Ayni anda ayni seyi yazmisizNilu sizde o evde kalacaksınız gibi görünüyor çünkü eşiniz sizi oyalıyor, ayrı eve çıkmaya niyeti yok adamın, o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışın.
Benim ev problemli .zaten iyi bir yer olsaydı orda ev almazlardı..inşaatın büyüğünü kaç kere mahkemeye vermişlerNilu sizde o evde kalacaksınız gibi görünüyor çünkü eşiniz sizi oyalıyor, ayrı eve çıkmaya niyeti yok adamın, o yüzden herkesle iyi geçinmeye çalışın.
sensin terbiyesiz,salak kafa”.o da bana “sensin salak kafa”neyse kv geldi onun da gücü bana yetiyor tabi “susun,sus,ye yemeğini git öl yat” .dedim “o kimki ona göre bana vuruyorsunuz?!”elticik de uzaktan seslendi:”kimim X(kendi adını).dedim “evet o X olacak kişi çok büyük bir kişi”
İşte o yüzden diyorum ki ayrı eve çıkmanız diye bir şey söz konusu değil, eşiniz sizi oyalıyor.Benim ev problemli .zaten iyi bir yer olsaydı orda ev almazlardı..inşaatın büyüğünü kaç kere mahkemeye vermişler
Şimdi hiç bir şey olmamış gibi eltiyle konuşayım mı?!peki onun bana yaptığı terbiyesizliklerİşte o yüzden diyorum ki ayrı eve çıkmanız diye bir şey söz konusu değil, eşiniz sizi oyalıyor.
Ayrı eve çıkmaya niyeti olan adam kendi evi bitene kadar bile olsa başka evde otururdu, eşiniz annesinin dibinden ayrılmaz siz de yıllarca ayrı eve çıkacağız hayaliyle yaşarsınız, eltinize de boşuna kızıyorsunuz, o da sizin gibi kayınvalidesiyle oturmak zorunda bırakılan bir kadın.
Kocalarınızdan alamadığınız hırsınızı birbirinizden alıyorsunuz, yapabiliyorsanız kocalarınızı o evden çıkarıp başka eve taşının ama yapamazsınız
Tamam da haksız olan sensin? Bağır, çağır, küfür et neden tokat atıyorsun. Kız kardeşimle çok kötü kavga ettiğimiz günler oldu bir kere elimi kaldırmadım ona. Ne hakla yani kimim ben? Ayrıca şiddete başvurmayı kendime hiç yakıştırmam. Haksız sizsiniz. Belki de haklıydınız ama bu yaptığınız çok ayıp 21 yaşında bir genç kız. Siz ondan büyüksünüz. Ayrıca bebek uyurken kapıları çarpan sendin. Onun bebeği uyurken. Tokat hakeden sensin de gerçi eşinde onu sana atmıştı sen de affetmiştinŞimdi hiç bir şey olmamış gibi eltiyle konuşayım mı?!peki onun bana yaptığı terbiyesizlikler
Nilu o kız sizden küçük, üstelik sizde onu hiç sevmiyorsunuz, bir şey söylese de kavga etsem diye bakıyorsunuz, terbiyesizlik dediğiniz şeyleri sizde ona yapıyorsunuz, o ne kadar kabahatliyse sizde o kadar kabahatlisiniz ama aynı zamanda ikinizde böyle bir ailenin evine mahkum edilen kader ortağı, kocalarınızın mağdur ettiği kadınlarsınız.Şimdi hiç bir şey olmamış gibi eltiyle konuşayım mı?!peki onun bana yaptığı terbiyesizlikler
Tokadı ona ben 2022 yılında atmıştım bitti gitti bugun atmadımTamam da haksız olan sensin? Bağır, çağır, küfür et neden tokat atıyorsun. Kız kardeşimle çok kötü kavga ettiğimiz günler oldu bir kere elimi kaldırmadım ona. Ne hakla yani kimim ben? Ayrıca şiddete başvurmayı kendime hiç yakıştırmam. Haksız sizsiniz. Belki de haklıydınız ama bu yaptığınız çok ayıp 21 yaşında bir genç kız. Siz ondan büyüksünüz. Ayrıca bebek uyurken kapıları çarpan sendin. Onun bebeği uyurken. Tokat hakeden sensin de gerçi eşinde onu sana atmıştı sen de affetmiştin
Sən dəhşətsən.Neyse olan olmuş kv defolup gidiyor Azerbaycan’a 2 haftalık ama onun payını vermem lazım
Mune abla şimdi ben ne yapayım?düşünüyorum da kv cadısının inadına gidip konuşayım onla ama sonra düşünüyorum peki bana yaptığı terbiyesizliklerNilu o kız sizden küçük, üstelik sizde onu hiç sevmiyorsunuz, bir şey söylese de kavga etsem diye bakıyorsunuz, teebiyesizlik dediğiniz şeyleri sizde ona yapıyorsunuz, o ne kadar kabahatliyse sizde o kadar kabahatlisiniz ama aynı zamanda ikinizde böyle bir ailenin evine mahkum edilen kader ortağı, kocalarınızın mağdur ettiği kadınlarsınız.
Kavga etmek yerine birbirinizi anlamaya çalışmalısınız, suç ne sizde ne eltinizde, suç sizi ana babasının evine mahkum eden kocalarınızda.
Evim var ama hazır değil
Bana saygısızlık yapan elti için miO evi unut.
Yeni ev bul, elti ve sen için.
Yahu kız mutfağa gelmiş sadece, kendin bulaşık fırlatmalar, söylenmeler.. sen konuş herkes sussun. Ben de olsam ben de ağzının payını veririm senin. Yemeğini yedin bulaşığını yıka muhatap olma geç odana yat. Kayınbiraderinde bıkmıştır o yüzden karışmamıştırTokadı ona ben 2022 yılında atmıştım bitti gitti bugun atmadım
Bana saygısızlık yapan elti için mi
Nilu'nun düşündüğü:Sən dəhşətsən.
Onun payını verim bunu vurum onu döyüm.Biraz yavaşla.Belə davam ederək zərərli sən çıxacaqsan.
Hörmətdə saxlamaq lazımdır yaşca səndən böyükdür qaynanan pis xasiyyətdə bele olsa yenədə düzgün deyil elediyin.
Hiç altta kalmıyorsun. Ama ona rağmen eziliyorsun , çünkü onların evindesin. Sığıntı gibi. Kendilerinde hak görüyorlar. Sana beğenmiyorsan git deseler ağzını açamazsın. Eşin seni bir kere savunmuyor. Bir özel hayatınız yok. Bunun acısını 21 yaşında ki kızdan çıkartmaMune abla şimdi ben ne yapayım?düşünüyorum da kv cadısının inadına gidip konuşayım onla ama sonra düşünüyorum peki bana yaptığı terbiyesizlikler
Nilu özü partlamağa hazır bomba kimidir.Sakitdə otursalar zorla kaos çıxardır.Nilu'nun düşündüğü:
"Qaynanamın nifrətindən yata bilmirəm."
Nilu ben sizi anlıyorum, yıllarca kayınvalide kayınpederle yaşamak, üstüne kayınbiraderin evlenmesi, o evde 3 aile yaşamak zorunda kalmak sinirlerinizi yıprattı, anlayışsız bir kayınvalide, anlayışsız bir kocayla uğraşıyorsunuz ama siz nasıl bunalıyorsanız eltinizde bunalıyor, siz nasıl kendi eviniz olsun istiyorsunuz o da ister, size yazık oluyor ama ona da yazık oluyor, doğum yaptı lohusalık bilememiştir o kadar kalabalık evde, aynı şekilde sizin çocuklarınızın doğum günleri oluyor pasta yapmanıza bile karışıyorlar.Mune abla şimdi ben ne yapayım?düşünüyorum da kv cadısının inadına gidip konuşayım onla ama sonra düşünüyorum peki bana yaptığı terbiyesizlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?