunda gidiyor gibi gözüken insanlar da
bizim gibi yaşıyor fakat olayları bizim gibi algılamıyor, üstünde durmuyor.
Biz kötü olaylara çok şans veriyoruz galiba. Onların hep bizi bulduğunu düşünüyoruz.
Bu zamanlar geçer umarım :)

kızlar demeyin öyle benım içinde mayıs çok guzel bir ay oldu çünkü hamile oldugumu öğrendim ki 2 seneye yakındır olmuyordu ,
lütfen evrene güzel enerji verin ki sizede + olarak geri dönsün , evet aksilikler biraz yormuş olabilir ama emın olun en kısa zamanda hayatınız çok güzel değişecek , okurken içime dogan his bu ,

silkelenin ve güzel düşünün

inşallah güzel bir iş bulursun
aynı durum benimde başıma geldi ama sonra çok geç olmadan bulabildim
sevgiline çok şaşırdım ben olsam sözlüsüne mesaj atardım kesin
o konuda acımasızım malesef
ben üzüldüysem onlarda üzülecek nokta
ben yaşayacağım onlar mutlu olcak he
yok öyle dünya

bu sene hakikaten iş aşk kimsenin yolunda gitmiyor sanırım.

canını sıkma. illaki bi yerden kısmetin çıkar hem iş hem aşk, ikisi de yoluna girer.

aynı yaştayız. çalışıyorum ama sevmediğim bi işte zoraki olarak. aşk konusuna girmiyorum bile 1,5 senedir neresidnen tutsam elinde kalıyor.

bi kapı açılır herşey düzelir diye bekliyorum. annem hep derdi kısmet bi yere bekliyor gidip bulunacak zamanı gelince diye. her konuda böyle.

Maşallah çok şanslısın. Bu cümleler bile yeter aslında mutlu olmana. İnsanların başına böyle şeyler gelebilir dönem dönem. Anlattığına göre tercih edilen bir çalışansın. Çok geçmeden istediğin bir pozisyonda iş bulabileceğini düşünüyorum.

Aşk hayatına gelince ilerde şükrederek ve gülerek hatırlayacaksın :)

Ya sana bişey diyim mi benimde öyle zamanlarım oluyordu ki
inan tuttuğum çiçek elinde çürüyor diye tabir var.
Aynısıydı.
Astrolojiden anlıyorsun o zaman şöyle diyim, Yay burcuyum 2024-2016 dönemim berbat ötesi geçti.
Bu kadar şanssızlık, kötü enerjili zamanlar atlatmamıştım.
Hala da ufak tefek pis pis şeyler oluyor.
Ama sonra diyorum ki, olaylara anlam katan bizim bakış açımız mı?
Belki özendiğimiz, hayatına hayran kaldığımız, herşeyi yolunda gidiyor gibi gözüken insanlar da
bizim gibi yaşıyor fakat olayları bizim gibi algılamıyor, üstünde durmuyor.
Biz kötü olaylara çok şans veriyoruz galiba. Onların hep bizi bulduğunu düşünüyoruz.
Bu zamanlar geçer umarım :)

kızlar demeyin öyle benım içinde mayıs çok guzel bir ay oldu çünkü hamile oldugumu öğrendim ki 2 seneye yakındır olmuyordu ,
lütfen evrene güzel enerji verin ki sizede + olarak geri dönsün , evet aksilikler biraz yormuş olabilir ama emın olun en kısa zamanda hayatınız çok güzel değişecek , okurken içime dogan his bu ,

silkelenin ve güzel düşünün

inşallah güzel bir iş bulursun
aynı durum benimde başıma geldi ama sonra çok geç olmadan bulabildim
sevgiline çok şaşırdım ben olsam sözlüsüne mesaj atardım kesin
o konuda acımasızım malesef
ben üzüldüysem onlarda üzülecek nokta
ben yaşayacağım onlar mutlu olcak he
yok öyle dünya

bu sene hakikaten iş aşk kimsenin yolunda gitmiyor sanırım.

canını sıkma. illaki bi yerden kısmetin çıkar hem iş hem aşk, ikisi de yoluna girer.

aynı yaştayız. çalışıyorum ama sevmediğim bi işte zoraki olarak. aşk konusuna girmiyorum bile 1,5 senedir neresidnen tutsam elinde kalıyor.

bi kapı açılır herşey düzelir diye bekliyorum. annem hep derdi kısmet bi yere bekliyor gidip bulunacak zamanı gelince diye. her konuda böyle.

Teşekkürler kızlar destekleriniz için :)

●Yok mesaj falan asla yazmayacağım, ne halleri varsa görsünler. Zaten sadece ben ve sözlüsü değil bir çok kadın ile sevgiliymiş.

Içlerinde en uzun süren bendim sanırım diğer kadınlar benden daha erken görmüş adamın ne kadar şerefsiz olduğunu.

Sözlüsü de görür gerçek yüzünü bir gün. Belki de çoktan görmüştür. Zaten onunla sözlenmesinin sebebi çıkar ilişkisi sevdiğinden değil. Sevse zaten kadını başkaları ile birlikte olur mu. (1,5 yıldır beraberler . Bizim ilişkimiz ise 4 yıllıktı)

Her neyse banane allahından bulsun.

En çok iş ve kariyerimi kafaya takıyorum ben.
Çalışmayı çok seven bir insanım kendimi işe yaramaz hissediyorum. İnşallah şansım döner yakın zamanda :(

:KK25:Selam :KK66:
Senin mayisin ne ki
Bende bir ekim 2011 var ki anlatsam roman olur roman
Sukret haline,26 yasinda her seyin basindasin.

Şimdi kendimden utandım.
Haklısınız sükretmem lazım. Özelikle böyle bir aileye sahip olduğum için bana her zaman her koşulda destek çıktıkları için.

Ne hayatlar var, doğru.

Teşekkürler :KK200:

Şimdi kendimden utandım.
Haklısınız sükretmem lazım. Özelikle böyle bir aileye sahip olduğum için bana her zaman her koşulda destek çıktıkları için.

Ne hayatlar var, doğru.

Teşekkürler :KK200:
Aile gercekten onemli. Ben de annem sayesinde ciktim o karanliktan.
Size kocaman ve en pozitifinden bol sans diliyorum.

Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.

Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.

Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.

Başlıyorum o zaman :

● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.

●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.

• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.

Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.

Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.

Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....

4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.

Olan benim 4 yıllıma oldu.

Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.

Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.

Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.

Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.

Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...

30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim :KK43:

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.

Okuduģunuz için teşekkür ederim.
canım sil o gecmişini. cok sükür oyle bir seref yoksunu ile bitmiş.insallh karsına iyi bir insan cıkar

iş konusunu düsünüp durma elbet bulursun ama sabır biraz üst üste gelmiş.

artık evlenme yası arttı kızlardada erkeklerdede 26 genc bir yas .

Senin o 30uma 4 kaldı dediğin 4 yıla ne başarılar ne aşklar ne güzellikler sığar farkında mısın hayatının baharındasın
4 gün sonra 30 a basacak gibi yazmışsın 30 a basınca da ölecekmiş gibi töbe töbe 30 zirvedir son değil
Tamam herşey üstüste gelmiş zor günler yaşamışsın ama sil baştan başlamanın zamanı gelmiş
Kimsenin yanlışına takılma
Sen doğru ol o yol seni düze çıkaracaktır emin ol...

Erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmene sevindim
Karşına daha neler neler çıkar hiç merak etme
İş içinde her şeyde bir hayır vardır sabırlı ol mutlaka tekrar bir iş sahibi olucaksındır sadece biraz sabırlı ol bu sınavda.
Ailen için çok sevindim çok şanslısın maşallah onlara sarıl sıkı sıkı bu dönemde çalışırken sevgilin varken onlarla bu kadar yakın ve samimi olamayabiliyor insan.

n
Kendime olan güvenimi kaybettim. Onu kazanmam lazım ilk önce.

Berbat bir yıl olacağını biliyordum.
Normalde 2017 nin ikinci yarısı daha güzel etkiler söz konusu herkes için. 2018 ise süper ötesi bir yıl olacak.
nereden biliuorsunuz 2018 in süper bir yıl olacağını veya 2017 nin bu şekilde geçeceğini nerden biliuordunuz ALLAH misiniz siz töbe hasaa
falcisiniz herhalde burdan da kendinize musteri toplamaya mi çalışıyorsunuz
böyle bir konuya hele hele böyle bir yoruma nasıl oldu da yönetim müdahale etmedi çok saskinim Mune Mune

2 senedir hem kariyer hem de aşk anlamında sizinle çok benzer durumlar yaşıyorum.
Kendimi defalarca sorguluyorum,
neden? kime ne yapmış ya da nasıl zarar vermiş olabilirim diye..hani belki diyorum, bir yerlerde birinin canını acıtmışımdır kalp kırmışımdır ondan bunları üst üste yaşıyorumdur diye düşünüyorum.Ama yok!yemin ederim ki yok..eski nişanlımın üzerinde hakkım çoktur maddi manevi..adamın hayatını kurtardım resmen.ama yeri geldi yapmasaydın oldu..sen kimsin jasse? Oldu... şu an sevgilisiyle gününü gün ediyor mesela..hiçbir şey olmadı ona , yaptıklarına yaşattıklarına rağmen..
Dini açıdan düşünürsem bu bir tür sınav benim için diyorum..
Ama bunun beni tatmin etmediği zamanlar hiç de az değil.
Mantık çerçevesinde bir cevap bulamıyorum.

n

nereden biliuorsunuz 2018 in süper bir yıl olacağını veya 2017 nin bu şekilde geçeceğini nerden biliuordunuz ALLAH misiniz siz töbe hasaa
falcisiniz herhalde burdan da kendinize musteri toplamaya mi çalışıyorsunuz
böyle bir konuya hele hele böyle bir yoruma nasıl oldu da yönetim müdahale etmedi çok saskinim Mune Mune

Merhabalar,

Astroloji bir bilim dalıdır.
Bu bilim dalının üniversitede eğitimi vardır. Astroloji fal değildir, gezegen ve yıldızlarının konumu ile hayatımızda OLASILIKLARDAN bahseder.

Müşteri derken ?
Evet bir kaç kişiye burdan danışmanlık yaptığım doğrudur çünkü ricada bulundular ama her hangi bir ücret almadan tabi ki de.

Arkadaşlar yazabilir hata. Kimden ücret almışım. Bu yüzden "müşteri" deyimini kullanmanız çok yanlış. Ben hiç bir zaman ücret karşılığında danışmanlık yapmadım. Ne burda ne de kendi özel hayatımda.

Astrolojinin eğitimini almış bir insanım ama mesleğim değildir.
Asıl mesleğim : Tasarımcıyım.

Sizi kınıyorum uslubunuzdan ötürü.
Ben "Allah" olduğumu bir yerde ifade etmedim.

Size önerim bu konu hakkında bilinçmeniz. Yoksa yanlış bilgiler kalacak kafanızda.

Bu arada mesajıma cevap vermenizi istemiyorum. Verirsenizde benden bir karşılık bulamayacaksınız.

Çok ayıp ettiniz.
Sizi kınıyorum.

Back
X