Lanet ev ve insancıkları

Asla yapamayacağım şey değil de kimse arkamda durmuyor ki hem ben uzaktayım kimsenin eli bana yetmiyor bana hep sabret derler hep
Ailenizin size sabret demesiyle niye sabrediyorsunuz ki? Orada çile çeken sizsiniz ama ayrı eve çıkmak için de kararlı durmuyorsunuz Nilu.
Ayrı eve çıkmak için illa ailenizin arkanızda durmasına gerek yok, sizin kocanıza lafınızı geçirmeniz gerekiyor.

Mesela ben sizin gibi kalabalık bir evde yaşamak zorunda bırakılsam kayınvalideme kocama gidecek yerim olsa bir dakika durmam demem, neden gidecek yerim yok deyip onların eline koz vereyim ki? Hiç mi para biriktirmediniz altınınız da mı yok bozdurun gidin Azerbaycan‘a, bana ayrı ev açana kadar çocuklarımla ailemde kalacağım, gelmemizi istiyorsan evimizi yaptır ya da başka ev bul deyin, ben olsam aynen böyle yapardım, ben gözü kara biriyimdir sizin gibi sonuçsuz kavgalar etmek yerine eyleme geçerim, aileme de kocama da kocamın ailesine de minnet etmem, kimse arka çıksın diye beklemem, gider ev tutarım işe de girerim, beni oyalayan kocaya pabuç bırakmam.

Şimdi sizce ne yapsam?artık geçen geçmiş geleceğe bakalım ne yapayım söyleyin onsuzda ben biliyorum 8 yıldır bu kavgalar var ve bitmeyecek

Bana nişanlanırken dediler ayrı yaşayacağız guya.evlendikten sonra belli oldu herşey
Nişanlıyken eşinizin ayrı ev açması gerekiyordu eşya alıp nereye koydunuz Nilu? Hadi evlenene kadar anlamadınız nikah olunca sizi aynı eve getirdiklerinde böyle konuşmadık ben ailemin yanına gidiyorum deyip gidecektiniz.

Size gülmeli gelir menim özümden asılı deyil ki esebleşirem
Sənə gülmürəm.
Əsəbləşməkdə haqlısan ama biraz sakitleş bu qeder dəli dolu davranma.Başqa çıxış yolun yoxdursa niye əsəblərivi yox yere pozursan deymeyecek insanlar üçün?Səbirli ol yola getmeye çalış fikir verme öz ailenle uşagınla məşgul ol.Yoldaşında biraz tez terpensin hətta səndə işlə birlikde çalışsanız daha tez eviniz hazır olar həmdə evdən uzağlaşmış olarsan 3 4 saatlıqda olsa.

Şimdi sizce ne yapsam?artık geçen geçmiş geleceğe bakalım ne yapayım söyleyin onsuzda ben biliyorum 8 yıldır bu kavgalar var ve bitmeyecek
Nilu ne yapacaksınız işe gireceksiniz çalışacaksınız sonra da ayrı ev açacaksınız, kocanız derse ki ben gelmem, sen bilirsin ben çocuklarımla yaşarım seni de boşarım diyeceksiniz.

Bakın işte ben orda yanlış yaptım.ben evlenmemiş gelirdim bu eve kvnin gerçel yüzünü görürdüm gidip evde anneme söylerdim bana demedi böyle yapalım öyle yapalım.bir keresinde regl olmuştım bunların evinde nişanlıyken.bana kv ne diyordu?”elalem izin vermiyor regl zamanı gelin uzansın istirahat etsin ben yapıyorum ama”

İşlemeyime bele qarışdılar bunlar.Allah bilmirem niye canımı bu vehşilerden qurtarmır

Nilu ne yapacaksınız işe gireceksiniz çalışacaksınız sonra da ayrı ev açacaksınız, kocanız derse ki ben gelmem, sen bilirsin ben çocuklarımla yaşarım seni de boşarım diyeceksiniz.
Benim işe girdiğimi kp duyarsa kıyameti koparır bu evde,oğlu da onlar ne derseler onu yapır beni sokağa bile atırlar

Işte kabul etme bu sığıntı hayatı. Kendi ailenle bir arada yeni bir hayat kur istiyoruz.
Ayrı eve göçünce İnşaAllah olur ama tüm kapılar kapalı kızım da bana ne dedi demin?ne zaman göçeceğiz kendi evimize bu insanlardan uzaklaşacağız

İşlemeyime bele qarışdılar bunlar.Allah bilmirem niye canımı bu vehşilerden qurtarmır
Gördüyüm qederi ile qeşeng tort bişirirsen bacarığlı qızsan.Şirniyyat maqazinlerinde işleye bilersen rahatlıqla evdende bişirib sata bilersen instagramdan bele eden qadınlar çoxdur.Rusiyada olan Azerbaycanli qadınlar edir bele görmüşəm.
Onsuz senin her dediyini ede bilmirler ev aldılar?Yox.Sen niye onların sözüne qulaq asirsanki işleyeceyini de bitsin.Heçne ede bilmezler.Sakit qadın deyilsen herkesin cavabin vere bilirsen bunu etmek mence senin üçün çox çetin olmayacaq qorxma.

Ah Nilu kayınvalidenizin gerçek yüzünü evlenmeden önce gördünüz madem neden evlendiniz ? Akıllı da bir kadınsınız aslında ama kararlı duramıyorsunuz, en kısa zamanda bir iş bulup çalışmaya başlayın kendinize ev kurarsınız, kocanız gelmezse de gelmesin.

Esas başlamaqdır.hardan ve nece başlayım bilmirem özümü nece tanıtdırım bilmirem.instagramda sehifem var amma tanıtdırmaq nece edim bilmirem

Ayrı eve göçünce İnşaAllah olur ama tüm kapılar kapalı kızım da bana ne dedi demin?ne zaman göçeceğiz kendi evimize bu insanlardan uzaklaşacağız
Herkes seni oyalıyor; kendi ailen bile. O eve kapatılmışsınız. Herkes topu başkasına atıyor, seni mahkum bırakıyorlar. Onca zamandır Moskova'da sadece bir ev mi yapabilmisler? Neye guvenipte eşin seni istemiş? Kendi sesini dahi çıkaramıyor.

Benim işe girdiğimi kp duyarsa kıyameti koparır bu evde,oğlu da onlar ne derseler onu yapır beni sokağa bile atırlar
Annesinin babasının lafıyla sizi sokağa atacak kocayı boşayın o zaman Nilu, daha niye kahrını çekiyorsunuz ki?
Aldıkları o eve de göndermeyecekler sizi, hayatınız boyunca kayınvalideyle oturup dert sahibi mi olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…