Lanet ev ve insancıkları

Evim hazır olsa bir dakika bile durmam şu cehennemde.milletin evi dediğin evde 8 yıl olacak yaşıyorum

Offf yine geldi.. Valla o 21 yaşında ki eltinde sen de aşırı şekilde akılsızsınız. Orda yaşamayı kabul edip ve çocuk yaptınız. Ne olsa size iyi olsun. Ortaokulda Facebook vardı ergence söz paylaşırdık bir söz vardı hiç unutmam. “saLLa beni b@qL@m@z, kendi dü$en @qL@m@zz” hadi sinirlen hakaret et ve engelle konundan yine :)

Evet kızımın yanında oldu olaylar

Sen elti ile barış.
Elti ile anlaşma yap.
Sen, kocan, elti ve eltinin kocası ve çocuklarınız ayrı bir eve çıkın.
Kaynana geride kalsın.
Daha sonra da sen kendi evine çık.
Anladın mı? .
Elti de mutsuz, sen de mutsuz.

Böyle bir şey mümkün değil bu evde elticik kalacak ben değil o sebebden o çıkamaz bu evden

Çünkü bunlar böyle büyümüşler
Yani benim anlamadığım kaynananın 2 oğlu da ev tutamayacak kadar aç, ama 2 oğlu da evlenip çocuk yapmış. Gerçekten soyunuz devam etmek zorunda değil, bakın gerçekten

Sen de o yaptiginda tepki verseydin
Yahu milletin bir şey yaptığı yok. Bu her davranışı üstüne alınıp saçma sapan davranışlar yapıyor. Burda ki yorumlarından bile belli direkt çemkiriyor. Ayrıca ayrı eve çık diye yazmayın çünkü asla çıkmayacak

Böyle bir şey mümkün değil bu evde elticik kalacak ben değil o sebebden o çıkamaz bu evden
Çocugun önünde yapmayın bari.
Kavga ederek zaten sonuca varamiyorsunuz.Insan gibi sakince geçinemiyormusunuz ne bu boyle tokatlar falan.Madem evinin hazırlanması zaman alacak sakince oturup bekleyin işte.

Nilu sizde o evde kalacaksınız gibi görünüyor çünkü eşiniz sizi oyalıyor, ayrı eve çıkmaya niyeti yok adamın, o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışın.

Tabi ki cikmayacak, herkes bunu ev ev diye oyaliyor ama anlamiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…