lanet falcı aklimı karıştırdı

hep böyle kıytırık şeylerı bılırler zaten la bırıde milli piyango numaralarını bilsin be.

Gerçekten hiç tanımadığınız sizi hiç tanımayan bir insanın söylediği bir şeyden bu kadar çabuk etkilenebiliyor musunuz?
Hayat sizin için çok zor olsa gerek.

Lafım sadece size değil, gerçekten kafayı yemişsiniz.. Falcı kim ki sizin hayatınızdan ya ne bileyim güya geleceğinizden size haber verecek ?!
Allah zaten bu işlere haram demiş, ha domuz yedin ha fal baktırdın, hiçbir farkı yok, haram yanii haramm...

Ya ben daha kadına bişey demeden direk söyledi maksat muhabbet olsun diye gittim arkadaşlar gidiyorlardı hadi bende gidiyim dedim öylesine yani yoksa evliliğinden aklıma takılan bişey olduğundan YADA eşim beni aldatiuormu acaba diye gitmedim yani falcı öyle deyince etkisinde çok kaldım şu an kendimi dedektif gibi hissediyorum

Geçen gün arkadaşımla gittimiz falcı daha ben bişey demeden bana eşin seni aldatıyor falan dedi şimdi içim içimi yiyor ya gerçekse pofff yani
Yok kuzum yok inanma böyle şeylere. Gaybı Allah tan başka hiçkimse bilemez. O kadın günah işliyo senide günaha itiyo , aklını karıştırıyo.

Yahu parmakta alyans varsa falcı da ortamdaki fala en uzak kisinin can alıcı noktasına parmak basıp herkesi kendine bağlıyor işte. Sonra tekrar tekrar ona gidin diye.

Simdi kocanın her halinden bisey cıkarıp "aa gercekten de biseyler var galiba" diye düşünüceksin. Sonra yine hoop tekrar falcıya. Bu böyle bir kısır döngü. Falcı resmen kendi piyasasını yaratmış.

Yahu öyle bisey olsa herkes gider 5 lira verir gelecegini ögrenir de ona göre insanları hayatımıza alırız ya da ona göre yatırım yaparız. Biraz mantıklı düşünün. Falcı size yem atmış siz de hemrn oltaya gelmişsiniz.

Geçen gün arkadaşımla gittimiz falcı daha ben bişey demeden bana eşin seni aldatıyor falan dedi şimdi içim içimi yiyor ya gerçekse pofff yani
iki ayrı kişiye fal baktırmıştım.ikisi de şaşılacak şekilde yurtdışına gelin gideceğimi,ikiz bebeklerimin olacağını,o anki sözlümle kader birliğimin olmadığını ve ayrılacağımızı söylemişti.
sonuç:istanbulda yaşıyorum, oğlum var ve o anki sözlümle evliyim...Sorusu olan??

Bu tip durumlarda olmayacak şeyleri oldurmak olabiliyor etki altında kalıp..

Sen şimdi bu fal yüzünden dedektiflik yapmaya başlamışsın ya; ufaktan adamın özel hayatını ihlal, herşeye karışma, sorgu sual, hep bir tedirginlik ve gerginlik hali İle adamı kendinden soğutup kehanetin gerçekleşmesini sağlayabilirsin.

Falcıların geleceği bildiklerini değil de fallarının bu tarz etkilerinin olduğunu çok gördüm

Bende bir kac kez baktirdim, cok pismanim simdi.. islerim aksiyordu, yolunda gitmiyordu boyle birsey yaptigim zaman.. Allah affetsin ne diyeyim..

Keşke falcıya bi sorsaydınız dünyadaki bu savaş ne zaman bitecekmiş merak ettim . İnanmayın falcı her şeyi bilseydi sayısalı oynar tuttururdu .

Falcı deyip geçmeyin hanımlar, birini biliyorum ne dese oluyor :)

Gidiyorsunuz falcilara size musallat edecekler kendi ilestisim kurduklarini sonra goruceksiniz. Yat kalk Allah'a dua et herseyi bilen odur, falcinin lafina gidip kendini kopruden at dese atacakmisin?

Falcı ritueli, size diyebileceği en beklenir seyi soylemıs zaten..

bu devirde falcıya gidecek para verecek ve falcıya itibar edecek kadın hala varmış,kafanız mı karıştı ,müstehak.

Ben fala inanmam aslada şakasına bile baktırmam zira şirktir. Ama sana bir örnek vericem arkadaşım bir gün fala baktırıyordu ben de yanında oturuyordum. Falcı sana da bakayım falan ısrar etti hayır dedim. O dönem eşimle sevgiliydik ve çok sıkıntılı bir dönemdeydik. İşte ben falcıya hayır dedim, kadın olsun bakıcam flan ısrar etti bir iki bişiler söyledi. Eşim için bu insan seni sevmiyor başkasıyla evlenecek, sen de başkasıyla evlenecen vs. kalbinde başka bir kız var ayrılıcanız flan dedi hem de çok sorun yaşadığımız bir dönemde. Tabi ben inanmadım, söylediklerinin hiç biride olmadı eşimle sorunlarımızı çözdük evlendik maşallah gayette iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…