lanet falcı aklimı karıştırdı

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Geçen gün arkadaşımla gittimiz falcı daha ben bişey demeden bana eşin seni aldatıyor falan dedi şimdi içim içimi yiyor ya gerçekse pofff yani

İnanma boşver denmesini bekliyorsundur muhtemelen ama;
Geçen gün arkadaşım baktırdı mesela.
Başka kadın var burda dedi bakan kişi.
Doğru çıktı. Aldatılıyormuş. =S
Sessizce gözlemle bence. İnşallah doğru değildir.

Vakti zamaninda bir hocam vardi cok severdim kendisini. O da ogrenciyken kiz arkadasi falciya gitmis falci ona demiski bu adamla bir geleceginiz yok. Kiz gelmis hocamin yanina aglayip uzuluyomus. Hocam demis noldu?? Bizim senle bir gelecegimiz yok falci boyle dedi demis. Hocam da benim zaten senle bu saatten sonra bir gelecegim olamaz demis aninda bitirmis adam. Iliskilerinin bitecegi yoksa bile o an bitmis. Bu da ders olsun bize

Tövbestafurullah..
fala inanma falsızda kalma derler insana, Allahtan başka kim bilir kimin ne olduğunu ne yaptığını yav.Tövbeee... Valla şaşıyorum böyle insanlara kırılmayın ama herşeyi bilen insan olsa fal mı bakar yahu kendi yolunu bulur yani.Hayret.

Hala falcılara inanan insanlar kaldı mı ya ! Yapma yahu elin şeytanı oltayı atmış sende zokayı yutuyorsun ! Yatağı yorganı mi kocanın da biliyor aldattığını ? Gözüyle mi gormus ??!! Şeytan işini çok güzel devretmiş bu falcılara

Siz de bu kadar tamah etmeyin falcıya yani. Fal baktırmayı ben de severim, ona lafım yok da. Bu derece etkileniyorsanız gitmeyin. Her dedikleri çıkmıyor. Geçen sene falcının biri bana bir sürü şey söyledi, bir de kendinden emin ki... hiç biri çıkmadı.
Diğer konu, siz biri eşiniz aldatıyor diye sallayınca bu kadar işkilleniyorsanız eşinizle ilişkiniz zayıf olsa gerek. Evliliğinize odaklanın.

Falcıya bir insan niye gider,çok çaresizdir.
Bir kadın niye gider ?? Ya evlilik olacak mı ,ki bekar olan tipinden belli olur,kaç yılın falcısı anlar anında,ya da aldatılma korkusu ile,onu da anlar gözünden.
Bir sonraki kozu aldatılıyorsun eve bağlama büyüsü yapayım mı olur bunların.Nasıl olsa falcıya verecek parayı bulan büyü bozmak için de para bulur elbet,
Durmak yok o zaman yola devam...

Falcinib dedikleri çıksaydı..
Ah keske çıkaydı Su an cik mitliydim cik cik

Geçen gün arkadaşımla gittimiz falcı daha ben bişey demeden bana eşin seni aldatıyor falan dedi şimdi içim içimi yiyor ya gerçekse pofff yani

Vaktiyle ne fal baktırırdım.

Türlü türlü fallar farklı farklı illerde, kasıtlı da değil nereye gitsem bir şekilde karşıma fallarla falcılarla ilgili bir şeyler çıkıyordu.

Ne zamanki fallarla falcılarla ilişkimi kestim maddi gücüm daha da arttı, hayatıma mükemmel bir adam girdi, mutsuz uyandığım sabahlar bitti ve daha birçok şey.

Fal meraklıları için bir şey ifade etmez bu yazdıklarım çünkü ben de vaktiyle öyleydim "laf olsun diye bakılıyor" derdim ama kimse laf olsun diye ne zamanını ne de parasını harcar yani aslında bal gibi de itibar ediliyor falcılara.

Oysa ne boş iş, falcıların dediği yalansa yok yere huzursuzluk, gerçekse elden gelen bir şey olmadığı için kurbanlık koyun gibi beklenecek yani olacakları öğrenmek istemenin bir mantığı yok.

Siz de bir daha böyle hissetmek istemiyorsanız yok yere ziyan etmeyin vaktinizi, belki de paranızı.

Inanma bunlaraa gitmede ne gerek varki fallara büyulere
eger aldatıliyosanda her kötülüj bi gün açığa çıkar

ben de etkisinde kalıyorum çok baktırmıyorum
bir ara falcı bana demişti bu sene sana büyük ikramiye çıkacak diye gittim tam bilet aldım hiç bir şey çıkmadı tabi

Falcıya inanıp gidip eşine sen beni aldatıyorsun de bakalım ne diyecek.

Gaybi sadece allah bilir.
falda soylenen fit seyler vardir.biri seni kiskaniyor dedikodunu yapiyor.
esin/sevgilin aldatiyor.
3 vakte kadar kiametin var
bunlar fal in olmazsa olmazlari.madem o kadar biliyor kimle aldatiyormus onuda deseymis

Bak bir dönem bende emin olmadığım ilişki için sürekli falcılara gittim hatta burda falcılar topicinin müdavimiydim nerde bi tavsiye gittim çoğu seni seviyor evlenecek vs dedi sonuç o evlendi ben kaldım hiçbirisi bilemedi bak o kadar falcı yanıldı birde ben kaydederim ne demişlerse hep sallamışlar. Yani sen bi falcıya gittin ve aldatılıyorsun dedi kesin bağlama büyüsü de tavsiye edecektir düşme o tuzağa içini de ferah tut.

o son cümleyi hiç sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…